Jump to content

Препоръчани коментари

Абсолютно - винят я, че не си останала вярна на стила, ама ако го беше направила, щяха да говорят, както за Ванча и Глория, че не може да се адаптира спрямо тенденциите. Те двете си останаха верни на звученето, но ги отписват.

Няма угодия!

И аз харесвам Ана повече сега. Тогава ми беше бутафорна.

Има има :) Десислава се нарича. Хем актуална, хем звучене Десислава, но е трудно :1000 (30):

Има има :) Десислава се нарича. Хем актуална, хем звучене Десислава, но е трудно :1000 (30):
Нещо не мога да усетя новите песни на Десислава. Освен "Не го прави", нищо от Пайнерския нов период, не бих си пуснала!

Докато на Ана повечко неща от новите харесвам - "Гот ми е", "С тебе ми е най", "Дай ми още", примерно.

Проблема на нацията Сузанита #1 в Набиращи популярност, измести Криско и Слави :roll1:

Имаш ли от други периоди?

В следващите години популярността на сайта вече започва да пада, нароява се голяма конкуренция сред mp3 сайтовете. А и заради съображения за сигурност цифри вече не се публикуват.

Виж какво намерих специално за теб. :3fdb8960598fa63e: Това е седмичната (или може би месечната) класация за демекври 2004. Screen-ът е от 30 декември 2004.

30122004.jpg

Чини ми се обявената вчера за маман е наскоро е била издала албум.

В следващите години популярността на сайта вече започва да пада, нароява се голяма конкуренция сред mp3 сайтовете. А и заради съображения за сигурност цифри вече не се публикуват.

Виж какво намерих специално за теб. :3fdb8960598fa63e: Това е седмичната (или може би месечната) класация за демекври 2004. Screen-ът е от 30 декември 2004.

30122004.jpg

Да, албумът на десетилетието - "Няма спиране"! :Vishenka_05:

Просто богиня!

Вече 19 години номер 1 в моето сърце!

30122004.jpg

Райна със среден хит от ранга на ''Добре си, но ще се оправиш'' е втората чалгарка след Ивана. Тийн идолка. :3fdb8960598fa63e:

Райна със среден хит от ранга на ''Добре си, но ще се оправиш'' е втората чалгарка след Ивана. Тийн идолка. :3fdb8960598fa63e:
Втори са Деса и Азис, много моля! :whistling:

Втори са Деса и Азис, много моля! :whistling:

Е т'ва е дует. Аз имах предвид соло песен. :3fdb8960598fa63e:

Е т'ва е дует. Аз имах предвид соло песен. :3fdb8960598fa63e:
А как си имал наглостта в темата на Ванча, да кажеш, че е мачкала с потреси през 2009?! :mf_surrender:

Уникати е имала жената!

А как си имал наглостта в темата на Ванча, да кажеш, че е мачкала с потреси през 2009?! :mf_surrender:

Уникати е имала жената!

За първата и последната казах, че са топ.

''Тръгвам с тебе'' е пълен шит.

''Дъ мен'' лично мен ме кефи, но е провал.

''Недей'' също не е нищо особено, малко по-добре от ''Тръгвам с тебе'', но слабо парче и заради това повечето дори не го знаят.

За първата и последната казах, че са топ.

''Тръгвам с тебе'' е пълен шит.

''Дъ мен'' лично мен ме кефи, но е провал.

''Недей'' също не е нищо особено, малко по-добре от ''Тръгвам с тебе'', но слабо парче и заради това повечето дори не го знаят.

Оооо, ще се караме!

"Тръгвам с тебе" е толкова свежа песничка, "Недей" е с готин заряд, нещо много сексуално има в нея, а песента с лафа на Фънки си е с хубав саунд, лелчинка е готина в клипа, има лафове в текста. Много си беше добре през 2008 и 2009 лелята!

Оооо, ще се караме!

"Тръгвам с тебе" е толкова свежа песничка, "Недей" е с готин заряд, нещо много сексуално има в нея, а песента с лафа на Фънки си е с хубав саунд, лелчинка е готина в клипа, има лафове в текста. Много си беше добре през 2008 и 2009 лелята!

Само за ''Дъ мен'' ще се съглася. Другите са все едно изпяти от Биляна или Даниела. Сравни тези песни с други летни хитове на Ивана като ''Това е парчето'' и тн.. :helpsmilie:

Само за ''Дъ мен'' ще се съглася. Другите са все едно изпяти от Биляна или Даниела. Сравни тези песни с други летни хитове на Ивана като ''Това е парчето'' и тн.. :helpsmilie:
Просто излязоха в период, в който мозъците ви бяха промити с мантрата, че Ивана запада, а Преси е някакъв топ на топовете! Ако се бяха появили "Тръгвам с тебе" и "Недей" през 2006 година, щяхте да въртите гъзовете на тях! :3fdb8960598fa63e:

Просто излязоха в период, в който мозъците ви бяха промити с мантрата, че Ивана запада, а Преси е някакъв топ на топовете! Ако се бяха появили "Тръгвам с тебе" и "Недей" през 2006 година, щяхте да въртите гъзовете на тях! :3fdb8960598fa63e:

През 2011 мозъците също бяха промити с тази матра, но Ваня Калудова смаза с 4 хита. :3fdb8960598fa63e:

Всичко опира до песен. Примери бол за това.

През 2011 мозъците също бяха промити с тази матра, но Ваня Калудова смаза с 4 хита. :3fdb8960598fa63e:

Всичко опира до песен. Примери бол за това.

Да, през 2011 направи хитове, защото вече беше "детронирана" от Преслава, там битката се оформяше между Пепа и Галя, Ванча не бъркаше на никого в сметките, останала встрани, та хората чуха, че тя може да прави добри парчета и без да е непременно номер 1 или най-награждавана.

Нещо не мога да усетя новите песни на Десислава. Освен "Не го прави", нищо от Пайнерския нов период, не бих си пуснала!

Докато на Ана повечко неща от новите харесвам - "Гот ми е", "С тебе ми е най", "Дай ми още", примерно.

А тази? На мен ми е безкрайно любима, обожавам баладите на Деса. Влага много чувство в тях.

А тази? На мен ми е безкрайно любима, обожавам баладите на Деса. Влага много чувство в тях.

Не, аз вече съм казвала по адрес на тази песен, че е едно огромно клише, много тъп текст.

Не, аз вече съм казвала по адрес на тази песен, че е едно огромно клише, много тъп текст.

И баладата с Джордан ли не харесваш?

И баладата с Джордан ли не харесваш?
С нищо не ме грабна... Не знам, Деса ме изгуби нещо като слушател и почитателка.

Може би само това, освен "Не го прави", е интересно като експеримент, но и то е блудкаво като текст.

Радвам се, че има масово одобрение и милиони в тубата, но аз не мога да усетя нищо от онова, което пее от няколко години.

Последните нейни песни, които спуквах от въртене са отпреди Пайнер.

И на мен тази ми допада адски много. Има много емоция в испяването. :whistling:

Какво сте пуснали тая Даниела, дайте нещо качествено наистина! :3fdb8960598fa63e:
Какво сте пуснали тая Даниела, дайте нещо качествено наистина! :3fdb8960598fa63e:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...