Jump to content

Препоръчани коментари

преди 5 минути, Western каза:

Просто казах че смятам че към днешна дата В МОМЕНТА е по-актуална. Думите ми бяха извъртяни, и се дадоха за пример наградите му от преди 5 години. Океееееей.

Ами прав си, но както винаги се правят на неразбрали.

Глория и Ивана също няма човек да не ги знае в държавата, но нямат голям хит от 10+ години, за разлика от Яница примерно, което не означава автоматично че тя е над тях в комплексен смисъл.

• Like 3
  • Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Андрю на вчерашното участие със Сузанита във Илюжън

received_2990184264388243.jpeg

Ако бяха негови на Максим - "Мило мое" или на Меди - "Само да те питам", щяха да бъдат също толкома големи хитове, колкото са всъщност. Представям си ги в негово изпълнение, това е неговият стил.

• Like 1
преди 59 минути, Western каза:

81 официално обявени до края на Авгусг.

Лорена = Джена

Лорена > Теди Ал, Яница, Емилия

:surprise:

преди 28 минути, Kriminal каза:

Андрю на вчерашното участие със Сузанита във Илюжън

received_2990184264388243.jpeg

Въй,  тя е по-пълна от мен. 😲

преди 1 час, Western каза:

81 официално обявени до края на Авгусг.

И какво? Лорена с двойно повече участия от Фики. :3fdb8960598fa63e:

• Love 1
преди 7 минути, VulkoIsTheBest каза:

Лорена = Джена

Лорена > Теди Ал, Яница, Емилия

:surprise:

Джена сама е преценила да си редуцира участията, за да си гледа детето.

преди 3 минути, THE IIconic каза:

20 години ❤️

Добре, не ти ли писна от тази песен? На мен още 2001-2002 ме избиваха уртикариите от нея. Може би, щото като излезе, никой не я спираше. Но 20 години...?

• Like 1
Току що, mitak_94 каза:

Ммм може, но... 

Лори сама избра да редуцира участията си, за да се грижи за гладкостта на кожата си.

• Haha 3
преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза:

Ммм може, но... 

Лори сама избра да редуцира участията си, за да се грижи за гладкостта на кожата си.

Браво, щом може да си позволи да не поема всички покани за участия. :D

• Haha 1
преди 3 минути, VulkoIsTheBest каза:

Добре, не ти ли писна от тази песен? На мен още 2001-2002 ме избиваха уртикариите от нея. Може би, щото като излезе, никой не я спираше. Но 20 години...?

Изобщо! Камелия е единствената, която никога не ми е писвала. Слушам и други песни, други жанрове, но винаги се връщам на нея. ❤️

• Like 2

@mitak_94 @plambata

Какво ви дава Джена? Какво виждате в нея? Гласът й ли ви пленява? Външният й вид ли? Склонни ли сте заради афинитета към си към нея да оправдаете злобното й излъчване на моменти по интервюта и факта, че изгони сестра си преди години?

Джена: Преместихме се  от Пловдив (Катуница) да живеем в София, за да ни е по-спокойно...... 

• Haha 2

На Джена сина и е голям сладур. Одрало и е кожата. Цялото е на нея и е едно русичко, нищо общо с баща му❤️

преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза:

@mitak_94 @plambata

Какво ви дава Джена? Какво виждате в нея? Гласът й ли ви пленява? Външният й вид ли? Склонни ли сте заради афинитета към си към нея да оправдаете злобноте й излъчване на моменти по интервюта и факта, че изгони сестра си преди години?

Джена: Преместихме се  от Пловдив (Катуница) да живеем в София, за да ни е по-спокойно...... 

Джени е страхотен човек и ми дава страхотно отношение! Ако е истина това за сестра ѝ, явно си го е заслужила. 😄 От 2011  насам ми е ТОП. Външният ѝ вид е страхотен. Обожавам как на някои участия си пердаши директно без грим. Чудесна е! ❤️ 

• Like 2
преди 1 минута, THE IIconic каза:

На Джена сина и е голям сладур. Одрало и е кожата. Цялото е на нея и е едно русичко, нищо общо с баща му❤️

Може и да не е от него .. :dontknow:

Но докато виж Паола - е копие на Павел.

преди 2 минути, mitak_94 каза:

Джени е страхотен човек и ми дава страхотно отношение! Ако е истина това за сестра ѝ, явно си го е заслужила. 😄 От 2011  насам ми е ТОП. Външният ѝ вид е страхотен. Обожавам как на някои участия си пердаши директно без грим. Чудесна е! ❤️ 

😂

преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Може и да не е от него .. :dontknow:

Но докато виж Паола - е копие на Павел.

Тук си прав? Паола същия гибон като Павел

преди 5 минути, чушка. каза:

😂

Тук дето е седнала на колата е прекрасница. 😍

преди 27 минути, mitak_94 каза:

Не е вярно, във Варна не я канят заради ниска посещаемост :D

Току що, mitak_94 каза:

Тук дето е седнала на колата е прекрасница. 😍

Има магия в нея, аз си давам сметка за това. Джена има специфичен чар, обаче аз нямам химия  с нея. 

В Джена има една надъханост на моменти, граничеща с арогантност, на голяма работа се прави, а лесно могат да й бъдат свити сърмите. Мисля, че много почна да звездее покрай серията големи хитове от преди няколко години, а се оказа, че много лесно може да изпадне зад борда. Не казвам, че нямаше покритие самочувствието й - до голяма степен имаше, тя нарави бесни хитове, обаче в един момент малко почна да се взима за по-вървежна и от Преслава. 

Джена е с ужасна визия - винаги супер кичозна и мангалска. Добре поне, че разкара брокатите от лицето и перата от гушата, че мясаше на Голямото пиле от Улица Сезам.

преди 3 минути, Гальо каза:

Не е вярно, във Варна не я канят заради ниска посещаемост :D

Напротив, вярно е. Говоря като цяло, за Варна не знам, но е имала по едно участие там и юни, и юли.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...