Jump to content



Кой изпълнител прави най-добри участия?


Kой изпълнител прави най-добри участия?  

78 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Не съм, но съм гледала доста клипчета и са ми казвали хора, които са ходили, включително и мой приятел DJ в дискотека в която е пяла. Ако трябва да съм честна не ми се и ходи. :no2:

Като не си, не се възмущавай на хората, защо гласували за нея.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 29
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Камелия, Галена и Галин за мен са изпълнителите с най-забавни и интересни участия. Съдя по това от погледите на публиката и контакта им с тях. Хората наистина им се радват и ги гледат като звезди.

 

Джена също прави добри участия и хората в дискотеките я обичат! Емилия пее изцяло на живо и то много добре на участията си, но просто не може да прикове погледите, както Камелия, Галена и Галин.

 

Най-скучните участия, на които съм бил са на Преслава, Анелия и Цветелина Янева, на тях все едно няма певица, никой не се интересува какво ще изпеят или кажат на микофона.

 

Бил съм и на много участия на Константин, да харесвам го много като изпълнител и човек, но участията му не ми харесват, защото се състоят от 5 песни и 3 половин песни, през другото време си пие, все едно е там като клиент и не му пука ...

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...