Jump to content

Препоръчани коментари

Анелия май само с мен няма песен още. Време е да и предложа. Става досадна. Време е за самостоятелен мегахит

преди 58 минути, Гальо каза:

Анелия май само с мен няма песен още. Време е да и предложа. Става досадна. Време е за самостоятелен мегахит

Всъщност с този припев, ако беше самостоятелна на Анелия, можеше да е най-силната й за тази година, но късмет. Иначе направо да влиза в онзи хаштаг със само истинските хитове ли беше, добре ще му стои.

Дай, Анке, само така! Всяка седмица нова песен, голям праз че не харесват на почти никой пей си жено. 

Ама Анелия в час ли е изобщо? Тая песен е истинска бомба, това трябваше да го пусне самостоятелно!!! Щеше да е Дай ми още 2.0, че и пусната по едно и също време горе долу...

Това се искаше от Милко. Най-накрая ХУБАВА и ХИТОВА песен! Страхотен избор и изненада, чак не мога да повярвам, че отново ми харесва негова песен. Това ако наистина беше на Анелия още по-добре, но късмет. ;) 

Ей тука бате Милко вече уцели в десятката. За мен, това му е най-силното попадение от поне 10 години, тоест от “За да те забравя”. Дано се хареса песента и с времето стане хит, защото е супер качествена и смислена.

На Анелия включването чак ме изненада колко е сполучливо. Ако и тя прави песни в подобен стил грешка няма да има, въпреки че след концерта на Планета и бруталното представяне, пак започва да ми става симпатична. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...