Jump to content

Препоръчани коментари

Нещо Ася много свали нивото последните 2 години, въпреки че и преди не правеше скъпи проекти - поне бяха хитови. 

От трите възможни се е спряла на най-тъпото заглавие. 

Много красива! А след двете й поп бози това направо си е шедьовър 😄

Мастеринг: Йорданчо Василковски - Оцко
Това някъкъв сън ли е хахахаха Оцко да прави мастери :D :D :D

Иначе копие на дуета и с Лидия :D

Изключително слабо като за първия й самостоятелен поп-фолк проект от години насам. 

Личи си къде е пипал Оцко след припевите и само това горе долу става. 

Вместо след пандемията да излиза хит след хит, се напредварват кой по-голям буламач да пусне. Позорно е! Наистина са спали през цялото това време, вместо да работят за по-качествени проекти. 

Глада от участия си личи. Рециклирани мелодий сигурно ще слушаме още една година. 

Надявам се все пак, Алисия да се сети една хубава песен да пусне тази година.

Тая до кога ще пее една и съща песен? 10 години едно и също върти, дори вече я мързи и да се преоблича за клиповете 😵

По-добре да не издава повече,ако ще са такива боклуци. Нито песента,нито клипа става… 🥺

Слабо, частта след втория припев е като шега с това "Не, не ме е страх".

А видеото е потресаващо разгънато, ибаси ръките дето има.... видяла ли го е изобщо?

Много си ме кефи! Точно на настроението ми отговаря! Не е като старите хитове както казаха, но пък ме кефи тази! Ще се слуша! Браво за якия текст. Оцели ме!!! 💗💗💗💗💗

Харесва ми. Твърде далеч е обаче от хитовете, които реално Алисия може да прави. Последните 3 песни са буквално като записани и заснети в един и същи ден. 
Очаквам повече от дуета с Малката. 

Имам чувството, че всичко при нея е еднакво, не различавам песните й поне от 10 години насам. Слушам й текстовете и грам не разбирам за какво пее. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...