HIStory Публикувано Понеделник в 20:11 Report Сподели Публикувано Понеделник в 20:11 Аз съм последния който ще защитава баш Рени, но на наградите на Нов фолк имаше правило, че номинираните песни трябва да са на български композитори. Без значение, че песента не е кавър, а авторска на чужденец - няма шанс. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Вторник в 15:52 Report Сподели Публикувано Вторник в 15:52 Старите изпълнители трябва да имат по реална оценка за пазара.. Рени няма как да прави концерти с билети, Кати няма как да бъде отново хитова. Нямат никаква реална преценка.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано преди 19 часа Report Сподели Публикувано преди 19 часа От 12.10.2025 г. от 21:45, pacho каза: Нямаше празно просто. Всички лапетии я слушахме и си бяхме купили албумите, даже се поздравявахме по кабеларките с нея. По пазарите гърмяха яко песните й. Гръмна много с изгряването си, но като се залюби с евреина и си прецака цялата кариера. Бил съм на концерт в Пловдив през 98-ма или 99-та - Рени, Петра и Десислава. Деската беше с един албум само, то и Рени така, но втората пръскаше и съответно закриваше концерта, Петра пък беше посредата. До 2001-ва Рени се справяше наистина много добре и беше голяма звезда, 2003-та също направи добри парчета, но вече беше много далече от хитове. Трябваше да си набляга на Сърбия, там щеше да има работа и до ден днешен и да си я канят наляво-надясно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 15 часа Report Сподели Публикувано преди 15 часа Вижте какво са качили в канала на Планета! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 15 часа Report Сподели Публикувано преди 15 часа преди 18 минути, DevilWish каза: Вижте какво са качили в канала на Планета! Смилили са се след отменения концерт 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 15 часа Report Сподели Публикувано преди 15 часа Току що, asylum каза: Смилили са се след отменения концерт Да и четат, че тук Рени е най-обсъжданата тема. 😘 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано преди 10 часа Author Report Сподели Публикувано преди 10 часа Днес гледах, че нещо е обсъждан и статиста от “Губиш ти”, участвал бил в Ергена, ама аз това не го гледам. Писали, че имали и някакви интимни отношения с Рени тогава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 10 часа Report Сподели Публикувано преди 10 часа Айде сега й приписвайте млади гаджета като на Глория. Баш по леля си Рени си паднал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 10 часа Report Сподели Публикувано преди 10 часа преди 1 минута, pacho каза: Айде сега й приписвайте млади гаджета като на Глория. Баш по леля си Рени си паднал. накърмила го е с вимето си. 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 9 часа Report Сподели Публикувано преди 9 часа преди 5 часа , DevilWish каза: Вижте какво са качили в канала на Планета! Сега не знам, но навремето имаше разни предавания за стари градски песни. Такива рокли се носеха там. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 9 часа Report Сподели Публикувано преди 9 часа преди 12 минути, DarkChild каза: Сега не знам, но навремето имаше разни предавания за стари градски песни. Такива рокли се носеха там. Може още да ги има. Иначе въпросното клипче е от концерта за 3 година Тв Планета. Декември 2004. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 9 часа Report Сподели Публикувано преди 9 часа преди 6 часа , DevilWish каза: Вижте какво са качили в канала на Планета! Тая песен е много по-добра от "Искам те", "Страст", "Ще можеш ли", трябвало е нея да клипира вместо тях. Ароматът на старица-реститутка с младост през 10-те години на миналия век се носи от тях, докато "Сърцето ми тиктака" е по-младежка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 9 часа Report Сподели Публикувано преди 9 часа преди 52 минути, DarkChild каза: Сега не знам, но навремето имаше разни предавания за стари градски песни. Такива рокли се носеха там. Обклеклото й съотвества на творчеството в този период - Мария Петрова (изпълнителката на стари градски песни) мое само да се учи: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 9 часа Report Сподели Публикувано преди 9 часа @DarkChild @WindWalkerMonk дали лисиците в този тоалет са починали след като са подушили мишниците на мадам или тя ги е нахлузила вече умрели?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано преди 8 часа Report Сподели Публикувано преди 8 часа преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: Тая песен е много по-добра от "Искам те", "Страст", "Ще можеш ли", трябвало е нея да клипира вместо тях. Ароматът на старица-реститутка с младост през 10-те години на миналия век се носи от тях, докато "Сърцето ми тиктака" е по-младежка. Искаш да кажеш "Искай ме"? Да, добра е.... Само "Искам да те няма" и "Ще можеш ли" ми харесват повече. "Ревност" също беше готина, а за "Страст" не знам кой беше чул, че реши да клипира нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.