xroflx9 Публикувано на Май 24 Report Share Публикувано на Май 24 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Брутална е песента. Не очаквах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Наистина добра. Колкото повече я слушам, толкова повече ми напомня на нейния стил, когато беше в пика си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Mного е мудна, няма как да ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 24 Author Report Share Публикувано Май 24 преди 53 минути, Denis каза: Брутална е песента. Не очаквах. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Страшно добра песен и аз този път не очаквах! Уцели този път! Дано получи клип! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 НЕОЧАКВАААХ !! ХАРЕСВА МИ 😍😍 БРАВО,БРАВО!! Ама защо я пусна без клип?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Драго ми е че най-накрая е направила попфолк песен, но не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 След няколко слушания ме зариби страшно много. На скорост 1,25× е много по-яка! Радвам се че се завърна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 3 часа , Mara.Shulevna каза: Mного е мудна, няма как да ми хареса. +1 няма пари за клип ли ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 1 минута, Donatella каза: +1 няма пари за клип ли ? Ми Сушито малко я изсуши Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Доволен съм и аз!Дано се забележи и не остане в сянка на действащите хитове, че тогава Андра съвсем ще се затрие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 преди 30 минути, Willy каза: След няколко слушания ме зариби страшно много. Радвам се че се завърна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Започнва обещаващо, готино забързване и изведнъж припевът убива всичко. Добър опит, завършил като боза. Иначе добро изпяване. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Изненадах се като разбрах, че Ганев е сътворил песента (най-вероятно със сладкодумната Петя Радева). Не очаквах директно към него да се обърне, а май имала и българска песен с Кости. Ако поне тя не е с балканско звучене, Андреа я отказваме! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Не е много добре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Не слушаемо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 и линк WAV пуснах вече - теглете Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Ако я забързат малко като пуснат клипа ще е перфектно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Става песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Андреа-Как те искам | 24 h 94 539 гледания 4,2к лайка /172 дислайка 262 коментара 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 преди 23 часа , xroflx9 каза: Андреа-Как те искам | 24 h 94 539 гледания 4,2к лайка /172 дислайка 262 коментара Не е баш толкова зле за изпълнител, който не е имал българска песен от доста време. Ако беше в канала на Пайнер щеше да има повече гледаемост. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Пауза от две години, без клип, малък канал, никакво промо...Перфектни са даже гледанията. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Ауууу, много добре, ама мнооого, глупава ли еееее... За какво това няма видеоклип, а онази боза. Това е Андреа от преди, пръска. Дано го завъртят в дискотеките, така добре я е изпяла, нито мънка, нито нищо. Напомня ми на "Мен си търсил", просто супер! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Бие ми на песен за Лорена от Ганев. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.