Jump to content

Препоръчани коментари

Да мила помня. Една руса красавица на профилната 1000%20(29).gif

Ама от Руже разбрах за историята около тази персона.

Нямала съм някакви отношения с тази.

Дааа аз за историята питам ...беше голямо шоу тогава. Една история сега много ми напомни на онази.

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Дааа аз за историята питам ...беше голямо шоу тогава. Една история сега много ми напомни на онази.

Със Радостин ли? Оня със зъбите?

Малеее колко е пухино. Ама толкова големи ли си остават или растат

Растат, но са горе-долу колкото Джак Ръсел. Малко дълги, космати и изглеждат дебели, но са много енергични.

У нас почти няма такива, внасят се от чужбина и са бая скъпи.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Уелско_корги_пембрук

Не ми отива онази кротка на вид любов, да ме ревнуваш, да се правиш че ти е все едно

Днес е мноооооого специален ден, защото мойто Ники има рожден ден. :viannen_28: :hug: :heart: :heart: :heart: :happybday: :happyppl: :Vishenka_05: :wub_anim:

И една негова любима песничка :P

Той много си пада по мелодичните песни, по гръцкото, а и има гръцки корени в рода му. Тъй, че моят Ники знае гръцки, специален е. :Vishenka_05:

Баща ми специално идва при мен да ми каже, че ще дават сега Асен Блатечки. :P

Как копираме чуждите предавания- известна личност се вози в кола с водещ и му задават въпроси, само че тука е такси с Асен.

Преди и Рики беше в едно такова предаване, возеше се в кола с водещ и му задаваше въпроси и пяха. Беше много хубаво. Нашите не могат да го направят тъй.

Същото го копират и по Нова- там пък с Мондьо в колата и някой известен.

Иначе Асен е готин както винаги.

Много тъп песен, около минута я изтърпях Тая година на Галена само 'Моро му' е топ.

Не я слушай Ружето, тя само така говори. Иначе, като завали сняг, излиза пред блока да прави снежни човеци и замерва хората със снежни топки. :3fdb8960598fa63e:

hate-snow-meme-59dcd2b050bbf-300x210.jpg

Аз пък направих скрийн на аватара, който току-що махна, и ще го пратя на майка ти да й кажа в кой форум си показваш прелестите. :1000 (29):

Заради такива коментари го махнах. Идеята е да изглеждам дяволски, но заради голотата не се получи.

Вижда ми се доста окосмен обаче

Повече ме кефи така, а и ме мързи да ги махам. За зимата да ми топли. :3fdb8960598fa63e:

Заради такива коментари го махнах. Идеята е да изглеждам дяволски, но заради голотата не се получи.

Повече ме кефи така, а и ме мързи да ги махам. За зимата да ми топли. :3fdb8960598fa63e:

А защо си махна първия ав... беше много добра снимката.

А защо си махна първия ав... беше много добра снимката.

Защото вчера много се издразних, но ми мина. :1000 (29):

Защото вчера много се издразних, но ми мина. :1000 (29):

Явно бързо ти минана, като се ядосаш. Ми върни си снимката тогава. Пробвой да направиш нея дяволска, може да се получи.

Явно бързо ти минана, като се ядосаш. Ми върни си снимката тогава. Пробвой да направиш нея дяволска, може да се получи.

Готово, шефке. :Vishenka_05:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...