Jump to content


За или против Dating apps


Willy

Dating apps  

22 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Стана ми интересно и искам да чуя вашето мнение! хД
Аз лично бях строго против и след време чисто от любопитство си ги свалих, и честно казано - meh, останах с неприятни изживявания. Не знам, дали само аз не живея в 2021, но смятам че има и по-добри начини за запознанства.

Гласувайте и чувствайте се свободни да отворите дискусии, че ми опротивя постояно да се спори в скандалите и вечната драма в Чат мания. 🤣

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Гласувах "все ми е тая", но все пак имам мнение :D

Сваляла съм Тиндър, но не съм излизала с никого. Като цяло много ме изнервя запознаването по интернет, което не е на база общи интереси и трябва да се обясняваш кой си и откъде си. В момента нямам потребност от такъв тип контакти, но ако след 2 месеца ми хрумне, може пак да го дръпна. 

По принцип не виждам нищо лошо да имаш такъв профил, стига разбира се да си необвързан. Имам немалко познати, които от Тиндър си намериха сериозната връзка, не е пълно само с хора, търсещи секс.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ако трябва да погледнем темата от всички ъгли, то аз съм "за". Говорейки за запознанства, трябва да споменем и лицата, които са извън обхвата на "хетеросексуални". Когато едно лице, което е хомосексуално, то не му остава и много други начин, по който може да се запознае със "себеподобни". От тази гледна точка е свобода за тях и е достъпен начин.

А и мисля че подобни приложения, с цел запознанства, се използват по-често от тях, тъй като когато си хетеро, много лесно можеш да завържеш контакти или постигнеш развитие.

Най-важното нещо според мен е с каква цел го използваш. Ако е с цел секс, може, но ако искаш сериозни отношения, по-скоро не. Но и всяко правило си има изключение..

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Blueberry каза:

А ако съм хетеро жена, но търся мъж, който да не е балканска батка и да не е на 19, към кое приложение да се обърна? :unsure:

Grindr 

Link to comment
Сподели в други сайтове

По принцип  съм за, но аз все още не съм открил приложение което да ми допадне. Що се отнася до хетеро приложенията използвал съм само  tinder и съм излизал на няколко много приятни срещи. Относно другите с grindr съм имал само лоши преживявания заради които от години не го използвам. 

Към момента се запознаем с хората само по стандартния начин. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не съм нито "за", нито "против". Аз имах тиндер и не останах с кой знае какви впечатления, някак си е прекалено формално и лично за мен е по-удобно и нормално когато се запознаеш с някой спонтанно на живо.

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...
  • pechenko unpinned and unfeatured this Тема

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...