Jump to content

Повече за Клуба

В този раздел ще задаваме пиперливи въпроси към обществеността и ще мъдрим заплетени случки. Да направим Рамания по-велико място от БгМАМА и Тийнпроблемс.

Уебсайт

 1. Какво ново в клуба
 2. С меки колена .. правиш ми така! 😮 Като ги подритваш и ги цапваш през нощта. Меки коленаааа.... Без, без, без да ми се дървиш!
 3. Толкоз са големи, че понякога ги подритвам с колена.
 4. Ми хлъзга ми се понякога, ама той телефона е виновен, много му е гладко екранчето. 😁 А ти се чувствай поканен да отговориш на който въпрос си харесаш. Може и повече от един.
 5. Мисля, че на второто С ти се е хлъзнало пръстчето Освен това виждаме, че си редактирала,
 6. Не, нямам в момента и скоро не съм имала такава. Последните няколко години положението беше "все попадам на неподходящи" и сякаш се затворих за сериозни намерения към някого. Но да ти кажа и в това да нямаш сериозна връзка има своя чар и предимства. Всяко нещо с времето си.
 7. Благодаря за въпросите. 1.Ако просто стане тема, дори и най-гнусното нещо за мен да е, не е тема табу, бих разговарял за това. Обаче има неща които при никакви обстоятелства не бих направил, признавам си. Все пак не вярвам да има човек, който би изпробвал абсолютно всичко, защото има такива извращения, че.... просто не е за коментиране. На времето се е случвало непознати да ме издразнят с разни предложения или въпроси, тогава вече съм побеснявал и съм ги пращал по дяволите. 2.Тук се разколебах между - банан, сладолед, шоколад, ягоди.... Но може би банана ми изглежда най-еротично. Аз сега да те попитам имаш ли сериозна връзка? И ако не.... кога беше последната?
 8. @pechenko И ти се включи.. знаем, че има какво провокативно да ни разкажеш. Я кажи: 1. На какво място/къде искаш да правиш секс, но все още не си? 2. Колко време е най-дългата ти връзка? 3. Секс за ден - да или не? 4. Имал ли си еротични сънища с някой форумец? @DevilWish Към теб: 1. Има ли нещо, което е тема табу за теб в секса? 2. Най-еротичната храна според теб коя е? @Willy: 1. Колко връзки си имал? 2. Какъв е за теб идеалния партньор визуално за да предизвика желание в теб за флирт и може би нещо повече? 3. Кое е по-важно според теб и кое би избрал, ако трябва да посочиш само едно от двете - визия или интелект?
 9. То и да ме пита някой слабо вероятно е да отговоря, отделно имам мижав интерес да задавам "провокативни въпроси" на останалите. Животът е прекрасен, когато не знаеш.
 10. Защо? На такова предложение отказва ли се.. 😐
 11. Време е да върнем тази тема към живота... Хайде, очаквам много да се пипате. Оппс.. питате исках да кажа.. 🤪😆 @DevilWish @Blueberry @Starboy @Lelqtian@asylum@Ciaga@meleto @DarkChild @Willy @Brian
 12. Ето ти един за теб: Как ти се отразява пълният провал в Украйна?
 13. Нещо срамно ли си правила в нея Събраха ли се въпроси, не съм я засичал от месеци? И защо замряяяя
 14. Защо замря тази тема? Прочетох адски провокативни въпроси в нея.
 15. Не че нещо ама какво стана с Горещия стол? Докъде бяхме стигнали и къде е темата хахах
 16. Абе като имаш интернет кой гледа вече такива канали при положение, че повечето са платени.
 17. Тъкмо бях тръгнал да смятам в темата...
 18. @Blueberry Да не си помислиш нещо грешно - имах предвид - с натурални продукти, храна, може и за душата Но не знам какво ще правим сега със стола. Сега е моментът да се направи преврат на правилата.
 19. Хайде аз. Колко плащаш?
 20. Ох, нямам време да броя кой ще се пържи. Някой да помага!!!ПЛЛССС
 21. Като седна на горещия стол, скъпа. Какво всъщност стана с тази тема бтв?
 22.  
×
×
 • Create New...