Illyria Публикувано Понеделник в 21:43 Report Сподели Публикувано Понеделник в 21:43 преди 35 минути, DevilWish каза: Фетиша към ремиксите. И "Приятелко, ти моя най-добра". 24 хил. гледания · 375 реакции | Глория 😍 | Меринджей WWW.FACEBOOK.COM Глория 😍. Приятелката пък и е най-хубавият ремикс, по-добър от оригинала. Феникса яко ме дразни, не понасям тоя ремикс, и Ако те няма. Тези двете са сто пъти по-хубави в оригинал, но Приятелката е много хубав ремикс. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Вторник в 04:42 Report Сподели Публикувано Вторник в 04:42 преди 6 часа , Illyria каза: Приятелката пък и е най-хубавият ремикс, по-добър от оригинала. Феникса яко ме дразни, не понасям тоя ремикс, и Ако те няма. Тези двете са сто пъти по-хубави в оригинал, но Приятелката е много хубав ремикс. И трите ремикса са супер. Дар от боба - също 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Вторник в 08:39 Report Сподели Публикувано Вторник в 08:39 преди 10 часа , Illyria каза: Приятелката пък и е най-хубавият ремикс, по-добър от оригинала. Феникса яко ме дразни, не понасям тоя ремикс, и Ако те няма. Тези двете са сто пъти по-хубави в оригинал, но Приятелката е много хубав ремикс. И аз харесвам този ремикс повече от скучния оригинал.. Само "Приятелко моя най-добра" и версията на "Дар от Бога" в албума "Благодаря". Но "Феникс" трябва да се забрани да я пее в ремиксиран вариант, както и "Сбогом-адиос". За "Влюбена в живота" ремикса е як, но оригинала си е оригинал и там. Най-тъпия ремикс за мен е "Ако те няма" и онзи дует с Азис... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.