Dominatora Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Според мен Азис няма да пусне песен тази година. С него и без него все тая и без това нищо не както едно време Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Азия е друга категория Ти коментира ли "Перденца", не си спомням? Ако не си - мигом го стори! “Перденца” е един от шедьоврите на Старата Пепа. Но както винаги съм казвал, аз съм по-лирична душа и имам сантимент към баладите. Коя от кралиците на скандала ти е любимка - Луната или Петрана? Коментирай жалките опити на Тоня-Шматката да твори в тяхната ниша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Райна се нуждае от фт. с някоя топ звезда за да помогне за начален интерес. Всички знаем копнежът ти. Как ще реагираш ако другата седмица мигом видиш видео с това име качено: RAYNA FT FIKI - TRUDNA ZA OBICHANE/Райна ft Фики - Трудна за обичане, 2018? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 “Перденца” е един от шедьоврите на Старата Пепа. Но както винаги съм казвал, аз съм по-лирична душа и имам сантимент към баладите. Коя от кралиците на скандала ти е любимка - Луната или Петрана? Коментирай жалките опити на Тоня-Шматката да твори в тяхната ниша. Що за въпрос, естествено че Петрана При нея е забавно и комично, при другата граничи с шизофрения и плаши. На Пепа движенията са много артистични и надъхващи + пъдарските подвиквания, напомнят тези на Младата Пепе Прекрасен трак - харесва ли ти? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dracarys Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 (редактирано) Като писана за Андри е :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Да я пращаме в дебелариума :1000 (29): Редактирано Юни 18 от dracarys Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Що за въпрос, естествено че Петрана При нея е забавно и комично, при другата граничи с шизофрения и плаши. На Пепа движенията са много артистични и надъхващи + пъдарските подвиквания, напомнят тези на Младата Пепе Прекрасен трак - харесва ли ти? Надувам този трак мигом до пазара. Обожавам и “Бабиното сладко”, на която трябва да пробвам любене в килер скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Всички знаем копнежът ти. Как ще реагираш ако другата седмица мигом видиш видео с това име качено: RAYNA FT FIKI - TRUDNA ZA OBICHANE/Райна ft Фики - Трудна за обичане, 2018? Всъщност предпочитам с жена. По-приятно ще ми стане Райна ft. Яница. -А. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 Всъщност предпочитам с жена. По-приятно ще ми стане Райна ft. Яница. -А. Пази Боже! Как е възможно да слагаш висока топ мацка като Райна с моделски пропорции до пъпчиво джудже! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Пази Боже! Как е възможно да слагаш висока топ мацка като Райна с моделски пропорции до пъпчиво джудже! Защото може най-сетне да смаже пак с курволяк както в един от най-добрите и клипове - ''Големи думи''. Да не говорим, че Райна проекти като ''Грешната'' (зарибени фразички и тн.) почти няма. Само ''Зле те чувам''. Ще ми е интересно да я видя в такава светлина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Пази Боже! Как е възможно да слагаш висока топ мацка като Райна с моделски пропорции до пъпчиво джудже! Не беше сложила Глория в ранглиста... Нали уж ти е в топа, защо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 Не беше сложила Глория в ранглиста... Нали уж ти е в топа, защо? Защото чета правилата! Тя е изпълнител с нов проект и автоматично влиза! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 Защото може най-сетне да смаже пак с курволяк както в един от най-добрите и клипове - ''Големи думи''. Да не говорим, че Райна проекти като ''Грешната'' (зарибени фразички и тн.) почти няма. Само ''Зле те чувам''. Ще ми е интересно да я видя в такава светлина. "Сафари"? Тя не е лоша и е с хитър текст. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Защото чета правилата! Тя е изпълнител с нов проект и автоматично влиза! Олееее.. то и аз ги четох, ама съм се объркала, ужас.. Сега ще си променя вота да е както трябва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 Олееее.. то и аз ги четох, ама съм се объркала, ужас.. Сега ще си променя вота да е както трябва. Иначе как няма да включа? Тя е кралицата на фолка, аз - на форума! Трябва да се подкрепяме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 "Сафари"? Тя не е лоша и е с хитър текст. Клипа е слабо реализиран. ''Големи думи'' от 2008 е много по-професионално направен. Песента е леко блудкава, равна - няма го момента на избухване и кулминация. Текста е интересен. На мен любимата ми част е ''Рядко допускаш нещо да чувстваш....''. Самия припев е доста слаб и заради това не се получи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Иначе как няма да включа? Тя е кралицата на фолка, аз - на форума! Трябва да се подкрепяме! Абе и на мен ми стана чудно, че не си я сложила, ама като не се замислих.. :1000 (29): Какво мислиш за тази песен? На мен ми е много любима. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 "Като куче и котка" я мразя! Гадна песен! Това обичам: С тази балада успя да прогони ненавистта ми към нея... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 "Като куче и котка" я мразя! Гадна песен! Това обичам: С тази балада успя да прогони ненавистта ми към нея... Почти всички балади на Глория обичам. "Обич моя" не ти ли харесва? А "Добре дошъл", "До последната сълза"? Все са страхотни. От бързите много обичам "Очакване", "Изповед" също, интересно ми е какво мислиш за тях. Глория, къде ти е този усет за музика, къдее? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 Почти всички балади на Глория обичам. "Обич моя" не ти ли харесва? А "Добре дошъл", "До последната сълза"? Все са страхотни. От бързите много обичам "Очакване", "Изповед" също, интересно ми е какво мислиш за тях. Глория, къде ти е този усет за музика, къдее? Хубави са, подреждам ги така: 1. Обич моя 2. Очакване 3. Добре дошъл - даже я кавърдисах за Джиго специално! 4. До последната сълза 5. Изповед Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 С него и без него все тая и без това нищо не както едно време Защо си с подпис и аватар на Саша? Мигом да ги махаш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Клипа е слабо реализиран. ''Големи думи'' от 2008 е много по-професионално направен. Песента е леко блудкава, равна - няма го момента на избухване и кулминация. Текста е интересен. На мен любимата ми част е ''Рядко допускаш нещо да чувстваш....''. Самия припев е доста слаб и заради това не се получи. Всъщност “Сафари” наистина следва това актуално световно звучене. Самият ритъм е точно такъв. Това е и песента на Райна от последните, която най-често слушам. Можеха обаче повече да се постараят за клипа. И все пак си беше средно успешен проект, във времена, в които различното се подминава. Доказа го след това със “Зле те чувам”, че като се пусне по комерсиалното, има хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Защо си с подпис и аватар на Саша? Мигом да ги махаш! Ти ня си човека който да ми казваш АЗ какво да правя и спри да ме сечеш на всяко изказване! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Доживях Пайнер да ползва Spotify! Oфициално няма за какво да влизам в този форум! bye Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Добро утро! Я, то не били само Перденца, а цял шоуспектакъл! Искаме ли Петра да го начука на целия кокошарник с една пълна Арена Армеец ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 Учудих се, че не коментирате спектакъла. Тази нощ сънувах нещо, свързано с тия Перденца, но не помня какво (( Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари