Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 3,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Защо му пазиш снимките само за себе си? :1000 (29):

Да не хване уроки.

Скъп ми е :1000 (29):

Обаче тая Мегз, как лека полека си вдига ценичките.... от евтините дрехи, колкото един обяд, стана една рокля по 100лв... скапания и китайски пуловер 40лв.. алоо в моловете е по-евтино душа...

И под всяка снимка се обяснява как можела да си позволи всичкоо... и да работи с когото си поиска...

бан заради хрофл

Ще станете приятелки! :3fdb8960598fa63e:

Да не хване уроки.

Скъп ми е :1000 (29):

Мойте очи не са сини, не хващат! :1000 (29):

Как да съм сигурен

Аз приятел с мотористи без каска не ставам!

Обаче тая Мегз, как лека полека си вдига ценичките.... от евтините дрехи, колкото един обяд, стана една рокля по 100лв... скапания и китайски пуловер 40лв.. алоо в моловете е по-евтино душа...

И под всяка снимка се обяснява как можела да си позволи всичкоо... и да работи с когото си поиска...

Ужас, тоя бобър съвсем изтрещя.

Доволна съм. Първият човек, който ми честити е моят Ники. Лекааааааааааааааааа, че утре ме чака интересен ден.

Доволна съм. Първият човек, който ми честити е моят Ники. Лекааааааааааааааааа, че утре ме чака интересен ден.

Честит Рожден Ден. :)

боже мой сега запознах с един дето ДО СЕГА НЕ Е ПОЛЗВАЛ СМАРТФОН !!?!?!??! незнае какво е Вайбър въххххххххххх :mf_surrender:

боже мой сега запознах с един дето ДО СЕГА НЕ Е ПОЛЗВАЛ СМАРТФОН !!?!?!??! незнае какво е Вайбър въххххххххххх :mf_surrender:

На колко години е?

Таман за тебе е. :3fdb8960598fa63e:

Лисицо, няма да се разкарвам до Македония за едно кафе :1000 (29):

За едно?

Ами Томе, Роберт.....и АЗ, няма да е едно :3fdb8960598fa63e:

Тръгвай :kissing2:

Хубава е много, да :)

Още от тук си знаех, че момичето може да постигне много, стига да поеме по правилния път към върха. Засега се движи доста добре, но има още много да се доказва. :girl_witch:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...