GSA Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 9 минути, Willy каза: @GSA коментирай! 🥰 Радвам се, че наша Райна има толкова фенове и в Македония. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 6 минути, Willy каза: По-скоро да я забравим! Тихо, че ще прати нацистки войници и ще видиш... 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Честит Ден на победата! Хайл Лиди! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Тази пие ли си редовните? 3 1 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 В почти всеки пост на Преса Паола или присъства, или е спомената. Само да е казал някой пак "Защо обсъждате детето на Преслава". Паола за добро или лошо вече е обществена личност, майка й стабилно я ползва за ПР. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 6 минути, Gerganafen каза: В почти всеки пост на Преса Паола или присъства, или е спомената. Само да е казал някой пак "Защо обсъждате детето на Преслава". Паола за добро или лошо вече е обществена личност, майка й стабилно я ползва за ПР. Тя вече е подписала доживотен договор от нейно име да рекламира памперси - сега за бебета, а като остарее за възрастни. 😁 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 39 минути, Beat. каза: Само за 2 години цели 4 песни с 100k лайка... а идва и пета. Добре си е изиграла картите. Добре си е направила счетоводните планове за идните години. 😁 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Май 9 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Май 9 Това на Павел ахм.. ли е?! 🤭 1 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 преди 10 минути, Gerganafen каза: В почти всеки пост на Преса Паола или присъства, или е спомената. Само да е казал някой пак "Защо обсъждате детето на Преслава". Паола за добро или лошо вече е обществена личност, майка й стабилно я ползва за ПР. Една година не я показваше, после като видя че събира много повече лайкове с нея, не спря да я качва.. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 1 час , Putin каза: Каква е тая елементарница? Такива като нея са ѝ готвели по 5 на Мара. Албена ми беше любимка, но се изложи с тоя коментар. преди 17 минути, Gerganafen каза: Честит Ден на победата! Хайл Лиди! Помислих я за Мара. Току що, Willy каза: Една година не я показваше, после като видя че събира много повече лайкове с нея, не спря да я качва.. Като не останаха железа, с живи хора взе да се снима. 1 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 To see him with an amateour girl, I know this feeling so well 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 "Аматьорка" бонус преводи: Да бе да - Yes be, yes Аре марш - C'mon ma!/C'mon, march! Айде ставай и да те няма - C'mon, get up and be gone! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Не мога да повярвам в тези години как съм пренебрегвала Емилия. Харесвах я, но изобщо не ми беше като Преслава, Ивана... дори Райна мисля, че ме вълнуваше повече. Но на всяко дете му е простено да мисли глупости, важното е, че като пораснах помъдрях! И сега могоа да се връщам в тези песнички и да им се наслаждавам, без да са ми омръзнали като тези на любимките ми онези години. p.s. това стига ли поне за AirPods? 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 2 минути, Blueberry каза: p.s. това стига ли поне за AirPods? Стига за безплатна еднократна финансова консултация. Имаш още много път да извървиш, докато ти повярва, че си се поправила! 1 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 39 минути, Blueberry каза: Не мога да повярвам в тези години как съм пренебрегвала Емилия. Харесвах я, но изобщо не ми беше като Преслава, Ивана... дори Райна мисля, че ме вълнуваше повече. Но на всяко дете му е простено да мисли глупости, важното е, че като пораснах помъдрях! И сега могоа да се връщам в тези песнички и да им се наслаждавам, без да са ми омръзнали като тези на любимките ми онези години. p.s. това стига ли поне за AirPods? Любимите ми нейни песни от детство ми! Периодът и с Токича беше златен. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Време е за интервю със Сладкото желание на попфолка! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 12 минути, asylum каза: Време е за интервю със Сладкото желание на попфолка! Тя наистина има огромно желание да бъде сладка! 1 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Помним ли този хит? Преоткрих го току-що! Много хубави спомени ми навява. Клипът също за времето си е с изненадващо добро изпълнение, особено като за Дебора и Фен ТВ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 1 минута, Gadinata каза: Помним ли този хит? Преоткрих го току-що! Много хубави спомени ми навява. Клипът също за времето си е с изненадващо добро изпълнение, особено като за Дебора и Фен ТВ. Днес се сетих, като се чудех дали да я включа в рубриката Любимите 5 - оказа се, че Деба има 20 песни! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 1 минута, asylum каза: Днес се сетих, като се чудех дали да я включа в рубриката Любимите 5 - оказа се, че Деба има 20 песни! Имаше потенциал да стане голяма звезда, жалко, че го пропиля.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Току що, Gadinata каза: Имаше потенциал да стане голяма звезда, жалко, че го пропиля.. Много дразнеща махленска пиянка! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Току що, asylum каза: Много дразнеща махленска пиянка! Поведението й не е от най-добрите, но пък явно е имала тежка съдба и може би в чашката търси утеха. Имаше си брутална визия за времето (2009-2011), гласът й също беше доста сладък и приятен за слушане, наистина жалко, защото преди много я харесвах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Току що, Gadinata каза: Поведението й не е от най-добрите, но пък явно е имала тежка съдба и може би в чашката търси утеха. Имаше си брутална визия за времето (2009-2011), гласът й също беше доста сладък и приятен за слушане, наистина жалко, защото преди много я харесвах. Пак предпочитах гюбеците на Кристиана в този хит! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 @Kriminal, коментарът на @pechenko не беше изцяло Капс лок - имаше и гифче https://www.youtube.com/watch?v=-5SWgXwyuYU Сузанита още ли е в комуна? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари