Jump to content

Препоръчани коментари

"Маракеш" на моменти ми е като детска песничка, толкова противен е този Кости, че няма накъде...

Да бяха направили Пей сърце. Бахти досадните квачки... Не става, да идват Емица и Преса и да приключва тая драма.

Смятайте, щом Пайнера е оставил Емануела - Касъмовото откритие след Жалка. Видно е, че при нея има зверски спад. Единствено Феноменален беше що годе добре.

Абе, вие нормални ли сте, сериозно питам? Или се правите на глухи? На Шефката приема беше топ както се очакваше, защо извъртате нещата?

Оле, ама то приемът е по-зле от на Феноменален, даже и от Дай ми любов хахах

Като подадоха накрая никой почти не пееше

https://www.facebook.com/maisbg/videos/2234987443186650/

2:15

Лина-лина, Лена-Галена ги спасява, това и края са най-зарибяващите от песента...

И кво "Зоопарк" и "Шефката" не са хитовете на годината, а? Ся Преса ако разбие, приключва темата!

Никой от нас не е твърдял, че Маракеш е мегахит, но за сезонен хит, има приличен прием. Хората си я пеят. Да, не е като Щефката, но пак е приемливо.

Аз гледам лайфа на Петър и се чува как публиката пее на Маракеш там където е той, стига сте дрънкали глупости.

Доста си пяха хората на Шефката, определено е претендент за хит на годината. Но определено засега Грешка беше е с най-добрия прием за вечерта. Като наскоро казах, че това може да се бори за хита на годината може би съм бил близо до истината.

Сега и Да гори в любов ще взриви. Определено се вижда, че есента е най-силния чалга сезон от годината.

Абе, вие нормални ли сте, сериозно питам? Или се правите на глухи? На Шефката приема беше топ както се очакваше, защо извъртате нещата?

Крайно време е да млъкнеш.Цяло пънене лятото отидоха на кино за 5 минути. :3fdb8960598fa63e: Време е да замълчиш во веки.

''Пей сърце'' (акапела) с по-добър прием от ''Маракеш'', ''Дай ми любов'' и ''Феноменален''. Браво!

обявяват Галин и някаква жена: ма той педал, ма.

Ужас.

Много се задържа Галена, а има още 3 по-актуални имена в момента. Ахахах чувате ли за Галин, ма той е педал ма :D

Ма той педал, ма... :1000 (29):

Не каза ли "Ми той умрял ма"

Не каза ли "Ми той умрял ма"

Да, но след това каза и това... :1000 (29):

Крайно време е да млъкнеш.Цяло пънене лятото отидоха на кино за 5 минути. :3fdb8960598fa63e: Време е да замълчиш во веки.

Препоръчвам ти да си почистиш ушите за да чуваш по-добре. :3fdb8960598fa63e:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...