Jump to content

Препоръчани коментари

Това ми попадна от няколко места във фейсбук и с някакъв дълъг текст за “новото нормално” и защо всички станаха клонинги и общо взето има ли пари,всяка мухла може да заприлича на нещо…

9A2E1DA8-43DC-4D04-9405-1372631AECC8.jpeg

• Like 5

Това пък Блокиран с купени гледания ли е? Не си спомням да е било чак такъв хит като останалите песни.

преди 2 часа , xroflx9 каза:

Това пък Блокиран с купени гледания ли е? Не си спомням да е било чак такъв хит като останалите песни.

Почти всичките му песни от този период са с купени гледания. И последователи в Instagram си беше купувал.

• Like 1
  • Thanks 1
преди 3 часа , BaGaBoNtIn каза:

Това ми попадна от няколко места във фейсбук и с някакъв дълъг текст за “новото нормално” и защо всички станаха клонинги и общо взето има ли пари,всяка мухла може да заприлича на нещо…

9A2E1DA8-43DC-4D04-9405-1372631AECC8.jpeg

Абсолютно вярно е и добър хирург

преди 3 минути, Fast каза:

Почти всичките му песни от този период са с купени гледания. И последователи в Instagram си беше купувал.

Не знам какво ти е причинил Фикича, че не пропускаш повод да се обадиш за него :)  Оня ден пак нещо изпълзя по фикев повод. Блокиран си беше голям хит, пък и с Гъзис - тогава и двамата вадеха хит след хит. Гледания всички купуваха. 

• Like 2

Добър вечер! Забелязах някакви брожения на предните страници след приземяването на политиката "пайнерска" за пореден път. Те са нармални, защото само Камелия умее да извади на показ душичката чалгарска с памук. Иначе, Оцко ще довърши Пайнера. Всички напуснали кокошкарника се прераждат при него със съдействието на Сашка "Мегастар" Стоянова, по-известна в тукашните среди като "Ангелчето". Но това са нормални неща, които напоително съм обяснил между 2015 и 2021 години....    

• Like 2
  • Haha 1
преди 7 минути, asylum каза:

Не знам какво ти е причинил Фикича, че не пропускаш повод да се обадиш за него :)  Оня ден пак нещо изпълзя по фикев повод. Блокиран си беше голям хит, пък и с Гъзис - тогава и двамата вадеха хит след хит. Гледания всички купуваха. 

Само бях писал че е напуснал, защото го нямаше в новите хонорари.

преди 41 минути, asylum каза:

Е,не точно. Азис си беше в дупка докато не пусна Хабиби есента.

преди 3 минути, xroflx9 каза:

Ами точно Хабиби е отговора на въпроса ти горе. Показваше се под нея и си натрупа гледания. Така и Каква съм луда беше вкарана от алгоритъма на ютуб, да тръгва директно след Мотел втората половина на 2017 и си натрупа милионите.

• Thanks 1
преди 10 минути, xroflx9 каза:

Sen Trope? MMA? Hayde na moreto? Piy tsyala nosht? Djanam? 

• Like 1
преди 3 минути, asylum каза:

Sen Trope? MMA? Hayde na moreto? Piy tsyala nosht? Djanam? 

Сен Тропе е от 2010,а ММА и Хайде на морето са от 2013 и пак не могат да се сравняват с успеха на първата и Хоп. Тогава Азис се мъчеше да повтори успеха им,но нищо не стана освен някакви сезонни хитчета.

Тя нали още не е потвърдила, че е бременна, въпреки че е уж с корем в последния клип..какво е това сега? 😄 Едва ли е от мързел, че говори за доста следващи проекти и песен от Ганев 😅

Screenshot_20220217-220252_Instagram.jpg

Лидия и Десита са били днес при Цитиридис и са пяли "Боже мой"?

Чакаме утре да поканят Галена и Фики да изпеят "Кой". 

• Haha 8
От 16.02.2022 г. от 22:27, Willy каза:

Павел: "ай стига се излагахте" 🥲

https://vm.tiktok.com/ZML6wHoVr/

Щом и Павел дето е просто селско мутрагенче го хвана срам, значи положението е страшно.... 😂

• Like 3
преди 3 часа , Blueberry каза:

Лидия и Десита са били днес при Цитиридис и са пяли "Боже мой"?

Чакаме утре да поканят Галена и Фики да изпеят "Кой". 

Боже мой? Лидл и Прясна Деса са пяли на Цитиридис? Дори той не заслужава такова мъчение. Направо си е за Боже прости или направо да се молим на иконите!

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 2
От 15.02.2022 г. от 9:51, GSA каза:

И аз щях да кажа същото. Сега ще се види колко струват боготворените като кралици в чалгата Анелия и Алисия, пред вечно ощетяванията Есил. Е, последната ги изяде каро звяр вчера. Ася беше на пълен запис - как не ги е срам продуцентите да лъжат по този долен начин? Много маски ще падат този сезон и то заслужено. 

Това, че Резил е по-добра в Капките не значи, че е била ощетена в творческия си път. През цялата си кариера е била нещо между Малина (гола и чекнеща се) и Наргиз (турски вой).

• Haha 5
преди 8 часа , asylum каза:

Кати Михайлова е станала руса версия на Катя Михайлова Ритонска.

• Haha 4
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...