Willy Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 Току що, Slavi каза: Катастрофа е за инцидентите, а Пиян не е за пияниците.🤣 Ах Слави 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Шегувам се за последните сравнения на песните, ясно е, че когато е някаква дженерик думичка ще има повече показвания от нещо по-сложно Тук мислех да си поиграя с пейнта, но оригиналният резултат ме озадачи 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 преди 1 минута, Fast каза: за 2019 в БГ Защо има силни търсения "Пиян" и преди 19ти юли?😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 4 минути, Willy каза: Защо има силни търсения "Пиян" и преди 19ти юли?😀 Заради крадената мелодия от "Treat you better" и Германската мелодия от ГСМ оператор. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 На Емилия и Фики парчето е брутално различно и модерно. Ще мачкааат утре и с клипа!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 1 час, Blueberry каза: Някой може ли да ми обясни смисъла на фразата "ако поисках ти, но ти си егоист"? Или нещо неправилно чувам? Не е ли "малко поисках". Андра все пак не може да говори нормално. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 2 часа , Hurricane каза: И аз това викам. Нашите колко са жалки, смешни и МАЛКИ. Време е да видят какво правят хората на запад! Това някаква шега ли е? 😲 Такива размазани клипове не съм виждал тук от 2006-та. А иначе тази Мая чалгаджийка ли е или попаджийка? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Дуетът на Емилия и Фики е изтекъл в YouTube без видеоклип. /не следя и не знам дали е поствано по-рано, в такъв случай се извинявам предварително/ 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 преди 2 минути, Gadinata каза: Дуетът на Емилия и Фики е изтекъл в YouTube без видеоклип. /не следя и не знам дали е поствано по-рано, в такъв случай се извинявам предварително/ Ами, отиде премиерата на Счети.🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 4 минути, Gadinata каза: Дуетът на Емилия и Фики е изтекъл в YouTube без видеоклип. /не следя и не знам дали е поствано по-рано, в такъв случай се извинявам предварително/ Трап с чалга извивки? Звучи абсурдно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 1 минута, Willy каза: Ами, отиде премиерата на Счети.🤣 Сама си е виновна, изглежда е избързала да качи песента в стрийминг платформите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 5 минути, Gadinata каза: Дуетът на Емилия и Фики е изтекъл в YouTube без видеоклип. /не следя и не знам дали е поствано по-рано, в такъв случай се извинявам предварително/ Фики в началото на Дрейк ли се прави? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 1 минута, Fast каза: Трап с чалга извивки? Звучи абсурдно. Напомня ми на "Te kelas",но дори тя звучи по-адекватно. За мен тази песен е флоп. Дано поне за клипа да са се постарали. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 7 години. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 6 минути, Gadinata каза: Дуетът на Емилия и Фики е изтекъл в YouTube без видеоклип. /не следя и не знам дали е поствано по-рано, в такъв случай се извинявам предварително/ Хубаво че залагат на различното, но това хит не вярвам да стане. Пре-модерно за чалга феновете. Иначе Емата сигурно е полудяла сега, тя дори заглавието пазеше в тайна... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 10 минути, Willy каза: Ами, отиде премиерата на Счети.🤣 Няма да се отрази. За 12 часа има нищожни гледания. 50 показвания... 🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 4 минути, Alter Ego каза: Хубаво че залагат на различното, но това хит не вярвам да стане. Пре-модерно за чалга феновете. Иначе Емата сигурно е полудяла сега, тя дори заглавието пазеше в тайна... Това е супер банално и изтъркано. Който слуша подобни парчета не би се впечатлил. Но за фолк изпълнители си е смело, да 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Светлин Къслев разсипа Скандау, сега и Емилия... хич не ми харесва това парче, ужас, луда ли е... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 4 минути, Blueberry каза: Светлин Къслев разсипа Скандау, сега и Емилия... хич не ми харесва това парче, ужас, луда ли е... Зарибява много след второ слушане Composer: Светлин Къслев Arranger: Светлин Къслев Lyricist: Фики Стораро 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Махнали са го веднага. Няма ли линк? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Модерно, интересно и яко.. брутално парче! Не знам дали е защото имам слабост към трап звученето, но ми хареса от първо слушане много. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 33 минути, Gadinata каза: Дуетът на Емилия и Фики е изтекъл в YouTube без видеоклип. /не следя и не знам дали е поствано по-рано, в такъв случай се извинявам предварително/ Това е повече от ужасно, горката Емилия... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 3 минути, pechenko каза: Зарибява много след второ слушане Composer: Светлин Къслев Arranger: Светлин Къслев Lyricist: Фики Стораро Да, личи си, текстът е дори по-зле от композицията. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Дойде времето да оцените този магнус опус на Кама и Цецо Къслев. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 2 минути, Starboy каза: Модерно, интересно и яко.. брутално парче! Не знам дали е защото имам слабост към Емилия, но ми хареса от първо слушане много. Най-накрая си призна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари