Jump to content

Препоръчани коментари

Няма лекарства. Минаваш под ножа и ти я режат :3fdb8960598fa63e:

Иначе преди да стане язва е гастрит. Ако е пареща болка около слънчевия сплит, пий фомотидин или ранатидин :girl_witch:

Говори се, че си сериозно задлъжнял и потънал в борчове... вече нямало пари за жиголота. :3fdb8960598fa63e:

• Отговори 3,5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Говори се, че си сериозно задлъжнял и потънал в борчове... вече нямало пари за жиголота. :3fdb8960598fa63e:

Хубаво е че се говори все нещо.

Така ли прекара 3 дневната почивка - в приказки по мене :3fdb8960598fa63e:

За теб не се говори нищо, но ти предполагам си знаеш. Винаги си бил фон :Vishenka_05:

Хубаво е че се говори все нещо.

Така ли прекара 3 дневната почивка - в приказки по мене :3fdb8960598fa63e:

За теб не се говори нищо, но ти предполагам си знаеш. Винаги си бил фон :Vishenka_05:

Фоновете не печелят 4 награди включително и Потребител на годината.

Межудругото четири човека ме поздравиха за клетвите, които ти отправих онзи ден - смятай колко си харесван и каква емоция предизвикваш у хората. Трябва да се гордееш! :hahaha:

Фоновете не печелят 4 награди включително и Потребител на годината.

Межудругото четири човека ме поздравиха за клетвите, които ти отправих онзи ден - смятай колко си харесван и каква емоция предизвикваш у хората. Трябва да се гордееш! :hahaha:

Постижението на живота ти ще си останат тези награди. Поне ламаринени да ви ги бяха връчили, че да се похвалиш и в къщи с тях. И точно фоновете се радват на форумни постижения и виртуални признания

Важното е , че предизвиквам емоция, а не безразличие. А и такива като сенуж и фиклена никой не ги брои за хора. Ако ще и 10 поздрава да получиш, това показва ниското ниво и инфантилно мислене на дружината, с която общуваш. 4 са малко дори при толкова разбити психики, които съм гаврил из форумите :whistling:

Единствения с разбита психика, който се забелязва, си ти Слафчо. Ама нищо, чакаме развръзката на твоя сериал и подозирам, че в панделата ще ти хареса. Или поне ще те харесат много със сигурност.

Лично ще дойда до Казанлък с букет от бели рози и бутилка бяло вино от скъпото да те поканя

Още малко и пръстен ще и подариш :roll1:

Лично ще дойда до Казанлък с букет от бели рози и бутилка бяло вино от скъпото да те поканя

Направо може тук да го празнуваме. И без това моя рд го проспах :D

Още малко и пръстен ще и подариш :roll1:

Не ревнувай, няма за какво. :1000 (29): :1000 (29):

Направо може тук да го празнуваме. И без това моя рд го проспах :D

Съгласен. Стига да няма колеги от " Аврамов дом" Ок

Уникална!

В началото някак изобщо не ме грабна, но сега ми харесва и то много. Най-вече заради начина на изпяване :1000 (33):

Някой да знае случайно програма с която мога да си мастеризирам песните от клиповете? Ако някой знае да помогне благодаря

Уникална!

Супер е.

Някой иска ли да му пратя демото да го качите. Още по надъхано звучи :girl_witch:

Супер е.

Някой иска ли да му пратя демото да го качите. Още по надъхано звучи :girl_witch:

Пайнер 100% ще го изтрият. Иначе и аз бих качил демото на "Скъпата кола" :3fdb8960598fa63e:

Пайнер 100% ще го изтрият. Иначе и аз бих качил демото на "Скъпата кола" :3fdb8960598fa63e:

Докато са актуални може би си прав, ама след 2-3 месеца на дали ще им пука. Поне тук можем да ги качим ако не в тубата :girl_witch:

Е ти го качи тук

За мен няма ли целувка за добре дошъл

За тебе има както се казва в един лаф бой ,е.ан и сръбска музика.А и имаш опит със сърбите от лятото....нали :3fdb8960598fa63e:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...