Jump to content

Препоръчани коментари

преди 2 минути, asylum каза:

Те всичките са еднакви. Просто една ни кефи, друга - не :D 

Ами мен почти никоя нейна не ме кефи. 😁

преди 1 час, Stela каза:

Ами мен почти никоя нейна не ме кефи. 😁

На мен ми стана досадна напоследък. Преди й бях сигурно най-големият фен, хаха. Но тая песен е дъното, не й отива. 

От 17.04.2019 г. от 18:20, iraklis каза:

Братле, задължително се включи в следващият видео проект на Теда и позирай така както си се публикувал в подписа. Отива ти 🤩

:roll1:

Това е MC Stojan, не съм аз. Но колкото би било хубаво, толкова и е невъзможно да имат дует.

Междувременно Теда е #2 в Trend-а! Пръска си песента по дискотеките както и очаквах! Ориентирана е към нощните заведения предимно, може би затова не ви харесва. За разбирачите, та какво му остана на жанра освен дискотеките? Нима някъде на обществени места пускат поп-фолк преди 12? Отделно пайнерките се изхранват с пари от участия, Димитров пръста не си мърда за тях, нормално да са фокусирани предимно към дискотеките. Разбира се, не трябва да се правят само дискотечни парчета, златната среда е най-добра, но най-ротирана чалгата е единствено в клубовете след 12, което е неоспорим факт.

Ето на това му се вика гадна, ама много гадна песен, жалко за Борис, другите двама са обичайните заподозрени, заради които Пайнерските концерти смърдят на кебапчета.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...