Jump to content

Препоръчани коментари

Не се ядосвайте ако не ви е харесала тая песен, ще има нова след 2 седмици😂

Тази Петя Радева освен безплатно да им пише текстовете, аз не виждам друга причина да работят с нея?

Една 10-годишна четвъртокласничка ще напише по-смислени неща. Изобщо не знам един читав текст да е имала.

Не е толкова лоша, че текста си е куц - куц е, ама не е виновна само Радева. Анелия колко години вече има опит зад гърба си, в крайна сметка след като го е одобрила това... по-виновната е тя. Предлага и се - одобрила го е. Не е някоя дебютантка, сума години е на сцена...

Песента ми е като смеска между "Зле разпределени" и "Хавана Тропикана" в частта на Живко. Клипа не е лош, но не е нещо запомнящо се. Все пак не е лош и става за гледане, виж предната беше пълен ташак.

Ми не е лоша песничка, има хубав саунд. Какво ревете, че ви напомняла на песните на Паришева, нали искахте песни от ония период, сега какво пак цвилите? 

Аз съм потресен, особено от партиите на Живко, толкова блудкаво и пято хиляди пъти... Дори гръцкият дует е по-слушаем, а като започна си казах, че Анелия ще види хит най-сетне, но не... Просто не става само с припева. Анелия и във видеото не ми допада, не знам... Трябва й голяма почивка, а Петя Радева да я забрави завинаги! Невъзможно е да се пишат толкова глупави текстове за топ певици...

Не е чак толкова зле, колкото изкарвате. Що не сте така критични към Преса? И каква е тая песен Зле разпределени - кавърът (кражбата) на Непокорни сме на Таня Боева ли? 

Става парчето, не е нещо уникално, но е по-различно от останалото, което върви сега. 

Хора, почти за едно денонощие има само 130 000 гледания.

Можете ли да си представите за какво пропадане говорим при Анелия. С предната й песен пак направи някакви мизерни гледания.

Като имате предвид, че певици от нейния ранг стартират с три пъти по-силна гледаемост.

преди 32 минути, Cally-Pressyfan' каза:

Хора, почти за едно денонощие има само 130 000 гледания.

Можете ли да си представите за какво пропадане говорим при Анелия. С предната й песен пак направи някакви мизерни гледания.

Като имате предвид, че певици от нейния ранг стартират с три пъти по-силна гледаемост.

Другите купуват гледания. На Ана, от толкова бълване на проекти, не й е на сметка да помпа и това :D

преди 27 минути, asylum каза:

Другите купуват гледания. На Ана, от толкова бълване на проекти, не й е на сметка да помпа и това :D

Че тя за повечето една стотинка не се е бръкнала. Повечето са платени и организирани от дуетните и половинки. Това и е кяра от цялата работа. Само самостоятелните са си по нейна инициатива и с нейни средства. Защо си мислиш, че издава често. Не отклонявя никой. От най долните мангсли до най неизвестните гърци и бг поп изпълнители огрява. Стига да има безплатно парче за нея и е готовяцна всичко. Доста зле си изигра картите 

преди 11 минути, Slavi каза:

Че тя за повечето една стотинка не се е бръкнала. Повечето са платени и организирани от дуетните и половинки. Това и е кяра от цялата работа. Само самостоятелните са си по нейна инициатива и с нейни средства. Защо си мислиш, че издава често. Не отклонявя никой. От най долните мангсли до най неизвестните гърци и бг поп изпълнители огрява. Стига да има безплатно парче за нея и е готовяцна всичко. Доста зле си изигра картите 

Тя е благородна жена и не ги дели на второ- и третостепенни. Истинска звезда, която не търси само облага. Помага от сърце. 

Напомня ми точно на "Зле разпределени", някакъв микс от нея "Първата - последната", такъв тип ми е. Изкефи ме обаче! Ще я слушам с кеф, липсваше нещо подобно и дискотечно от Анелия. Май от "Зоопарк" не ме е кефил така неин проект.

С тия гледания като почнете, ясно е, че се купуват и, че това са нормалните гледания. От много време забелязвам как наши родни чалгарки правят по 400-500К за 24 часа, а някакви никаквици като Джей Ло, Риана , Снуп Дог и т.н. правят по 300-400К. Истинско чудо е как последния клип на Дженифър Лопез направи за 24 часа по-малко гледания, отколкото на разни Преслави, Галени, Анелии и т.н. 50 Cent също е някакъв неизвестен, предния път гледам имаше към 300К, тука Криско вади повече... мда , вярвам и аз...

DJ Живко Микс заслужава признание, 15 години на сцената, а не се е развил и с 1%. 

Тъпа песен.

От 18.04.2019 г. от 11:00, alisali1234 каза:

С тия гледания като почнете, ясно е, че се купуват и, че това са нормалните гледания. От много време забелязвам как наши родни чалгарки правят по 400-500К за 24 часа, а някакви никаквици като Джей Ло, Риана , Снуп Дог и т.н. правят по 300-400К. Истинско чудо е как последния клип на Дженифър Лопез направи за 24 часа по-малко гледания, отколкото на разни Преслави, Галени, Анелии и т.н. 50 Cent също е някакъв неизвестен, предния път гледам имаше към 300К, тука Криско вади повече... мда , вярвам и аз...

Не забравяй, че в България ютуб се използва за слушане на музика, но ако това което казваш е истина то със сигурност има нещо нередно. 

П. П. не ми харесва песента, даже не я чух цялата

Песента наистина не е толкова лоша, а вече флопна. 

От 18.04.2019 г. от 12:00, alisali1234 каза:

За сметка на това други, които не са масово разпознаваеми, правят по 30 милиона за 2 дни, така че има много фактори за гледанията. Иначе след флоповете на последните и парчета, се очаква от Анелия да купува гледания,както е правила по твойтс логика с Дай ми още, Зоопарк и други. 

Не е истина колко много е свалила нивото Анелия. А беше време когато всяка нейна песен беше хит.

От 21.04.2019 г. от 21:58, fearless` каза:

Не забравяй, че в България ютуб се използва за слушане на музика, но ако това което казваш е истина то със сигурност има нещо нередно. 

П. П. не ми харесва песента, даже не я чух цялата

Има, наблюдавал съм го многократно. Последните песни на Tyga, J LO, Lil Wayne и т.н. за 24 часа вадят по-малко гледания отколкото на родните чалгарки. Вярно, че там ползват повече Apple Music/Spotify и т.н., но това не е чак такова оправдание. Ненормално странно е. 

От 24.04.2019 г. от 11:42, alisali1234 каза:

Има, наблюдавал съм го многократно. Последните песни на Tyga, J LO, Lil Wayne и т.н. за 24 часа вадят по-малко гледания отколкото на родните чалгарки. Вярно, че там ползват повече Apple Music/Spotify и т.н., но това не е чак такова оправдание. Ненормално странно е. 

Има го и това като фактор, аз имам абонамент в една от музикалните платформи и там слушам музика, която винаги е с хубаво качество на звука, клипове изобщо не ме интересуват, според мен доста хора са така. За чалга съм принуден да ползвам ютуб, защото в Apple Music, качват песните след три месеца в Spotify не знам как е положението 

От 16.04.2019 г. от 19:09, чушка. каза:

На тази жена как не й писна да пуска само провали, не знам. Ужасно еднотипна песен, с нищо различаващо и открояващо се. 

• 2 weeks later...

Песента не е точно провал, след няколко слушания влиза в главата

Кака Ана не е била в такава кариерна дупка май никога. Толкова е отчаяна горката, че ми е жал за нея. Тази песен като се замислиш не е крайно лоша, но става за Малката примерно, не за певица от ранга на Анелия. До месец очаквам следващата...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...