Guest Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 18 минути, чушка. каза: Няма писване, бееееееее Има писване, бееее. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 30 минути, Cally-Pressyfan' каза: Един сезонен комерс на Преса е по-голям хит от всичко изброено от теб. Млъкни, че ставаш за смях. Сезонните помии на въпросната дори и ти не ги помниш. Райна прави музика, за разлика от актуалните. Защо винаги изкарваш Райна бита карта, а когато извади нов трак винаги я хвалиш? Аз поне си признавам, че си е имала спадове, но ти от 9 кладенеца вода носиш, но не признаваш, че в последните години извади коя от коя по-музиканстски песни! Виждам, че и песните и знаеш на изуст, а нали са световно неизвестни? Явно ги слушаш до полуда вкъщи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 31 минути, Cally-Pressyfan' каза: И как не пее за алкохол, погледни какво пее в последните й песни: - Ти си мислиш, че се давя в алкохол ... Пия Mai Tai за край ... - Аз като Bacardi те опиянявам, Айде, достатъчно внимание й обърнахме на тази персона. И поздрав с любимата ти: "Съжалявам жени като теб", която си казвал 100 пъти, че харесваш, но пак ще оплюеш ей така, за спорта! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 1 минута, MrKidGSA каза: И поздрав с любимата ти: "Съжалявам жени като теб"! Спри с тези вехти и нерелевантни поздрави. Това е песен от преди 10 години. В следващите 10 години само "Зле те чувам", "Нахално хубава" и "Написано с любов" са ми харесвали, но до там - даже в топ 10 не са ми били за съответната година. Никакви музикантски неща не прави - и комерси си бълваше между другото, които никой не забеляза. Това ви е оправданието на вас - ако нещо не стане хит - музикантско било, не било за масовата аудитория. Галеновите го играят същия сценарий като се изложи тяхната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 17 минути, чушка. каза: Искам те, но нямам право, @Starboy А ти си тука .... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 Тези са луди в Приморско. Звъня сега на club After Orgasm за Константин за вторник и тая ми вика между 15 и 20 лв е входа. Откога стана толкова скъпо на Константин. :О А за Трио БИК колежките ми казват, че било много яко участие като са тримата, а те скоро пак ще са тоя месец заедно в Слънчев бряг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 20 минути, Cally-Pressyfan' каза: Спри с тези вехти и нерелевантни поздрави. Това е песен от преди 10 години. В следващите 10 години само "Зле те чувам", "Нахално хубава" и "Написано с любов" са ми харесвали, но до там - даже в топ 10 не са ми били за съответната година. Никакви музикантски неща не прави - и комерси си бълваше между другото, които никой не забеляза. Това ви е оправданието на вас - ако нещо не стане хит - музикантско било, не било за масовата аудитория. Галеновите го играят същия сценарий като се изложи тяхната. През лято, в което всеки бълва от Ганев, нормално е когато ТОП име пусне песен от Оцко това да е нещо различно и вън от масовката. Няма значение кой, как и колко ще ги оцени - важно е, че има изкуство, творческа мисъл и концепция. Предпочитам да съм фен на "битата карта" Райна, която е човек за пример, отколкото да харесвам всички боклуци на Мйкъл-а, без каквато и да е градивна критика и да плюя на поразия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 И Преслава само да мръдне милиметър от комерсиалния калъп също флопва. Чупливи и влюбени ли не бяха, Без теб, някакви други имаше подобни на МСМ, нищо не стана. Така че недей много да знаете. Да пусне една песен с различна от пиянската тематика и Ганев ритъм и ще видим как са нещата при нея в момента. Не е пускала различна от вълната песен много отдавна. И Галена предимно с Ганев работи, но къде е “Сърце”, къде “Дай ми любов”, къде “Феноменален” - коя от коя по различни. Като гледам успеха на “Пиян” още дълго ще слушаме такива песни от нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 28 минути, MrKidGSA каза: През лято, в което всеки бълва от Ганев, нормално е когато ТОП име пусне песен от Оцко това да е нещо различно и вън от масовката. Няма значение кой, как и колко ще ги оцени - важно е, че има изкуство, творческа мисъл и концепция. Предпочитам да съм фен на "битата карта" Райна, която е човек за пример, отколкото да харесвам всички боклуци на Мйкъл-а, без каквато и да е градивна критика и да плюя на поразия! Няма такива неща никъде. Има само изчанчена визия и интересни локации. Това не е нито изкуство, нито творческа мисъл, нито концепция. Опаковка без съдържание. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 8 минути, retr0 каза: И Преслава само да мръдне милиметър от комерсиалния калъп също флопва. Чупливи и влюбени ли не бяха, Без теб, някакви други имаше подобни на МСМ, нищо не стана. Така че недей много да знаете. Да пусне една песен с различна от пиянската тематика и Ганев ритъм и ще видим как са нещата при нея в момента. Не е пускала различна от вълната песен много отдавна. И Галена предимно с Ганев работи, но къде е “Сърце”, къде “Дай ми любов”, къде “Феноменален” - коя от коя по различни. Като гледам успеха на “Пиян” още дълго ще слушаме такива песни от нея. Само с това слага в джоба си цялото "творчество" на Галош 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 10 минути, retr0 каза: И Преслава само да мръдне милиметър от комерсиалния калъп също флопва. Чупливи и влюбени ли не бяха, Без теб, някакви други имаше подобни на МСМ, нищо не стана. Така че недей много да знаете. Да пусне една песен с различна от пиянската тематика и Ганев ритъм и ще видим как са нещата при нея в момента. Не е пускала различна от вълната песен много отдавна. И Галена предимно с Ганев работи, но къде е “Сърце”, къде “Дай ми любов”, къде “Феноменален” - коя от коя по различни. Като гледам успеха на “Пиян” още дълго ще слушаме такива песни от нея. Ето това е коментар. Галена рискува, докато другата играе на сигурно, защото е по-лесно, но и тя няма хит след хит, както тук я изкарвате. Язък и за златните песни до 2008 година. Всичко след това (с малки изключения) и е със срок на годност 2 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 2 минути, MrKidGSA каза: Ето това е коментар. Галена рискува, докато другата играе на сигурно, защото е по-лесно, но и тя няма хит след хит, както тук я изкарвате. Язък и за златните песни до 2008 година. Всичко след това (с малки изключения) и е със срок на годност 2 месеца. Райна пък няма нито един хит от 2007-ма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 Галка я водят като успешна заради “скъпите” клипове, а като се сетя колко ефектни и готини клипове за по 2.50 има. Този, “Тихо ми пази”, “Дай ми любов”, “След радялата”. С рециклираните кадри в “Точно никога” обезмисля усилията на по-голямата част от колежките си. 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 8 минути, DarkChild каза: Райна пък няма нито един хит от 2007-ма. Хахаххаха, мога да ти изброя поне 10 хита и 5 тотални хита! https://www.youtube.com/watch?v=v02HzvGHwHY 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 2 часа , Cally-Pressyfan' каза: Всички от старата генерация са много зле. Даже Деса, дето ги отсрамваше, нещо зацикли в последно време. Чак пък да е зациклила. В топ 5 е по участия за годината. По 16 на месец има лятото. Един флоп си е позволила и то на иначе не лоша песен. Много съм добра и Да вдигнем шум и се получиха. Втората гони 10 милиона и все още е в плейлистите на диджеите. Но да, доста под нивото от 2016 за съжаление. Но го има и момента, че тя не издава през 2-3 месеца като Анелия, Преслсва, Емануела и Галена. Я пусне 1 самосгоятелна и 1 дует годишно, я не... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 Оо не искам да чувам лошо за Райнуш. Може да не е толкова хитова в последните години, но песните й са ТОП! Нещо старо, но много любимо! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 В какъв смисъл това е топ? Музика? Монотонна и бързоомръзваща. Текст? Хиляди подобни. Клип може би? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 Това и беше топ на Райна. Имаше си и сезонен успех. Има далеч по западнали певици от Райнуш. Тя си потдържа някакво ниво. Като брой участия не знсм как е, но не е за отписване. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 3 минути, Willy каза: Оо не искам да чувам лошо за Райнуш. Може да не е толкова хитова в последните години, но песните й са ТОП! Нещо старо, но много любимо! Уникален вкус и обективност както винаги! Веднага добавям и този уникален проект от същата година: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 2 минути, MrKidGSA каза: Уникален вкус и обективност както винаги! Веднага добавям и този уникален проект от същата година: Жестока и различна! Затова я обожавам. Песните й от 2018 само бяха по еднакви като звучене и както винаги първата беше най-успешна. На мен лично това много ме кефи, не знам защо не беше хит.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 А на тази балада що крокодилски сълзи съм изревал. Много влюебн бях и се вживявах в ролята на лирическата героиня. Носи ми голям сантимент. Обожавам и Не бях ли. Влага чувство в изпълненията си! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 @Slavi слушах няколко пъти песента на Азислава😅, щото ме зариби и Ана за тази песен освен от чуждестранната май е крала и от тях. Ритъма 1:1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 14 минути, Willy каза: Жестока и различна! Затова я обожавам. Песните й от 2018 само бяха по еднакви като звучене и както винаги първата беше най-успешна. На мен лично това много ме кефи, не знам защо не беше хит.. И на мен не ми хареса факта, че миналата година заложи само на Биолчев и затова "Бразилка" и "Една на милион" не станаха големи хитове, но нека и е за урок, че трябва да разнообразява. Да видим с новата песен как ще се представи, че ще съм безпощаден с критика! "Тук и сега" и на мен ми харесва супер много. Смятам, че бийта трябвше да е по-ударен и по в стил латино регетон. Според мен трябва да продължи да опитва с регетон-а, защото и ходи много. Нещо в стил Малума, по-бавно ще е трепач. преди 4 минути, Slavi каза: А на тази балада що крокодилски сълзи съм изревал. Много влюебн бях и се вживявах в ролята на лирическата героиня. Носи ми голям сантимент. Обожавам и Не бях ли. Влага чувство в изпълненията си! Ох, мислех, че само аз съм се вживявала под звуците на този златен хит. Колко сълзи и рев е имало, няма да забравя, как си плаках под дъжда на тази песен. Брутална! Поздрав с нещо още по-любимо, от същата 2005 година, част от уникалния албум "Любов по скалата на Рихтер": Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 преди 4 минути, MrKidGSA каза: И на мен не ми хареса факта, че миналата година заложи само на Биолчев и затова "Бразилка" и "Една на милион" не станаха големи хитове, но нека и е за урок, че трябва да разнообразява. Да видим с новата песен как ще се представи, че ще съм безпощаден с критика! "Тук и сега" и на мен ми харесва супер много. Смятам, че бийта трябвше да е по-ударен и по в стил латино регетон. Според мен трябва да продължи да опитва с регетон-а, защото и ходи много. Нещо в стил Малума, по-бавно ще е трепач. Ох, мислех, че само аз съм се вживявала под звуците на този златен хит. Колко сълзи и рев е имало, няма да забравя, как си плаках под дъжда на тази песен. Брутална! Поздрав с нещо още по-любимо, от същата 2005 година, част от уникалния албум "Любов по скалата на Рихтер": Оо, познато. Дъжда и сълзите се сливаха в едно, а хората по улиците ме гледаха като полезно изкопаемо. Райнуш правеше топ балади. Стопяваха и най ледените сърца! преди 5 минути, Willy каза: @Slavi слушах няколко пъти песента на Азислава😅, щото ме зариби и Ана за тази песен освен от чуждестранната май е крала и от тях. Ритъма 1:1. Ами приликата е минимална честно казано. Но то няма как ритъма да не се повтаря. Вероятно и Знам, че боли прилича на други по стари по ритъм. Ти не я ли знаеше. Брутална е. Пеят като зверове и Деса и Азо в нея. И на нея съм търкал очи и лекувал депресии. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари