Jump to content

Препоръчани коментари

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Скъпа,

Бъди по - зряла. Това си е нейна работа! Ти нямаш право да я критикуваш как изглежда. За песни и участия - да, защото ти си там и си дала парички бе миличко, имаш право да роптаеш. Но за визия, кариерни решения, и т.н. - това не са неща на феновете да решават. Ако им харесва слушат/гледат, ако не намираме нови любимки бе мило. Нали така беше Ивана/Глория, Ивана Мегазвезда --> Кали фен на Преси. Ротацията я знаеш бе стафидке моя. 

Хич не ме грее че си резна носа, аз коментирам истеричните й реакции след това и поведението, с което си плю на всичко постигнато.

Това, че феновете нямали думата за някои неща, тя явно не го смята, щом триеше всеки коментар, пускаше високомерни статуси и накрая си изтри профила. Простачка! Дето се вика какво сам си го направиш, друг не може да ти го стори.

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Току що, Cally-Pressyfan' каза:

Хич не ме грее че си резна носа, аз коментирам истеричните й реакции след това и поведението, с което си плю на всичко постигнато.

Това, че феновете нямали думата за някои неща, тя явно не го смята, щом триеше всеки коментар, пускаше високомерни статуси и накрая си изтри профила. Простачка! Дето се вика какво сам си го направиш, друг не може да ти го стори.

Нека го погледнем от положителната страна, ще има повече М И С Т Е Р И Я около нея. Ще бъде по загадъчна денем, защото нощем ще се поклаща над плейбека пред пияните студенти. А и това е вид протест, че вече е уморена от критики и студена към феновете!

Схващате ли, че наскоро роди и може да е в постнаталната депресия, а хората не спряха да я плюят. 

Да не вземе сега да реши да си прекрати кариерата и да напусне Пайнер :lol:

Поне да го направи докато е с хитове, а не да се излага с чекии в агония, като повечето бивши величия.

• Haha 2
преди 1 минута, Kriminal каза:

Схващате ли, че наскоро роди и може да е в постнаталната депресия, а хората не спряха да я плюят. 

Почти 1 година мина оттогава. Дето се вика Паола ще проходи.

Абе не знам! Много преигравате според мен, много важно, че си е изтрила инстаграма, то верно стана драма. 

Някой написа също и на Теофиков профила не бачка. Едва ли го е изтрила Преслава, а са хакнати вероятно.

• Love 1
Току що, Arwity каза:

Някой написа също и на Теофиков профила не бачка. Едва ли го е изтрила Преслава, а са хакнати вероятно.

Тази от подписати действа, иска да им сложи края. Очаквам утре да ги затрие и от лицето на земята. 

• Haha 1
преди 4 минути, WindWalkerMonk каза:

Тази от подписати действа, иска да им сложи края. Очаквам утре да ги затрие и от лицето на земята. 

Абе като гледам, тази от подписа ми е със семейството си и щуреят некъде си, та дреми и за изблиците на Преслава. 

преди 2 минути, Arwity каза:

Абе като гледам, тази от подписа ми е със семейството си и щуреят некъде си, та дреми и за изблиците на Преслава. 

Така ще кажеш, значи си съучасница! Край! Искаш да се добереш до Преслава :D 

Заето дава!

"Целувала съм, да, след тебе, само че икони, целувах ги и молех се на Бог да ми помогне" - топ фраза!

• Love 2

Aко помоля Преслава да ми изпее "Искаш ли" с циганския акцент дали ще се навие ? Страхотен ХИТ! 

• Haha 1
преди 12 минути, WindWalkerMonk каза:

Така ще кажеш, значи си съучасница! Край! Искаш да се добереш до Преслава :D 

Заето дава!

Това в припева ми заприлича на

• Love 1
Току що, Slavi каза:

Това в припева ми заприлича на

Специално ще помоля Преса да ми я изпее на живо да си я чуя. З Л А Т  Е Н ХИТ! 

• Love 1

Калине, имам идея. Подготви един списък с нещата от които си недоволен (следносовия период) говоря. И ще идем при Преслава. Обаче ме извикай, аз ще пусна като тръгваш към нея Бизет да звучи за фон в овертюра, нали знаеш кралете като са посещавали простолюдието и музика е известявала пристигането им. Така и ние, даже ще те качим на кон и ще минеш по червен килим към нея.

• Haha 1

Направила си е нов и е написала че шансовете да върнат стария не са големи.

Дано да я е срам😂т стария нос, така както Глория от първите клипове. Дано нареди да заличат всичките й клипове и да започне на чисто.

преди 19 минути, asylum каза:

Дано да я е срам😂т стария нос, така както Глория от първите клипове. Дано нареди да заличат всичките й клипове и да започне на чисто.

Виж сега няма какво да се лъжем, единствения шанс да заглуши скандала Преслава е да клипира ултимативно бързо "Искаш ме". Просто този вековен мегахит няма как да остане ей така.

• Love 1
преди 7 минути, WindWalkerMonk каза:

Виж сега няма какво да се лъжем, единствения шанс да заглуши скандала Преслава е да клипира ултимативно бързо "Искаш ме". Просто този вековен мегахит няма как да остане ей така.

Тъкмо го чух и оцених. Върна ве във времето на Мариана и Амет. Жалко, че после така си е развалила маниера на пеене.

• Love 1
преди 2 часа , WindWalkerMonk каза:

Нещо яко! 

Ивана си е Ивана.С тази песен имам големи спомени 

• Love 1

Шефката не стига, че е кавър на Оф оф, че и и от друго място откраднали отсвира... 

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...