Fast Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Клипът е добре направен, но е твърде визуален със сцени на агресия и посягане и не ми е по вкуса. Песента е готина. Типичен албански ритъм. Очертава се като хит. Бих искал да чуя и оригинала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Avi Benedi 14 минути · Very nice song, but it’s sound like I know it from somewhere ?? I compose it 2015 !! 1 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 2 минути, Gerganafen каза: Avi Benedi 14 минути · Very nice song, but it’s sound like I know it from somewhere ?? I compose it 2015 !! Да си направим малко реклама сега Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 22 минути, Gerganafen каза: Avi Benedi 14 минути · Very nice song, but it’s sound like I know it from somewhere ?? I compose it 2015 !! Сигурно той е автора на Пантера? Защото отсвира си е 1:1 с Пантера и всякакви сравнения с “Грешка” на Лорена са смешни. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 30 минути, Gerganafen каза: Avi Benedi 14 минути · Very nice song, but it’s sound like I know it from somewhere ?? I compose it 2015 !! 6 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Песента се запомня от раз и ще е хит със сигурност, но аз очаквах много повече. По-слаба е от предните ѝ 5. Не съм доволен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 1 час , Kriminal каза: Харесва ми много, но няма как да не изтъкна факта, че като излезе Изтрезняваш ли, всички Галенови се ОТВРАТИХА от песента и казваха: "Пресови, до кога ще слушате песни за алкохол и изневери?":))))))) Тънката разлика, поне според мен, е как на Прилепа всичките песни са за алкохол и изневери, а на всички останали, в това число и Гален, само от време на време. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 2 часа , Гальо каза: Няма и следа от различната и новаторка Галена. Ясно е, че ще е хит, но звучи като сигурно 10 песни. И текста едни клишета - сто сто пил бил изневерил И клипът не е нищо особено Миличко, какви са тези смешни коментари от теб? Първо хвалиш Галена, а после я плюеш... голям лицемер си. Първо пишеш: "Новата песен и клипа на Галена са готови. Клипът е много готин - сервира на мъж, карат се Песента нещо е в стил “Дай ми любов” Сега въртиш палачинката... Пепа ли те научи така да лицемерничиш, мръснико. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Аз очаквах нещо по-избухващо! Не е лоша ама... Знам ли! Мисля, че спонсорите са и дали зор, за това пусна песента? 😉 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 32 минути, pechenko каза: Миличко, какви са тези смешни коментари от теб? Първо хвалиш Галена, а после я плюеш... голям лицемер си. Първо пишеш: "Новата песен и клипа на Галена са готови. Клипът е много готин - сервира на мъж, карат се Песента нещо е в стил “Дай ми любов” Сега въртиш палачинката... Пепа ли те научи така да лицемерничиш, мръснико. Мнението ми не се е променило, клипът е готин, но нищо особено. А песента си е посредствена. Казал съм каквото бях чул. Похвалил съм я за клипа горе, нищо по-специално не съм казал. Не ми отговаряй, не си заслужа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Бие ми на “Плаче се за мъже” на Дженка. 😀 Дай ми любов + Плаче се за мъже=100 живота Иначе е добра песента.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Няма как всяка песен да е нещо "новаторско", а Галя има достатъчно такива. По времето на #мама ерата, пак бяхте недоволни, защото не било типичен поп-фолк. За мен трака е просто брутален. Набиващ се в главата текст, яка музика и хубав клип. Ако продължи да я пее и след като й "мине модата", което Галена рядко се сеща да прави с по-старите си песни, според мен може да се запомни във времето. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 1 час , gioksy каза: Аз очаквах нещо по-избухващо! Не е лоша ама... Знам ли! Мисля, че спонсорите са и дали зор, за това пусна песента? 😉 Имам известни подозрения в тая посока. Начи тоя клип толкова очевидно е снимам много преди всичко случващо се в момента. Това едно на ръка. Другото е как няма никъв смисъл да бъде пришпорвана да го пуска баш сега - не че Самсунг ще видят някви засилени продажби баш на тоя телефон у БГ по което и време да го бяха пуснали клипа, ама в момента пък хич - кой ша даде почти 3 бона за телефон повреме на криза? Абе в крайна сметка най-вероятно в спонсорския договор е имало крайна дата, когато проекта е тряяло да бъде пуснат, без значение на обстоятелствата, а Гален и компания са си харесали баш Деня на печеното агне, щото нали. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 @Fast 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 14 минути, Lelqtian каза: Имам известни подозрения в тая посока. Начи тоя клип толкова очевидно е снимам много преди всичко случващо се в момента. Това едно на ръка. Другото е как няма никъв смисъл да бъде пришпорвана да го пуска баш сега - не че Самсунг ще видят някви засилени продажби баш на тоя телефон у БГ по което и време да го бяха пуснали клипа, ама в момента пък хич - кой ша даде почти 3 бона за телефон повреме на криза? Абе в крайна сметка най-вероятно в спонсорския договор е имало крайна дата, когато проекта е тряяло да бъде пуснат, без значение на обстоятелствата, а Гален и компания са си харесали баш Деня на печеното агне, щото нали. Винаги клиповете с продуктово позициониране на екран са до време... После е замазана дадената реклама... Договор...! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Еми... може - рекламира. Но наистина не разбирам как Галена определи това нещо като едно от най-добрите й парчета. Явно си е загубила слуха. Може ли да пусне заглавие 100 нещо си... банално. На Десислава 1000 или 100 жени беше. Откъдето и да погледна - не съм впечатлен. Впрочем, "Паника" ли беше последната песен на Галена? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 1 минута, meleto каза: Впрочем, "Паника" ли беше последната песен на Галена? Забрави хита на зимата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 1 минута, meleto каза: Еми... може - рекламира. Но наистина не разбирам как Галена определи това нещо като едно от най-добрите й парчета. Явно си е загубила слуха. Може ли да пусне заглавие 1000 нещо си... банално. На Десислава 1000 или 100 жени беше. Откъдето и да погледна - не съм впечатлен. Впрочем, "Паника" ли беше последната песен на Галена? Много добре знаеш коя е последната песен на Галена. Откакто каза, че “Така ни се пада” е тотален хит, а “Добре ли си” отшумяла за няколко дни нямам доверие на нищо, което казваш свързано с чалгата. Демонстрира огромно пристрастие с това изказване. ОК? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Току що, retr0 каза: Много добре знаеш коя е последната песен на Галена. Откакто каза, че “Така ни се пада” е тотален хит, а “Добре ли си” отшумяла за няколко дни нямам доверие на нищо, което казваш свързано с чалгата. Демонстрира огромно пристрастие с това изказване. ОК? Пф. Сега погледнах. Бях забравил за песента с Фики. "Така ни се пада" беше хит и валидиран на концерта на Планета. Ако това ще те накара да се почувстваш по-добре и за "Така ни се пада" бях забравил. "Добре ли си" не я чухме на този концерт. Не е отшумяла за дни, а за 2-3 месеца. После си излизаше като "предложение" от Ютуб и така натрупа милиони. И все пак има гледания като за голям БГ хит, въпреки участието на Миле Китич и знаем, че една трета са гледания от Сърбия. Подобна колаборация очаквах да има поне 30 милиона. Не знам защо трябва да ми имаш доверие. Изказвам лично мнение. За мен Преслава и Галена са минало. Звездите на деня са други - Теофиков, Малката, Емрах, Лидия, Eмилия, може би и Десита. Останалите имат спорадични успехи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Всъщност първия ми пост беше с майтапчийски тон, но сега с последното изречение на втория ти пост... Както и да е. Усмивки! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Като фен на Гуен Стефани, няма как да не отбележа, че частта със сешоара във ваната е вдъхновена от клипа на No Doubt - It's My Life от далечната 2003 г. 2:37 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 5 минути, Fast каза: Като фен на Гуен Стефани, няма как да не отбележа, че частта със сешоара във ваната е вдъхновена от клипа на No Doubt - It's My Life от далечната 2003 г. 2:37 Човек, двете сцени нямат ама нищо общо, въпреки присъствието на мъж във вана и жена, пускаща сешоар в нея. Къде точно е видя вдъхновението, че ми е интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 37 минути, meleto каза: Пф. Сега погледнах. Бях забравил за песента с Фики. "Така ни се пада" беше хит и валидиран на концерта на Планета. Ако това ще те накара да се почувстваш по-добре и за "Така ни се пада" бях забравил. "Добре ли си" не я чухме на този концерт. Не е отшумяла за дни, а за 2-3 месеца. После си излизаше като "предложение" от Ютуб и така натрупа милиони. И все пак има гледания като за голям БГ хит, въпреки участието на Миле Китич и знаем, че една трета са гледания от Сърбия. Подобна колаборация очаквах да има поне 30 милиона. Не знам защо трябва да ми имаш доверие. Изказвам лично мнение. За мен Преслава и Галена са минало. Звездите на деня са други - Теофиков, Малката, Емрах, Лидия, Eмилия, може би и Десита. Останалите имат спорадични успехи. преди 47 минути, meleto каза: Еми... може - рекламира. Но наистина не разбирам как Галена определи това нещо като едно от най-добрите й парчета. Явно си е загубила слуха. Може ли да пусне заглавие 100 нещо си... банално. На Десислава 1000 или 100 жени беше. Откъдето и да погледна - не съм впечатлен. Впрочем, "Паника" ли беше последната песен на Галена? Ми лично мнение. На нея и е в нейния си топ 5, които тя си харесва. Евала че я е направила песен за нея си (и Самсунг), вместо да таргетира с нещо, което всеки най-малък общ знаменател да си сложи в неговия топ. Въпрос на всус. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 7 минути, Lelqtian каза: Човек, двете сцени нямат ама нищо общо, въпреки присъствието на мъж във вана и жена, пускаща сешоар в нея. Къде точно е видя вдъхновението, че ми е интересно. Бих допълнил също, че през 2020-та е изключително трудно да се измисли нещо, което не е правено някога, някъде по света. В смисъл ако тръгнеш да търсиш на всеки кадър можеш да намериш друг на който прилична под една или друга форма. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 25 минути, Lelqtian каза: Ми лично мнение. На нея и е в нейния си топ 5, които тя си харесва. Евала че я е направила песен за нея си (и Самсунг), вместо да таргетира с нещо, което всеки най-малък общ знаменател да си сложи в неговия топ. Въпрос на всус. Естествено, че е въпрос на вкус. Времето ще покаже дали преценката й е била ОК. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.