Jump to content

Препоръчани коментари

преди 9 минути, xroflx9 каза:

Ти си отворил темата ти му мисли.🤫

Разкри ме. Истината е, че за себе си се притеснявам, не за нея. 🥶

преди 1 минута, retr0 каза:

Разкри ме. Истината е, че за себе си се притеснявам, не за нея. 🥶

Ей сега Андреа като те зарази с коронавирус от Николета Лозанова ще видиш.

Току що, xroflx9 каза:

Ей сега Андреа като те зарази с коронавирус от Николета Лозанова ще видиш.

За съжаление и коронавируса се оказа слаба ракия, яко почва да отшумява, няма надежда това човечество да се затрие скоро. Дори Анди не може да ни помогне!!!

Абсулютно във всички страници клааации, сигнал плюс и още мн места Преслава води Галена за певица на годината , но само във фолк+ спечели Галена , не мислите ли ,че е съмнително а и нямаше друга никаква награда?хахха Галче май си я купи

• Haha 1
  • Dislike 3
преди 1 минута, presi_fen! каза:

Абсулютно във всички страници клааации, сигнал плюс и още мн места Преслава води Галена за певица на годината , но само във фолк+ спечели Галена , не мислите ли ,че е съмнително а и нямаше друга никаква награда?хахха Галче май си я купи

Мило, заклевам се, че никой не се интересува.

• Like 1
  • Haha 2
преди 2 минути, retr0 каза:

За съжаление и коронавируса се оказа слаба ракия, яко почва да отшумява, няма надежда това човечество да се затрие скоро. Дори Анди не може да ни помогне!!!

Смятам че е ясно и явно коя е панацеята срещу него-Джен и едноименния й хит и албум с заглавие "Да ти бъда корона"

• Haha 2

Андреа беше смазала преди време със самоирония като я подиграваха в "Шоуто на Слави", а накрая отиде и им погостува няколко пъти, дори води едно от предаванията.

Към днешна дата, ако беше в Капките си мисля, че щеше да има по-голям сеир и от Луна.

Но те и с Пайнера се караха, а накрая се сдобриха уж с една снимка. Очаквам нещо подобно и с Халваджиян.

Цветелина Янева няма ли да пуска скоро нещо такова или като Болка моя? 🤩

• Love 2

Деси Слава вчеря е изпяла новата си песен в клуб “Bushido”. От това, което чух си мисля, че автор е Драганински ама ще видим. Струва ми се, че и клип е снимала ама хитрушата не казва нищо. Май взе да ми понамирисва на пролетен хит! И все пак докато излезе ще мине доста време, затова ви предлагам да си припомним хита на зима 2020.:3fdb8960598fa63e:

преди 1 час , presi_fen! каза:

Разбира се че я купи. Затова отиде да си я вземе и не спря да се хвали на стори.

Други са алчните и злобните, споделяйки Не идвай всеки ден за да ни напомнят че не е на Йоана.

• Haha 7
преди 32 минути, Амброжка. каза:

Деси Слава вчеря е изпяла новата си песен в клуб “Bushido”. От това, което чух си мисля, че автор е Драганински ама ще видим. Струва ми се, че и клип е снимала ама хитрушата не казва нищо. Май взе да ми понамирисва на пролетен хит! И все пак докато излезе ще мине доста време, затова ви предлагам да си припомним хита на зима 2020.:3fdb8960598fa63e:

Част от новата и песен..

• Thanks 1
преди 21 минути, Gentleman. каза:

Ох не, звучи ми като пълнеж от албума Да гори в любов. Дано греша!

• Like 1
  • Wow 1
  • Sad 1

Леле, от няколко дена се чудя откъде е чопната новата песен на диАрия и чак днес получих просветление! Какво вдъхновение само е госпожица Тушева! :naked:

• Haha 1
  • Love 1
преди 4 часа , Beat. каза:

Андреа беше смазала преди време със самоирония като я подиграваха в "Шоуто на Слави", а накрая отиде и им погостува няколко пъти, дори води едно от предаванията.

Към днешна дата, ако беше в Капките си мисля, че щеше да има по-голям сеир и от Луна.

Но те и с Пайнера се караха, а накрая се сдобриха уж с една снимка. Очаквам нещо подобно и с Халваджиян.

Андреа е абсолютен пън и би била пълен провал в капките, както беше Гера Никол.

• Like 2

Аз съм бил хейтър, пък Фики, дори когато цяла България му се радва, бива оплюван по инерция. Явно омразата е породена от това, че наеба Преслава и я захвърли в дискотечните кенефи да я дооправят мутряги. 

• Like 7
преди 12 часа , Willy каза:

Днес рожден ден има и кралица Юнона!

ОМГ как изпуснах, КРАЛИЦАТА НА РОЖДЕНИТЕ ДНИ!!! Да й е честит. 

• Love 1
преди 12 часа , Arwity каза:

Показваха едни дупета с различна големина, на Гери Никол на нз още кой беше и на Андреа показаха едно най-малко, щото бил на фотошоп. 

Линк?

Сега е момента Фики да разбие с нещо като ''Стига''. Дано се възползва от инерцията.

• Like 1

2 милиона за един от флоповете на Яница, но пък и любимата ми песен за 2019 😁

преди 16 минути, Gadinata каза:

2 милиона за един от флоповете на Яница, но пък и любимата ми песен за 2019 😁

Добави още 740к.

• Love 1

YouTube Music Charts | Най-гледаните музикални видеа в България за Февруари 2020

1. Константин и Меди - Майната ти Св. Валентин 2896354
2. Тони и Петър Рангелови - G-Class 2083805
3. Теди Александрова и Емрах - Сърце мое 2005492
4. Яница - Твоето Ферари 1915789
5. Емилия x Dodo x Jay Maly x Costi - Djeale 1660734
6. Диона - Къде си 1644227
7. Галин - Дилема 1560978
8. Били Хлапето x D3MO - Бели нощи 1371548
9. Babi Minune & Susanu - Ia Sistem Turbat Chak Thak  1342571
10. Емилия и Тони Стораро / Деси и Тони Стораро - Отиваш си (комб.) 1322070
11. Andreana Čekić & Emir Đulović - Cipele 1303996
12. Лидия - Да мога да обичам 1180844
13. Галена и Фики - Ламборгини 1068748
14. Дана и Десита - Имаш да взимаш 970094
15. Reynmen - Leila 905761
16. Емрах и Алисия - Душо моя 897069
17. Лидия x Десита x Диона - Излъжи ме 843733
18. Емилиано - Сватбата ти 771369
19. Цветелина Янева - Ангелът 767132
20. Малката и Денис Теофиков - Полудяваш 735293

• Thanks 1
  • Love 1
От 2.03.2020 г. от 22:47, Fast каза:

...Тото и Димитър бяха истински забавните женски образи. 

Точно двамата бяха на дъното днес, а Тото вече е 2 от 2 в предаването. Яко преиграва (дори и извън 5-те минути на образа му) и това много изнервя. А как самият той се дразни на Фики прави много лошо впечатление. Опитва и да изамаже, че му е адски неприятно като го критикуват, но и там не успява. Спроед мен за него това шоу ще е нещо като "Vip Brother" за Галя от Каризма.

преди 1 час , Fast каза:

YouTube Music Charts | Най-гледаните музикални видеа в България за Февруари 2020

5. Емилия x Dodo x Jay Maly x Costi - Djeale 1660734

И как песен, излязла на 07.02. и имаше близо 3 милиона гледания към днешна, ще е направила 1660734 до края на февруари. Искаш да кажеш, че за първити три дни на март е направила над милион ли?

преди 10 минути, dan!el каза:

И как песен, излязла на 07.02. и имаше близо 3 милиона гледания към днешна, ще е направила 1660734 до края на февруари. Искаш да кажеш, че за първити три дни на март е направила над милион ли?

Това са гледанията само от България, от 1ви до 29ти февруари включително.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...