Jump to content

Препоръчани коментари

Извинявай ако съм те обидил, но постоянно се шеугвам и съм напълно ясно с наклонностите ти :)

Щом не ти харесва няма да го правя.. въпреки, че аз го правя за майтап и да става чат...

Както и да е

Базика с мен нещо не се получава тази вечер, очевадно в мен е причината, защото не само при теб. Прощавай, ако беше рязко това горе.

Оставям ви аз, само преча. Лека вечер.

:1000 (29):

Имаме различни представи за идеално тегло/физика, явно.

Най-добрия ми приятел беше запален по фитнеса години наред и имаше брутално тяло. Всичките му тениски бяха XS, за да си личат мускулите повече. Дебеличките хора си обличат по-широки за да прикриват килцата, а теб не съм те виждал и за това направих такава асоциация.

Дразня се просто, не че нещо.

Вчера ходих на наргиле и нещо не беше доста силно, но вейпа беше в мен и направих като теб онова нещо :3fdb8960598fa63e:

Всъщност не знам за какво ми говориш, не разбирам..

Ами пуши се трева, говори се, целува се, опипва се

След това се проверява дали са удобни седалките. багажника, капака и т.н :whistling:

Качвай, качвай... :1000 (29):

Е ако целта ти е да си super slim twink, недей. :1000 (29):

:1000 (29):

Имаме различни представи за идеално тегло/физика, явно.

Нямам цел да бъда slim twink... WTF..

Аз дори не съм толкова слаб колкото мислиш..

180 на 67 ( в сегашно 70 )

Може да те сънува, за това да го споменаваш толкова. :3fdb8960598fa63e:

Ами ако сънува кошмари... сигурно си прав

Ами пуши се трева, говори се, целува се, опипва се

След това се проверява дали са удобни седалките. багажника, капака и т.н :whistling:

Какво да целувам колата ли? Пак не разбрах... и какво трябва да опипвам?

Базика с мен нещо не се получава тази вечер, очевадно в мен е причината, защото не само при теб. Прощавай, ако беше рязко това горе.

Оставям ви аз, само преча. Лека вечер.

Няма проблем

Лека.

Кой ти прати мои снимки :3fdb8960598fa63e:

Сам си ги набавих :1000 (29): :whistling:

Най-добрия ми приятел беше запален по фитнеса години наред и имаше брутално тяло. Всичките му тениски бяха XS, за да си личат мускулите повече. Дебеличките хора си обличат по-широки за да прикриват килцата, а теб не съм те виждал и за това направих такава асоциация.

Да наричаш хора, които носят М и Л - "дебелички", ми е нелепо.

И не само дебелите хора обличат по-широки дрехи. За кво правиш някви супер генералните заключения? Всеки се носи така както му е кеф. Въпрос на стил на обличане е.

Не всички имаме комплекси и мании по мускулести тела, които да впиваме в тесни дрехи. За да си личали мускулите. :mf_surrender:

Нямам цел да бъда slim twink... WTF..

Аз дори не съм толкова слаб колкото мислиш..

180 на 67 ( в сегашно 70 )

Така в килограми като каза, ми звучи ок. Перфектно даже. :1000 (29):

Мислех, че си някъде 58-59кг. :1000 (29):

И не само дебелите хора обличат по-широки дрехи. За кво правиш някви супер генералните заключения? Всеки се носи така както му е кеф. Въпрос на стил на обличане е.

Не всички имаме комплекси и мании по мускулести тела, които да впиваме в тесни дрехи. За да си личали мускулите. :mf_surrender:

Така в килограми като каза, ми звучи ок. Перфектно даже. :1000 (29):

Мислех, че си някъде 58-59кг. :1000 (29):

Луд ли си...

Дано никога не бъда толкова :1000 (29):

Иначе и аз мисля, че съм си много добре :3fdb8960598fa63e:

Какво да целувам колата ли? Пак не разбрах... и какво трябва да опипвам?

За огледалките говоря

Ръчната :3fdb8960598fa63e:

Явно много се засегна. Казах го като бивш дебел човек и от наблюденията ми в живота.

Ами ще те помоля да спреш да ме спрягаш с него, защото такива наклонности аз нямам и е дразнещо. Благодаря предварително.

Като ти спрягаха името с Денис, проблем нямаше?!? :1000 (23): :1000 (17):

Явно много се засегна. Казах го като бивш дебел човек и от наблюденията ми в живота.

Не съм се засегнал.

Издразни ме, че категоризираш хората. И обобщаваш.

Аз познавам много дебели хора, които обичат да слагат тесни дрехи. И не им пука.

Имам и приятели, които тренират здраво и са направили тела, но не са вманиачени да ги показват на всяка цена, слагайки възможно най-малкия размер дрехи.

Това е. ;)

Като ти спрягаха името с Денис, проблем нямаше?!? :1000 (23): :1000 (17):

Както виждаш тази вечер не ми е до базици, а и тогава беше повече от очевадно, че става дума за базик. Едва ли някой тук си е мислел, че в цялото това нещо e имало дори капка истина, та то е абсурдно :roll1:

Както виждаш тази вечер не ми е до базици, а и тогава беше повече от очевадно, че става дума за базик. Едва ли някой тук си е мислел, че в цялото това нещо e имало дори капка истина, та то е абсурдно :roll1:

Не е абсурдно. Има искра между вас. Ако си мислиш, че няма, значи не ги разбираш нещата. Не казвам, че сте у лево. Не е задължително две момчета да са гейове, за да има искра.

Добре, приемам, че тази вечер не ти е до базици. :Vishenka_05:

Ко стаа, ве искра? :3fdb8960598fa63e:

Нали се сещаш, че като си купиш кола, Пловдив е на 1 час път. :girl_witch:

Да, даже може и за по-малко. И какво от това? :feminist_en: :3fdb8960598fa63e:

:roll1: :roll1: :roll1:

СМАЗА! Кажете ми сега, как да не го обичаш този човек???

btw гледах, че в канала ти в тубата си оставил само 3 клипчета. Защо? Така не изкарваш ли по-малко пари?

:roll1: :roll1: :roll1:

СМАЗА! Кажете ми сега, как да не го обичаш този човек???

btw гледах, че в канала ти в тубата си оставил само 3 клипчета. Защо? Така не изкарваш ли по-малко пари?

:1000 (29): :1000 (29):

Оставих си най-гледаните само, другите не правят гледания. :D

Иначе бизнеса с фейк-премиерките не върви и нямам нов хит. :helpsmilie:

Денис, да прикриваш излишните килограми с широки дрехи е проява на комплекси. Каквито явно си имал. И затова си правиш изводи, че дебелите хора обезателно носят по-голям размер дрехи. Ми не, не е така. Всеки трябва да се облича така както му е кеф.

Да ти е супер важно да си показваш мускулите винаги, също издава комплекси.

Виж Галин в последното му видео. Нима не изглежда добре и без да е в най-тясната тениска?

За тва реагирах така. Нищо лично. Просто всеки си има някакъв стил на обличане. А мисленето ти, ми се стори леко комплексарско. ;)

Дано не ме разбереш погрешно. :1000 (29):

Ти сам себе си не разбираш! Как да те разбере някой друг? :mf_surrender:

Денис, да прикриваш излишните килограми с широки дрехи е проява на комплекси. Каквито явно си имал. И затова си правиш изводи, че дебелите хора обезателно носят по-голям размер дрехи. Ми не, не е така. Всеки трябва да се облича така както му е кеф.

Да ти е супер важно да си показваш мускулите винаги, също издава комплекси.

Виж Галин в последното му видео. Нима не изглежда добре и без да е в най-тясната тениска?

За тва реагирах така. Нищо лично. Просто всеки си има някакъв стил на обличане. А мисленето ти, ми се стори леко комплексарско. ;)

Аз съм комплексар, това не е тайна за никой.

Мислех те за адекватен и разсъждаващ човек, но явно съм сгрешил.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...