Jump to content

korabnia9

Members
 • Коментари

  5
 • Регистриран

 • Последно посещение

Репутация

7 Neutral

Последни посетители в профила

Информацията за последните посетители на профила ти е изключена и не се показва на други потребители.

 1. Офффф. Защо бе .....?! В този албум няма една песен която да става . Казвам го с огромно съжаление. Глория е голяма.... Наистина...ама просто последните години е много зле от към всякаква продукция. Едни и същи бозави песни. Едни и същи евтини клипове. Едни и същи муцуни. Пак ще спомена Камелия... Единствено тя е на ниво от старата генерация. Последни 3 години има не просто популярни песни а истински хитове. Интересът към нея е огромен. Дали заради Гласът на България или защото е Камелия ....не знам. Но факт. Как може тя да успява а Глория не. Ивана също не. Десислава дори не успява. За мен Камелия е най голямата звезда в чалгата Евър. Златни хитове, актуални хитове и огромен респект и уважение към нейната личност.
 2. На мен ми харесва. Едновременно различно от това което се пуска напоследък, но и някак има ретро звучене. Това е напълно в стил на Есил Дюран. Надявам се и тя като Камелия да има възраждане в кариерата си след Пайнер.
 3. Интересно ми е ,защо наистина всички се отказват да участват ? Има ли бойкот от страна на изпълнителите ? Има нещо , но какво ......?
 4. 😀😀😀 Радвам се че напусна Пайнер , преди да потъне кораба. Би било много под нейното ниво да участва на вечеринка на Планета ТВ.
 5. korabnia9

  Лорена - Аморална

  Ето така се прави. Не , някакво Ламборджинита и там такива.... Лорена няма слабо. Явно тази година по добрите песни са извън Пайнер. Лорена , Камелия и Алисия ......
×
×
 • Create New...