Jump to content

Препоръчани коментари

Ох, защо Лидия и Маджуна участват? Развалят цялата песен ... Десита също нещо ни ме харесва как звучи тук.

Може би трябваше това да е дует между Галин и Дана. 

Много хубава песен, но не разбирам логиката да са се накачорили всичките Омеги на клона, освен това, че искат да си рекламират бранда. Получило се е "чудесно" продуктовото позициониране, за пръв път виждам да се рекламират дрех като обличаш с тях някого, който трябва да изиграе клошар.

Това трябваше да е дует между Галин и едно от момичетата - сърцето ми казва Лидия, разумът - Десита.

Определено е едно от най-добрите попадения на Омега за годината, времето ще каже дали не е и по-силно от "Поредната цигара". 

преди 1 минута, Blueberry каза:

Това трябваше да е дует между Галин и едно от момичетата - сърцето ми казва Лидия, разумът - Десита.

А ако беше според между-крачието на феята Гъбинка - едно от момчетата, вероятно АдЪм, но явно новата им Маман, Кукунашева, решава кой ще е в рекламния спот, и понеже и тя не ги различава, ги е пратила да се снимат сичките. 

Някой беше писал, че Диона с жслкото копие на Гледай ме, щяла да пръсне. 

Направо я закопаха с тая песен. Топ хит, много яко са я изпяли. Браво. 

Ако беше само на Галин и Десита щеше да  е супер. Сега е манджа с грозде. Тая Лидия да смеян професията докато е време.

Доста стойностна песен, която може би ще остане недооценена.Българина свикна на кючеци и просташки текстове и трудно разбира нещо подобно.На Маджуна мястото му не е в тая песен - разваля я само с присъствието си, а на всичкото отгоре неговата част от текста хич не се вписва с целия проект.На такава лирична музика да пееш за пафкане в Холандия не върви...

Прекрасна песен, ама защо това Лидия продължава да квичи и разваля абсолютно всеки проект, в който участва? Или да пее като хората, или да и обработват по-добре гласа - не се слуша. И в песента с Адам е неслушаема - хубаво, че е той.

Все пак адмирации, че Алфа най-сетне пуснаха силна песен след целия бълвоч тази година.

еееееееееееее този път уцелиха хита ! ще чупят рекорди..

ЛИДИЯ Е ЗВЕЗДАТА НА АЛФА !!!!!!!!!!!!

Адам не става за чалга.

Маджуна пък не става за НИЩО

Брей, можело значи. Много добре, въпреки Махмаджуна. Не очаквах, че могат да предложат нещо на ниво след n флопа. За 3 минути даже и Галин не ми беше противен. 

Повече би му подхолждало, но кой съм аз...

”Не, недей ме вини, че не мога да дойда в Испания, няма вече полетиии, няма кой да ме запълва. “

Ъъъ meh  :thumbsdown_anim:  Само едно не разбирам, защо са записали Лидия докато оргазмира :weird: 

П.С. Поне днес ще чуем качествена музика :cheers:

Мен пък Десита и Лидия ме кефят най-много, пеят супер яко, Десита особено тази година са й все хубави песните и зарибява много.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...