Jump to content

Препоръчани коментари

преди 35 минути, DevilWish каза:

Фетиша към ремиксите. И "Приятелко, ти моя най-добра". 

Приятелката пък и е най-хубавият ремикс, по-добър от оригинала. Феникса яко ме дразни, не понасям тоя ремикс, и Ако те няма. Тези двете са сто пъти по-хубави в оригинал, но Приятелката е много хубав ремикс. 

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Illyria каза:

Приятелката пък и е най-хубавият ремикс, по-добър от оригинала. Феникса яко ме дразни, не понасям тоя ремикс, и Ако те няма. Тези двете са сто пъти по-хубави в оригинал, но Приятелката е много хубав ремикс. 

И трите ремикса са супер. Дар от боба - също

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Illyria каза:

И аз харесвам този ремикс повече от скучния оригинал.. Само "Приятелко моя най-добра" и версията на "Дар от Бога" в албума "Благодаря". Но "Феникс" трябва да се забрани да я пее в ремиксиран вариант, както и "Сбогом-адиос". За "Влюбена в живота" ремикса е як, но оригинала си е оригинал и там. Най-тъпия ремикс за мен е "Ако те няма" и онзи дует с Азис...

Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Какви са тези танцьорки.... дори хореография нямат. Бендът пак "свири" синбека.... Голяма бутафория. Беше нужно просто да излезе със свирещ бенд и да си изпее каквото трябва.

Сподели в други сайтове

Като гледам - имало е, но долу всичко е в маси.... за уж 2 силни имена се очакваше да е фул и с правостоящи. Явно в Пловдив слушат повече гръцко.

От всичко чуто до момента изобщо не се усеща музикантите да свирят. Всички песни са на оригиналния синбек. А на Глория определено вече й е зор да пее, много се е променил гласът й за съжаление. Доскоро пееше идеално като студиен запис, но вече не е така.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , pacho каза:

Като гледам - имало е, но долу всичко е в маси.... за уж 2 силни имена се очакваше да е фул и с правостоящи. Явно в Пловдив слушат повече гръцко.

От всичко чуто до момента изобщо не се усеща музикантите да свирят. Всички песни са на оригиналния синбек. А на Глория определено вече й е зор да пее, много се е променил гласът й за съжаление. Доскоро пееше идеално като студиен запис, но вече не е така.

1. Явно много цигани има в БГ 🤣

2. И на мен ми направи впечатление по-горе.

Сподели в други сайтове

Е как да го напълнят, като днес се видяхме с @-A. и той каза, че нито една от двете не е промотирала концерта. Глора даже у фейс не е пускала реклама от седмица. Срамота е да е толкова аматьорско всичко. Особено на баба това к беше шанс голям да блесне.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, WindWalkerMonk каза:

Е как да го напълнят, като днес се видяхме с @-A. и той каза, че нито една от двете не е промотирала концерта. Глора даже у фейс не е пускала реклама от седмица. Срамота е да е толкова аматьорско всичко. Особено на баба това к беше шанс голям да блесне.

Абе нямало реклама. Имало е достатъчно. Явно вече сръбските баби не са на мода, а и Глория отдавна не е интересна. Ако си бил на един неин концерт някога, вече си видял всичките й. Няма и грам разлика нито в представяне, нито в репертоар.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, DarkChild каза:

Абе нямало реклама. Имало е достатъчно. Явно вече сръбските баби не са на мода, а и Глория отдавна не е интересна. Ако си бил на един неин концерт някога, вече си видял всичките й. Няма и грам разлика нито в представяне, нито в репертоар.

Можеше малко повече, просто за Драгана това е нищо. А Глория си го кара през просото от 20 години и нищо ново. Тя просто е на автопилот.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, WindWalkerMonk каза:

Тя просто е на автопилот.

Тук ще си позволя да те поправя - Гюр не е авто, а тракторпилот ;) 

Иначе съвсем нормално да няма интерес към тия двете уонабита, Пловдив със сигурност имат къде къде по-лачени и нагласени драг кралици от ср**пския траверс и наш Гюр. 

Сподели в други сайтове

преди 18 часа , pacho каза:

Какви са тези танцьорки.... дори хореография нямат. Бендът пак "свири" синбека.... Голяма бутафория. Беше нужно просто да излезе със свирещ бенд и да си изпее каквото трябва.

image.png.aa4b7502e19320768fa5f705e405a6d0.png

що гюр се чекне като болна от рахит и човек, роден с гръбначно изкривяване, едновременно?

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, DarkChild каза:

С реклама или без, четеш "две драг кралици пеят" но като стигнеш до сайта да си купуваш билет, те зяпа еклеРени до някъв ефтин магистралски травестит. 

7PVzLfZ0Mhp0CsTgDmnI4RXRMJu_srmd-9wvdble

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

image.png.aa4b7502e19320768fa5f705e405a6d0.png

що гюр се чекне като болна от рахит и човек, роден с гръбначно изкривяване, едновременно?

Вместо да се радваш че хелоу @Kitty най-накрая е упражнила трудоспособност като хореографка на мероприятието! 

Сподели в други сайтове

преди 21 часа , pacho каза:

какво е това селскостопанско събитие, на което се е изявил милият ни Гюр?!
Поне пее на живо.

Сподели в други сайтове

преди 19 часа , DarkChild каза:

Има ли публика на тия две кранти?

и двете са до болка скучни, изтъркани и клиширани.
Чудно е, че и 10 човека са си купили билети.

Но те феновете на Гюр са зомбирани и да им сервира овчи л*йна те ще кажат, че са дилишъс.

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза:

и двете са до болка скучни, изтъркани и клиширани.
Чудно е, че и 10 човека са си купили билети.

Но те феновете на Гюр са зомбирани и да им сервира овчи л*йна те ще кажат, че са дилишъс.

Поне да си бяха разменили по някой шЪмар, щеше да стане хит!

Сподели в други сайтове

Да не говорим, че Глория на репетицията е облечена по-хубаво, отколкото на самия концерт - рокля с къс ръкав :mf_surrender:и пак до болка познатата цепка. Много компромисни изяви напоследък... никакви изгледи за подобрение. Арена ще я гледа само, когато ходи на концерти на колежките си.

Сподели в други сайтове

преди 29 минути, pacho каза:

Много компромисни изяви напоследък... никакви изгледи за подобрение.

то цялото ѝ музикално битие е компромисно в последните 2 десетилетки. Вече не е топ мутреса и няма кинти за денсове, бални рокли и муцки.

Сподели в други сайтове

преди 40 минути, pacho каза:

Да не говорим, че Глория на репетицията е облечена по-хубаво, отколкото на самия концерт - рокля с къс ръкав :mf_surrender:и пак до болка познатата цепка. Много компромисни изяви напоследък... никакви изгледи за подобрение. Арена ще я гледа само, когато ходи на концерти на колежките си.

Трябва да направи нова песен "Цепка на полата или на дупето?"
Собственоръчно може да си забие един шЪмар във видеото ❤️ 

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DevilWish каза:

Трябва да направи нова песен "Цепка на полата или на дупето?"
Собственоръчно може да си забие един шЪмар във видеото ❤️ 

Да направи кавър на Летвата.

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, DarkChild каза:

Да направи кавър на Летвата.

А може да измисли нова музика и текст
"Ти като кубче лед,
вкара в мойта цепка,
твоя мил, любовен самолет.
Нежен, безусловен, искам го,
усещам го - огромен.
Божествено, люби ме,
с кубче лед в питието награди ме."

Два пъти се повтаря кубчето, в чест на нейно величество.

Сподели в други сайтове

И двете пяха много добре. 

Не ми хареса бутафорията с оркестъра, иначе беше подбрала хубави песни. Но трябваше да се изсвирят на живо и да бъдат една идея по-добре подредени. 

И пак разни проблеми със звука и знаци на този и онзи. При Драгана такова нещо нямаше. 

Залата беше пълна. 

Сподели в други сайтове

Сетлистът включваше:

За добро или зло

Оставете ме на мира

Приятелко ти моя най-добра - ремикс

Уморих се от теб

Носталгия

Циганско сърце

Пепеляшка

Скъпи, купи ми нещо - с Устата

Радост-тревога - акапелно

Златна клетка

Жените са цветя

Ледена кралица - ремикс

Любовен дъжд

Феникс

Крепост

Очакване

Не заслужаваш

Присъда

Не сме безгрешни

Благодаря

Кой уши байряка

Jace Jace

Тя не пита

Прераждане

Пускай от нашите - с Тони Стораро

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DenFevgo каза:

Сетлистът включваше:

За добро или зло

Оставете ме на мира

Приятелко ти моя най-добра - ремикс

Уморих се от теб

Носталгия

Циганско сърце

Пепеляшка

Скъпи, купи ми нещо - с Устата

Радост-тревога - акапелно

Златна клетка

Жените са цветя

Ледена кралица - ремикс

Любовен дъжд

Феникс

Крепост

Очакване

Не заслужаваш

Присъда

Не сме безгрешни

Благодаря

Кой уши байряка

Jace Jace

Тя не пита

Прераждане

Пускай от нашите - с Тони Стораро

Яко, че пее Пепеляшка. Накрая е осрала с новите песни, но ако е било преди излизането на Юргана, е ок. Щеше да е добре да изпее 100% жена. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...