-A. Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 2 минути, retr0 каза: Ето тук вече едва ли има две мнения по въпроса. Както и за “Ти ме лъжеш най-добре”, “Гасне пламък” и “Ти си ми всичко” примерно. Ама не, “Нямаш сърце” и “Не съм ангел” 😂😂😂😂 ''И това е любов'' също има 2,3 милиона а беше скрит над година поради проблеми с авторски права. ''Хиляди жени'' за мен също има място там. Малко по-ниско ниво са ''Нежна полиция'' и ''Агресия''. Стабилна бройка ретро хитове си има Райна. ''Разделени'' има едно клипче с 1,6 милиона и едно с 1,7. милиона. Току що, Willy каза: Тази песен е една от малкото БГ песни които пускат и в нашите дискотеки. Мачка Райна, даже и фолклорните й песни са хитове тука. Е тя напоследък само там има хитове. За ''Тежко мина'' ли говориш ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 3 минути, retr0 каза: Ето тук вече едва ли има две мнения по въпроса. Както и за “Ти ме лъжеш най-добре”, “Гасне пламък” и “Ти си ми всичко” примерно. Ама не, “Нямаш сърце” и “Не съм ангел” 😂😂😂😂 Това са приятни песни на Райна, но нали се сещаш ако ги изпее колко вяло ще минат? "Любимата ти" Нямаш сърце ще се приеме къде по-добре. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 1 минута, Cally-Pressyfan' каза: Това са приятни песни на Райна, но нали се сещаш ако ги изпее колко вяло ще минат? "Любимата ти" Нямаш сърце ще се приеме къде по-добре. “Нямаш сърце” не е никак лоша песен, оспорвам хитовостта й, не музикалната стойност. Преслава каквото и да изпее ще се приеме добре. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 17 минути, mitak_94 каза: Какво ще кажеш за тази песен? Тези дни я надувам яко! Обаче на който я пратих, никой не я помни или изобщо чувал. Явно си я пращал на някои, които или не са били родени тогава, или са били съвсем малки... Как да не я помня... Малко след това стартира "Планета" и спукваха Райна от въртене, чак да ти писне...А за "Рихтер"-а какво ще кажете? Супер зареждащото парче и супер готин и раздвижен клип! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 2 минути, -A. каза: ''И това е любов'' също има 2,3 милиона а беше скрит над година поради проблеми с авторски права. ''Хиляди жени'' за мен също има място там. Малко по-ниско ниво са ''Нежна полиция'' и ''Агресия''. Стабилна бройка ретро хитове си има Райна. ''Разделени'' има едно клипче с 1,6 милиона и едно с 1,7. милиона. Е тя напоследък само там има хитове. За ''Тежко мина'' ли говориш ? Абсолютно всичките й фолклорни песни. Тежко мина проби, но много бързо всички оркестри я препяха. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 2 минути, Willy каза: Абсолютно всичките й фолклорни песни. Тежко мина проби, но много бързо всички оркестри я препяха. Новата фоклорна - ''Писмо ми пише'' - се котира. Гледам, че вече има 600к за 7 месеца, което не е никак зле. Дано и тази стане голям хит. Тя доста си залага на фоклорните проекти. Май повече отколкото на попфолка. А бяха други времена. Тези ги пусна една след друга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 Любимият ми латиноамерикански клип на Райна. Тогава и 88 имаха такъв клип - "Триумф на страстта". През лятото и есента на 2004 г. България беше подвластна на латиноамериканска истерия от сериалите "Тъмна орис" и "Трима братя, три сестри". ❤️ Райна - в крак с актуалните течения! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 8 минути, ice_hot_sm каза: Явно си я пращал на някои, които или не са били родени тогава, или са били съвсем малки... Как да не я помня... Малко след това стартира "Планета" и спукваха Райна от въртене, чак да ти писне...А за "Рихтер"-а какво ще кажете? Супер зареждащото парче и супер готин и раздвижен клип! Все на връстници съм пращал, но не запознати дотолкова с песните на Райна. 😂 "Любов по скалата на Рихтер" е жестока, само дето я свързвам с едно момиче от моя град, което през лятото на 2005 се хвърли от 5-ия етаж. 😂 Ама нищо де, резачка си е.😎 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 1 минута, -A. каза: Новата фоклорна - ''Писмо ми пише'' - се котира. Гледам, че вече има 600к за 7 месеца, което не е никак зле. Дано и тази стане голям хит. Тя доста си залага на фоклорните проекти. Май повече отколкото на попфолка. А бяха други времена. Тези ги пусна една след друга. Жестока песен! И сега да я пусне ще е хит. Първите ми спомени с гледане на Планета са свързани точно с нея. Иначе от фолклорните й обожавам изпълнението на тази! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 Само Райна може да се похвали с ТОТАЛНИ хитове в два паралелни жанра. Във фолклора е по-добре в момента отколкото в поп-фолка обаче. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 2 минути, Willy каза: Жестока песен! И сега да я пусне ще е хит. Първите ми спомени с гледане на Планета са свързани точно с нея. Иначе от фолклорните й обожавам изпълнението на тази! О това изпълнение тук беше много критикувано. Повечето казваха, че Райна се е изгаврила с трака. Иначе и мен ме кефи. Наистина ''Нежна полиция'' и до ден днешен звучи актуално. То Райна мачка. Да имаш ''5-6 минути'' и да пуснеш ''Нахално хубава'' и ''Една на милион'' вместо ''Размазания грим'' си е истински грях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 Нормално е старите песни на Преслава от 2006/10 да са най - големите хитове от този период. Защото си бяха най. - големите хитове тогава и хората ги слушат. Галена набра скорост след това, но цифрите не са й зле. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 4 минути, retr0 каза: Само Райна може да се похвали с ТОТАЛНИ хитове в два паралелни жанра. Във фолклора е по-добре в момента отколкото в поп-фолка обаче. Не забравяй Императрица ЯНИЦА. Тракът "Мома Яница" може спокойно да конкурира "Тежко мина младостта". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 9 минути, Cally-Pressyfan' каза: Любимият ми латиноамерикански клип на Райна. Тогава и 88 имаха такъв клип - "Триумф на страстта". През лятото и есента на 2004 г. България беше подвластна на латиноамериканска истерия от сериалите "Тъмна орис" и "Трима братя, три сестри". ❤️ Райна - в крак с актуалните течения! Жестоки! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза: Не забравяй Императрица ЯНИЦА. Тракът "Мома Яница" може спокойно да конкурира "Тежко мина младостта". Да, Ян също мачка с фолклорен хит. Представяш ли си Преси, опиянена от успеха на “Тежко мина” да я запише в студио и да накара някой “уж случайно” да качи клипчето в YouTube, както с “Шушана”? Дали е способна? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 Току що, retr0 каза: Да, Ян също мачка с фолклорен хит. Представяш ли си Преси, опиянена от успеха на “Тежко мина” да я запише в студио и да накара някой “уж случайно” да качи клипчето в YouTube, както с “Шушана”? Дали е способна? Да, разбира се. Способна е на всичко, за да се задържи в топ 3 ВОВЕКИ !!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 @Donatella моята заплата я превеждат на 15-то число, кога е твоята? Дай да се синхронизираме и да помогнем на Гален за старите хитове малко, нуждае се от нас. П.С - могат ли да се купуват НЕгледания, т.е от много да стават на -150,000 примерно. Ако могат, направо пълня количката от сега - плащам на 15. Ще стопим гледанията на Прес по-бързо от килограмите й! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 Изпаднах в екстаз, след като видях толкова мега хитове на Райнуш на едно място. Тя винаги е била удобно подценявана през годините, само защото не е имала богат тъпкач или подкрепата на Пайнер-а. Въпреки това има толкова много класики и над 50 млн гледания! Ами тази, дори за балада прави доволно гледания и е уникален проект: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 32 минути, mitak_94 каза: Все на връстници съм пращал, но не запознати дотолкова с песните на Райна. 😂 "Любов по скалата на Рихтер" е жестока, само дето я свързвам с едно момиче от моя град, което през лятото на 2005 се хвърли от 5-ия етаж. 😂 Ама нищо де, резачка си е.😎 И какво стана с момичето? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 Току що, ice_hot_sm каза: И какво стана с момичето? Със сигурност не се е записала на народни танци или плуване след това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 1 минута, ice_hot_sm каза: И какво стана с момичето? Ами какво... размаза се.😩 Като и е толкова акълът на 20 години да скача заради мъж... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 "Пиян" регистрира 4 милиона гледания (16 дни). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 12 минути, retr0 каза: Със сигурност не се е записала на народни танци или плуване след това. И гимнастичката Цвети Стоянова падна от не знам кой си етаж, но сега е добре. Затова питах. Иначе жалко за момичето... 😢 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 @mitak_94 разбрах,че си близък до Джени. Предай й,че цяла Рамания тръпне за нова песен с нейн текст! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Август 4 Report Сподели Публикувано Август 4 преди 4 минути, xroflx9 каза: @mitak_94 разбрах,че си близък до Джени. Предай й,че цяла Рамания тръпне за нова песен с нейн текст! Ще предам! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари