Jump to content



Чат мания


Препоръчани коментари

  • Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

ЕЕЕЕ. Ти ся ша кажеш и че с мусаката си гола вода.

 

Правя, но нещо не ми се получава добре. Може би защото не обичам кайма и съответно не ям мусака...няма щипка любов.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Е кюфтета не ядеш ли?

 

Мнооооооооого рядко, в годината 1-2 пъти и то само при условие, че са от телешка/агнешка кайма и аз да съм си я овкусила. Иначе не.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мнооооооооого рядко, в годината 1-2 пъти и то само при условие, че са от телешка/агнешка кайма и аз да съм си я овкусила. Иначе не.

Сериозно, как го ядете това агнешкото на кайма? :gun_bandana:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мнооооооооого рядко, в годината 1-2 пъти и то само при условие, че са от телешка/агнешка кайма и аз да съм си я овкусила. Иначе не.

Агнешка? Отврат

Агне ям само печено по мой тертип

Link to comment
Сподели в други сайтове

Сериозно, как го ядете това агнешкото на кайма? :gun_bandana:

 

Ми не е лошо, въпреки, че телешката си ми е най-на сърце - ако може да се каже така за човек, който не е ФЕН на каймата. :D Лазаня си правя пак само с телешка и овкусена с много подправки. Но това пак веднъж в годината. :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ми не е лошо, въпреки, че телешката си ми е най-на сърце - ако може да се каже така за човек, който не е ФЕН на каймата. :D Лазаня си правя пак само с телешка и овкусена с много подправки. Но това пак веднъж в годината. :1000 (29):

Спагети Болонезе? Принцеси?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...