Jump to content


Online: Лорена - Грозен край


Препоръчани коментари

Не изневерява на себе си, да предлага качествена и безупречна продукция! То е песен, то е видео на световно ниво! Толкова да я харесвам. Прекрасна изпълнителка! Заслужава повече! Да бъде сред първите! Успех на проекта и дано вземе да предложи един хубав албум. 

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не ме грабна, очаквах нещо по-ударно с по-семпъл клип. Обесване в клип ми е ужасно и ми идва в повече. Да беше по-класно направено, като на Галена гробището, може би нямаше да е толкова отвратително. 

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тази жена е ГОЛЯМА, няма нито една, наистина нито една слаба песен, тази е брутална, с поредно ужасно силно видео, настръхнах. Текстът не коментирам, в последно време има едни от най-силните текстове. Просто я обожавам! Поредният хит!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Абсолютно световно ниво, как го прави тази жена? Евала! Супер постоянство, готини текстове и клипове предлага. Това ниво продукция май само Галена може да предложи. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Клипа е продължение на "Грешка" и мисля, че такъв е целия замисъл. Затова и песента, макар на Оцко е точно в Ганев стил. И да, почти не се познава, че е негова. Браво! Македончето като реши да се раздава знае как да го направи.

Това е поредното доказателство, че не композиторите са виновни, а просто изпълнителите такива песни си избират. После що тая песен мязала на оная. Щото тя мацето е отишла е казала "искам песен като на тази, клип като на онази".  

Ето ви пример, че когато се работи както трябва и Оцко може да направи нещо брутално. Каквото си поръчат, това получават изпълнителите. Не са им виновни композиторите. 

Лорена слабо място няма, това е класата на HIT. 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...