Jump to content

104 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Така е, има много българи тук дето пишат много по зле от нас. Понякога грешки стават и с бързене, не виждам защо една буква им е проблем. :mf_surrender:

Той Сашо не знае, че лаки е македонка, затова.

А специално теб човек вече не може да каже, че си чужденец по начина ти на писане. Луд си, изумяваш.

• Отговори 40
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ментата. Другите са пълен потрес. На Преслава е гадно циганско изпяване..

Емилия!

И то защото песента носи точно тези нотки, които Емилия има в гласа си - нежност, топлина и някакво спокойствие. Ако чуете оригинала ще разберете.

Парчето не е циганско, а Преслава и онзи го правят такова, което е ужасно.

Емилия , първо защото има по красив и лиричен глас от Преслава , Преслава има по различен глас и не и пасва добре !

Не на ментетата, да на Ментата!

Иначе от двете, Емица я докарва по-добре, Преса е просто дъното, по-ужасен вариант от нейния сигурно и Джорджано няма да успее да направи.

Емилия ми е фаворитка от певиците, но Преславовата Шушана повече ми харесва. :3fdb8960598fa63e:
Емилия ми е фаворитка от певиците, но Преславовата Шушана повече ми харесва. :3fdb8960598fa63e:

Нямаш слух, а камък в ушите ....

Ема разгроми толбухинския бек от всякъде. Уж любимата и Шушана , пък никой не може да й търпи грачещото изпълнение. Ема е класа пред бека от толбухин

Ема разгроми толбухинския бек от всякъде. Уж любимата и Шушана , пък никой не може да й търпи грачещото изпълнение. Ема е класа пред бека от толбухин

На Преса ми харесва сто пъти повече. Да, на Емилия гласа е по-добър и обработката е топ, но го пее като народно. Тая песен е за кръчма и дрезгавия носталгичен глас на Преси го докарва 10/10, така че сравнение е излишно. Гласовете в анкетата в полза на Емилия са завист от това, че Преси им го начука и спечели много дивиденти от това си изпълнение. ;)

Мхм, голям дивидент извлече. Толкова, че забравиха набедения мега хит. Добре, че си е намерила подходящо занимание, та няма да я бърка липсата на хит след 20 дена.

На Преса ми харесва сто пъти повече. Да, на Емилия гласа е по-добър и обработката е топ, но го пее като народно. Тая песен е за кръчма и дрезгавия носталгичен глас на Преси го докарва 10/10, така че сравнение е излишно. Гласовете в анкетата в полза на Емилия са завист от това, че Преси им го начука и спечели много дивиденти от това си изпълнение. ;)

И аз това викам,че на Емилия гласа е 100% преработка и че тук някои индивиди ги е яд,че на Преслава версията се забеляза много повече и има повече гледания от новите песни на любимките им.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Ако трябва да съм напълно искрена, самата песен "Шушана" успях да изслушам докрай само в изпълнение на Преслава.
  • 2 months later...
Ако трябва да съм напълно искрена, самата песен "Шушана" успях да изслушам докрай само в изпълнение на Преслава.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...