xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, Blueberry каза: Не, но са ми плащали. Ето това е скандал! Не бъди толкова лаконична.. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Току що, xroflx9 каза: Ето това е скандал! Не бъди толкова лаконична.. Накарайте я да разкаже, това е една брутална история, която директно ще направи тази тема, такава на годината. 1 5 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 3 минути, Blueberry каза: Не, но са ми плащали. Безсрамница! Възмутен съм. Мислех че ти даваш за патрони и тн, а не те на теб хахахаха 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Току що, meleto каза: Безсрамница! Възмутен съм. Моралните? За манастира! 1 3 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, Starboy каза: Накарайте я да разкаже, това е една брутална история, която директно ще направи тази тема, такава на годината. Готов съм да пожертвам моята тема за Зайка и тази да стане тема на годината! @Blueberry c'mon. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, Starboy каза: Моралните? За манастира! Аз пиша от манастира! В момента се кръстя... 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Току що, meleto каза: Аз пиша от манастира! В момента се кръстя... Ти караш всички нас да се разчупим и ние го направихме, айде време е и ти. Я бързо кажи – имаш ли си гадже? 2 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, meleto каза: Аз пиша от манастира! В момента се кръстя... Намерил си къде като ги знаем какви са морални в манастирите.😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, Starboy каза: Ти караш всички нас да се разчупим и ние го направихме, айде време е и ти. Я бързо кажи – имаш ли си гадже? В манастира никой сме монаси. Само да уточня, че не общувам с другите, щото ме е страх да не... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 минути, Stela каза: Намерил си къде като ги знаем какви са морални в манастирите.😂 Ти кога беше в манастир, че се изказваш? Аз съм праведен човек! Крайно време е да го осъзнаеш 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 лека вечер С. и А. са на лов в гепиме 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, meleto каза: В манастира никой сме монаси. Само да уточня, че не общувам с другите, щото ме е страх да не... Сигурно си вкарвате женствени момченца да ги чукате 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, FikLena каза: лека вечер Live Cam show на С. и А. в Гепиме Разкажи ни за Гепиме. Не съм влизал там от 2009та. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 4 минути, meleto каза: Аз пиша от манастира! В момента се кръстя... Манастира да не е: 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, pechenko каза: Сигурно си вкарвате женствени момченца да ги чукате Няма да те поканя. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, meleto каза: Ти кога беше в манастир, че се изказваш? Това провокиращ въпрос ли е? Щом ти казвам, значи знам. Ти затова си отишъл там, не се срамувай. Няма само ние да ставаме звезди. 😁😁😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, Stela каза: Това провокиращ въпрос ли е? Щом ти казвам, значи знам. Ти затова си отишъл там, не се срамувай. Няма само ние да ставаме звезди. 😁😁😁 Не се притеснявай. Освен че съм монах, държа електрошок под възглавницата, ако някой ме нападне. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Не е в буквалния смисъл де, написах го така, за да скандализирам. 😁 Имаше един период, в който приятелките ми се бяха обсебили от идеята да си хващат богати гаджета и се завъртяхме в една компания комплексари, които реално дори нямаха толкова пари, просто парадираха. Аз си се занимавах "по любов", но един път един льольо ме ядоса и реших да изляза с един от тия, който ми пишеше (и на всички останали btw) ии се "загаджихме", като в тоя период и ми е давал пари "просто да си имам" и ме е водил в чужбина. Не е било заплащане за услуга 2 6 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 9 минути, meleto каза: Аз пиша от манастира! В момента се кръстя... Случайно да познаваш баба Гуси? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 минути, Willy каза: Манастира да не е: Сам се прецаках като казах. Сега вместо име на праведен - тръгнаха слухове. Извратеняци. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 3 минути, pechenko каза: Сигурно си вкарвате женствени момченца да ги чукате Не, вкарват си мъжествени момиченца. Те са извратени. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Току що, meleto каза: Сам се прецаках като казах. Сега вместо име на праведен - тръгнаха слухове. Извратеняци. Ти най-добре трябва да знаеш в коя тема се намираш, все пак. 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, Blueberry каза: Не е в буквалния смисъл де, написах го така, за да скандализирам. 😁 Имаше един период, в който приятелките ми се бяха обсебили от идеята да си хващат богати гаджета и се завъртяхме в една компания комплексари, които реално дори нямаха толкова пари, просто парадираха. Аз си се занимавах "по любов", но един път един льольо ме ядоса и реших да изляза с един от тия, който ми пишеше (и на всички останали btw) ии се "загаджихме", като в тоя период и ми е давал пари просто да си имам и ме е водил на екскурзии. Защо не продължи да го изцеждаш и буквално и преносно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Не знаех че Зайка ходи и по манастири? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 14 минути, Blueberry каза: Не, но са ми плащали. Колко? Да вземем да съберем пари целият форум и да направим подарък на някой форумец 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари