Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Отговори на въпроса от предишния сингъл, отговора както се очакваше е отрицателен хъ хъ

Очакваме трака, явно видеото ще е свежо, съдейки по този кадър, дано песента също е силна.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, Donatella каза:

Очаквам провал от Преси

То, ако и тя изкара провал, не знам кой ще е хитът на лятото, защото досега няма толкова голям потенциален такъв!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PreslavaIsTheQueen каза:

То, ако и тя изкара провал, не знам кой ще е хитът на лятото, защото досега няма толкова голям потенциален такъв!

Преса от мн години няма летен хит

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Аз очаквам да генерира нов рекорд за първите 24 часа.

За по-натам зависи от песента.

Да,и Аз очаквам рекорд заради скандалите 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Donatella каза:

Преса от мн години няма летен хит

Чак много ...  Вярно, че през есенно-зимния сезон е най-силна, но не може да се отрече хитовостта на "Моето слабо място", "Няма да ти пиша", "Тук жена му пази" ....

Сподели в други сайтове

Преслава пак ли ще пее за алкохол и спиртосване? Много глупава жена.

И аз очаквам голям интерес първия ден, след това бързо забвание. Галена ще я унищожи. Надявам се в дългосорчен план и Лидия да има по-голям хит.

Лида 260К ли напрви за 24 часа? Някой помни ли колко генерира Цура за първия ден, за да направим сравнение?

Сподели в други сайтове

Току що, THE IIconic каза:

Невероятна! Представи си да се завърне в дует с Азис - песен за депутати, апартаментгейт и хакването на НАП! Ще размаже страната!

Прилича на топ мацка, а е на 56 години!

• Like 1
Сподели в други сайтове

Как може хубавата мелодия да е само 13 секунди и дори да не се повтаря повече? Много мразя подобни песни където по края са с някакви мазнотии или някакво “рапиране” вместо пак да се повтори музиката. Терминологията не ми е ясна, за да се изразя както трябва, но дано разбрахте.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, retr0 каза:

Снимката е като от кадър на “Хавана Тропикана”. Приликата с Галена е поразителна!

То е кадър от Хаваната, нали я мързи да снима клипове е решила да ползва изрязани кадри. Така и така вече никой не открива разлика между двете, за какво да се хаби 😁

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, retr0 каза:

Как може хубавата мелодия да е само 13 секунди и дори да не се повтаря повече? Много мразя подобни песни където по края са с някакви мазнотии или някакво “рапиране” вместо пак да се повтори музиката. Терминологията не ми е ясна, за да се изразя както трябва, но дано разбрахте.

Да, много добре те разбрахме. Имаш предвид отсвира, който е най-якото нещо в песента. На същото мнение съм, трябваше да се повтори. Искаме power, а не бръщолевиници!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Невероятна! Представи си да се завърне в дует с Азис - песен за депутати, апартаментгейт и хакването на НАП! Ще размаже страната!

Прилича на топ мацка, а е на 56 години!

Чул те Господ! Амин

Сподели в други сайтове

• Starboy locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...