Dominatora Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 Смята и тази вечер да не спи. :1000 (29): Аз след нощна легнах до 12 след това вече не ми се спи.. аа ми се като си пусна лаптопа и пусна филм ме приспива Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 Така или иначе няма да спя. Кафето заради цигарата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 Не ти е виновно обществото. Ти си си виновна. Дори да беше здрава, пак щеше да си сама, защото си злобна, неспособна, мързелива, високомерна, нагла.... Христина защо така я нареди? :o :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 В темата на Кити едно и също се мели само, става комично. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 Днес съм на смяна сама с колегата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 4 Author Report Сподели Публикувано Декември 4 След 14 декември интернета няма да е същия. Тогава федералната комисия по комуникации ще гласуват закон, който отменя мрежовата неутралност в САЩ. Това ще даде възможност на Интернет доставчиците там да забавят всички сайтове, които не си платят. Ще бъдат афектирани много малки и средно големи сайтове с много посетители от САЩ, а големите ще бъдат поставени в неизгодно положение. Очаквам много затваряния през 2018. Цялата държава е против тази глупост, но политиците се правят на приятно разсеяни. А мислим нашите за корумпирани. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 За съжаление интернета вече не е безопасно място и всичко се следи. До Мама Фиклена или ако някой друг знае. Издирвам една турска, суха, зелена подправка, която се слага на сладки. На пишманието има такава поръсена. Как се казва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 Прибирам се ей сега и една баба ми вика "Може ли да ми помогнете госпожо". Тя една стара с бастун... викам и кажете. Къде се намирал един блок, за първи път чувах за тоя номер, ама и мн не ги знам по номера де, отивала при сина си. И след бая време оглеждане, ме моли да му се обадя и се обадих на човека, обаче докато го набирам си оставя торбата и бастуна и отива до ъгъла на магазина пред който бяхме застанали, съблече си панталона, нагъзи се и се изпика... онемях направо.... Все пак реших да и помогна и я заведох при сина и де. Но по-тъпото беше, че никой не и обърна внимание като спираше хората да ги пита за блока. Да не забравят, че след време на нейно място може да са те. И човека ми благодари и тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 Toва беше. Пак ще се търси нова работа. Дано си намерят по- добра. Дадоха ми заповедта и айде. Вече съм си в нас. Разменихме си фейсбуците с рускинята- сервитьорка. За пръв път срещам толкова приятен човек от руснаците. С мъжа- колегата се сбогувахме като той ми пожела всичко най- хубаво и че някой ден може да се видим пак, ама надали. Изключих, че трудовата ми книжка е в Инканто, като ми се обади Ники ще си я взема и ще я нося в пицарията. Шефът ме изкара, че нищо не съм правила дето всичко правих дето ми беше казал. Оная готвачка дето се заяждаше с мен шефът ми каза, че е заради нея също ме маха. Заради нея изгони другата готвачка, сега и мен. Уж дългогодишен готвач, а манджите й ужас бяха, другата готвачка дето я изгони готвеше толкова вкусно. На 10.12 ще си взема парите и това е. Без това то нямаше никакъв ред- всичко на ръка се мие, малки мивки, кой на студена, топла кухня, пици. Утре и на 6, 16, 23 декември имат резервации- да си мият сами. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 Toва беше. Пак ще се търси нова работа. Дано си намерят по- добра. Дадоха ми заповедта и айде. Вече съм си в нас. Разменихме си фейсбуците с рускинята- сервитьорка. За пръв път срещам толкова приятен човек от руснаците. С мъжа- колегата се сбогувахме като той ми пожела всичко най- хубаво и че някой ден може да се видим пак, ама надали. Изключих, че трудовата ми книжка е в Инканто, като ми се обади Ники ще си я взема и ще я нося в пицарията. Шефът ме изкара, че нищо не съм правила дето всичко правих дето ми беше казал. Оная готвачка дето се заяждаше с мен шефът ми каза, че е заради нея също ме маха. Заради нея изгони другата готвачка, сега и мен. Уж дългогодишен готвач, а манджите й ужас бяха, другата готвачка дето я изгони готвеше толкова вкусно. На 10.12 ще си взема парите и това е. Без това то нямаше никакъв ред- всичко на ръка се мие, малки мивки, кой на студена, топла кухня, пици. Утре и на 6, 16, 23 декември имат резервации- да си мият сами. Че то няма и един месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 Toва беше. Пак ще се търси нова работа. Дано си намерят по- добра. Дадоха ми заповедта и айде. Вече съм си в нас. Разменихме си фейсбуците с рускинята- сервитьорка. За пръв път срещам толкова приятен човек от руснаците. С мъжа- колегата се сбогувахме като той ми пожела всичко най- хубаво и че някой ден може да се видим пак, ама надали. Изключих, че трудовата ми книжка е в Инканто, като ми се обади Ники ще си я взема и ще я нося в пицарията. Шефът ме изкара, че нищо не съм правила дето всичко правих дето ми беше казал. Оная готвачка дето се заяждаше с мен шефът ми каза, че е заради нея също ме маха. Заради нея изгони другата готвачка, сега и мен. Уж дългогодишен готвач, а манджите й ужас бяха, другата готвачка дето я изгони готвеше толкова вкусно. На 10.12 ще си взема парите и това е. Без това то нямаше никакъв ред- всичко на ръка се мие, малки мивки, кой на студена, топла кухня, пици. Утре и на 6, 16, 23 декември имат резервации- да си мият сами. Ама какво стана, че така изведнъж? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 Че то няма и един месец. Бях на изпитателен срок. Само дето не знам как може да каже, че нищо не съм правила. Кой му миеше мазните тави, кутии на малките мивки и чинии и всичко на ръка, кой му зареждаше тоалетните и му ги чистеше, кой му мете. Страшен неблагодарник. Да си намери някоя по- хубава. Вече всички от Инканто са научили тъй като писах на колежките там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 След 14 декември интернета няма да е същия. Тогава федералната комисия по комуникации ще гласуват закон, който отменя мрежовата неутралност в САЩ. Това ще даде възможност на Интернет доставчиците там да забавят всички сайтове, които не си платят. Ще бъдат афектирани много малки и средно големи сайтове с много посетители от САЩ, а големите ще бъдат поставени в неизгодно положение. Очаквам много затваряния през 2018. Цялата държава е против тази глупост, но политиците се правят на приятно разсеяни. А мислим нашите за корумпирани. Това ще даде ли някакво отражение върху България? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 4 Author Report Сподели Публикувано Декември 4 Това ще даде ли някакво отражение върху България? Не. В ЕС има сериозни закони, защитаващи мрежовата неутралност. Гадното е че англоезичния Интернет ще пострада жестоко заради нечии интереси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 Бях на изпитателен срок. Само дето не знам как може да каже, че нищо не съм правила. Кой му миеше мазните тави, кутии на малките мивки и чинии и всичко на ръка, кой му зареждаше тоалетните и му ги чистеше, кой му мете. Страшен неблагодарник. Да си намери някоя по- хубава. Вече всички от Инканто са научили тъй като писах на колежките там. И сега пак ще търсиш работа.... ужас не ти върви в това нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 И сега пак ще търсиш работа.... ужас не ти върви в това нещо. То се очакваше. Още онзи ден казах на колегата, че не се виждам тука дълго и че заради тая с дебелия гъз ще изхвърча. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 То се очакваше. Още онзи ден казах на колегата, че не се виждам тука дълго и че заради тая с дебелия гъз ще изхвърча. Здраве да е ще си намериш друга работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 Бях на изпитателен срок. Само дето не знам как може да каже, че нищо не съм правила. Кой му миеше мазните тави, кутии на малките мивки и чинии и всичко на ръка, кой му зареждаше тоалетните и му ги чистеше, кой му мете. Страшен неблагодарник. Да си намери някоя по- хубава. Вече всички от Инканто са научили тъй като писах на колежките там. То и твоя късмет е един... Нямам думи Успех и дано намериш нещо по скоро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 Здраве да е ще си намериш друга работа. Тая с дебелия гъз изгони готвачката,сега и мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 Тая с дебелия гъз изгони готвачката,сега и мен. Егати вещицата е тая явно.. то ще и се върне. Как може да живеят с такава злоба не знам. Почвай да търсиш, късмет! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 Егати вещицата е тая явно.. то ще и се върне. Как може да живеят с такава злоба не знам. Почвай да търсиш, късмет! Аз я усетих още от първия ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 За Кити: за всички е ясно,че проблемът ѝ е в главата. Страда от липса на внимание и нищо не ми пречи веднъж в месеца да драскам по един коментар да ѝ върви темата. Друго по нейния случай не може да се направи, пък въпреки всичко ми е жал за нея. Танче, ще си намериш работа. Който търси, намира. Поне не си някаква мързелана. Всяко зло - за добро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 За Кити: за всички е ясно,че проблемът ѝ е в главата. Страда от липса на внимание и нищо не ми пречи веднъж в месеца да драскам по един коментар да ѝ върви темата. Друго по нейния случай не може да се направи, пък въпреки всичко ми е жал за нея. Танче, ще си намериш работа. Който търси, намира. Поне не си някаква мързелана. Всяко зло - за добро. Да, утре ще ходя в Лидъл и Кауфланд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 Да, утре ще ходя в Лидъл и Кауфланд. Стискам палци! И аз утре ще нося CV в една фирма, а на 11ти съм на тест за една друга работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Декември 4 Report Сподели Публикувано Декември 4 Да, утре ще ходя в Лидъл и Кауфланд. Конкретно за Кауфланд - пръскат ги от работа. Леля ми е работила и ти казват за деня ква работа имаш. Плащат ти за 8 часа, а седиш поне 10 докато си пренесеш стоката и си свършиш работата. По празниците се е стигало до 12. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари