Jump to content

Игри на волята 2

Препоръчани коментари

Не е лош сезона, но първи беше с по интересни кадри сякаш. От началото симпатизирам на ловците. Тодор ми е фаворит от Ловци, Вайс от Жътвари и Катя от Рибари. Катя е доста многопластова личност. Намирал съм се в подобна на нейната позиция и напълно оправдавам вербално агресивния и подход. 

Искаше ми се Христа да напусне. Няма такъв дразнител. От Ивайло очаквах много повече когато гледах визитката му. Доста слабо представяне в повечето игри. 

Сподели в други сайтове

Вайс почна нещо да ме дразни. Не мога да разбера каква е тази мания властта да е в тях и защо разделят отборса си на коалиции... 

Най противни са ми Христа и Мира от Рибари, Христина от Ловци и  Сюзън от Жътвари. 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Slavi каза:

Вайс почна нещо да ме дразни. Не мога да разбера каква е тази мания властта да е в тях и защо разделят отборса си на коалиции... 

Най противни са ми Христа и Мира от Рибари, Христина от Ловци и  Сюзън от Жътвари. 

Не познавам Христина от ловци!

Сподели в други сайтове

• 4 weeks later...
От 8.10.2020 г. от 13:20, THE IIconic каза:

Не познавам Христина от ловци!

Тя е толкова безлична, че и името и не запомних. Симона ли е, Христина ли е, само майка и и баща и знаят. 

Този психопат Александър най накрая отпадна. Дано Рибарите малко се издигнат от пепелта. И в двата отбора имам любимци и ми е трудно да преценя кой отбор ме кефи повече. От Жътвари симпатизирам на Влади и Ваня, а от Рибари на Йоана и Милен. 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , AleX каза:

Някои знае ли какво се случи с момичето от сините, което отиде в болница ?

Имаш предвид Мая.

След болницата не се върна изобщо в играта. От средата на юли нататък Инстаграма и е пълен със снимки.

Редактирано от z_o_
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, z_o_ каза:

Имаш предвид Мая.

След болницата не се върна изобщо в играта. От средата на юли нататък Инстаграма и е пълен със снимки.

Много странно. Да бяха казали поне защо няма да продължи

Сподели в други сайтове

преди 15 часа , Blueberry каза:

Почвам да го гледам сега от първи епизод след краха на Фермата, иначе преди гледах чат-пат през рекламите. Фаворит ми е Боби! 

Очакваме коментарите ти макар и в минало време. Искам седмичен разбор на всяка седмица след дуел! 

Сподели в други сайтове

И аз се радвам за рибарите! Кофти за Ивана, наистина. На мен пък ми беше симпатична. Жалко, наистина. Всеки заслужава да се бори, много гадно. :( 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

И аз се радвам за рибарите! Кофти за Ивана, наистина. На мен пък ми беше симпатична. Жалко, наистина. Всеки заслужава да се бори, много гадно. :( 

Сега чета, че Ивана казала в инстаграм, че нямала ковид, а гнойна ангина!

Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Putin каза:

Ивана е много готинка, но супер слаб играч, заради нея изгубиха вчера. Моите фаворити са Любо, Джери и Боби.

А НеХепи Ванче??

Сподели в други сайтове

преди 14 часа , THE IIconic каза:

Сега чета, че Ивана казала в инстаграм, че нямала ковид, а гнойна ангина!

Ясно, аз пък си помислих най-лошото от рекламата.
Снощи успях да хвана само победата на Рибарите, иначе нямах възможност да изгледам цялото предаване, обаче наистина им се зарадвах! Поздравления за победата! 

Сподели в други сайтове

И без това Ивана е най слаба от жътварите и е време да си ходи. Чуди се с кой и как да влезе в коалиция, за да изкара още някой ден милостиня там. Жалка работа. И как си мисли, пе говори някакви истини. Доста слаб стратег, но поне имаше забавни моменти и беше интересна. Но е най слаба от всички жени, така че и е време да си ходи.... 

Сподели в други сайтове

Фаворитите ми след първи епизод: Ивана и Димитър. Хареса ми и Ивайло, ама има огромен риск да ме издразни в следващите епизоди. 

Не харесвам: сестрите, Николай, Тодор и Ваня. За последната няма причина, просто мразя грозни хора. 

Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Blueberry каза:

Фаворитите ми след първи епизод: Ивана и Димитър. Хареса ми и Ивайло, ама има огромен риск да ме издразни в следващите епизоди. 

Не харесвам: сестрите, Николай, Тодор и Ваня. За последната няма причина, просто мразя грозни хора. 

Тия дето ги харесваш са аут, а тези който не харесваш са още в играта! :D

Сподели в други сайтове

Боровке, Ваня не е никак грозна, даже е топ дама. Тодор да се стяга, няма някаква си там мумия (Чудомир), дето като си отвори устата искаш да се гръмнеш, да го бие! Моите приятни участници са: Джералдин, Ваня, Вайс, Любо и Тодор (което говори за кое племе съм), а от Рибарите симпатизирам на Боби и Катя. Милен сигурно е фаворит на скучните простачки в България и бабишкерите, а Йоана е един противен, а и дебел пичок, искам я вън, но за съжаление няма да е скоро... Мумията: без коментар. 

Според мен ще спечели Любо, най-комплексен играч е, а и реално според мен и най-достоен.

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Starboy каза:

Боровке, Ваня не е никак грозна, даже е топ дама. Тодор да се стяга, няма някаква си там мумия (Чудомир), дето като си отвори устата искаш да се гръмнеш, да го бие! Моите приятни участници са: Джералдин, Ваня, Вайс, Любо и Тодор (което говори за кое племе съм), а от Рибарите симпатизирам на Боби и Катя. Милен сигурно е фаворит на скучните простачки в България и бабишкерите, а Йоана е един противен, а и дебел пичок, искам я вън, но за съжаление няма да е скоро... Мумията: без коментар. 

Според мен ще спечели Любо, най-комплексен играч е, а и реално според мен и най-достоен.

Аз залагам на Боби за победител. И допускам, че може да е Любо, но той ми е малко периферен и почти не се чува. 

Иначе, харесвам Ваня, Боби, Любо. На втора линия са ми Джералдин, Милен и Влади. 

Тодор тепърва ще се дъни. Вижда се, че не е най-силният и има слаба психика. Отказва се супер лесно като види труден противник.  

Катя ми е дразнеща на моменти, въпреки че не е толкова зле. На игрите е слаба, дори в сравнение със сестра си.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , THE IIconic каза:

Тия дето ги харесваш са аут, а тези който не харесваш са още в играта! :D

Знам, днес гледах, че Ивана си тръгна. Ама все пак гледам първите епизоди, там още не се е появил моят фаворит Боби.

Сподели в други сайтове

• pechenko unfeatured and unpinned this Тема

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...