Jump to content

Препоръчани коментари

Защо? На мен са единствените цигари,които са ми любими и нямат някакъв кофти вкус.

Аз си обичам силничките,въпреки че и тези са ми добре,но са двойно по слаби. :3fdb8960598fa63e:

За мен са слаби, не знам. Някакъв отврат вкус и не са ми приятни. Веднъж си взех, защото нямаше други, а си казах да ги пробвам..само дето не ги изхвърлих.

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

За мен са слаби, не знам. Някакъв отврат вкус и не са ми приятни. Веднъж си взех, защото нямаше други, а си казах да ги пробвам..само дето не ги изхвърлих.

Какъв цвят си взе? Синия и черния са наистина ужасни.Белия не знам,не съм го пушил.

Какъв цвят си взе? Синия и черния са наистина ужасни.Белия не знам,не съм го пушил.

Черен и син съм пушил. Черния е от случая който ти разказах, а синия защото ме убеждаваха че ще ми харесат. Гадни са.

Чак сега започват партито. Досега какво правиха, събираха ли се още.

Досега са работили и утрепани на парти на персонала както винаги и утре пияни ще отидат на работа нали знам какво беше-всички бяха пияни, спеше им се на работа, че даже и аз.

Черен и син съм пушил. Черния е от случая който ти разказах, а синия защото ме убеждаваха че ще ми харесат. Гадни са.

Тия са най-гадните както казах.Нормално да не ти харесат.Аз започнах с тъмносиньо Боро,защото изобщо не знаех какви марки цигари има,а и гаджето ми пуши такива. :1000 (29):

Тия са най-гадните както казах.Нормално да не ти харесат.Аз започнах с тъмносиньо Боро,защото изобщо не знаех какви марки цигари има,а и гаджето ми пуши такива. :1000 (29):

Malboro touch XL тъмно е топ

Всички около мен пушат такива, но червеното ми е любимия вид цигара и е милион пъти по-добро.

Malboro touch XL тъмно е топ

Много гаден вкус имат,но ако ти харесват горчиви цигари нормално.

Други цигари не пуша, прекалено слаби са ми другите

Всички около мен пушат такива, но червеното ми е любимия вид цигара и е милион пъти по-добро.

Оф и около мен. И българско,и гръцко Боро съм пушил еднакво ужасни са ми. Направо се задушавам от вкуса им.

Той се храни с ярма, ти за вкуса на цигарите си тръгнал да береш грижа. :roll1:

Той се храни с ярма, ти за вкуса на цигарите си тръгнал да береш грижа. :roll1:

Отрова за мишки ми е любимото

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...