Lelqtian Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 90 % от тоалетите ми са от ателие Флоп - личи си ... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 преди 20 минути, Lelqtian каза: 90 % от тоалетите ми са от ателие Флоп - личи си ... Те и песните явно са от там. Може да е със златна карта. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Те и песните явно са от там. Може да е със златна карта. 100%. Безплатен флоп на всеки 3 поръчани. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 Някои от текстовете й са като заучени фрази, но може би преди е имало повече душа? "Как очакваш ти да бъда със същия характер мек? За мен остана нищо неструващ човек" 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 преди 3 минути, Karma93 каза: Някои от текстовете й са като заучени фрази, но може би преди е имало повече душа? "Как очакваш ти да бъда със същия характер мек? За мен остана нищо неструващ човек" E да, факт е: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 10 Report Сподели Публикувано Юли 10 преди 1 час, Karma93 каза: Някои от текстовете й са като заучени фрази, но може би преди е имало повече душа? "Как очакваш ти да бъда със същия характер мек? За мен остана нищо неструващ човек" Поне тоя път не е пял за себе си, Гюр тракториста не мисля че се класифицира като човек. Другото сигурно Симон и е чел от лексиконите като е бил в 4-5ти клас. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Доста си е развалила пеенето, почнала е леко да влачи, вкарва излишна орнаментика и фалцети. Излезе с плейбек, в последните 30 мин. от участието също е на 70% плейбек. Да не говорим, че доста си почива на куплетите, а по време на музиката пее аАаааааа, ооООООоооо, ЕЕееееее...... кому е нужно, импровизиране? На моменти не успява да си овладее гласа. Пак добре, че пее "Златна клетка". Миксовете й обаче не са много изпипани. Пееш денс парче като "Жените са цветя" и то е миксирано в края с турбо фолкаджийската "Златна клетка"... А след приятелката слагаш "Не заслужаваш"... никаква линия или концепция. Топ хитовете ти по-накрая, "Не заслужаваш" и "Сбогом, Адиос / Златна клетка" трябва да са най-накрая при "Ледена кралица" и "Не сме безгрешни". А не да се редуват слаба със силна песен. Тя за това не можа да си "отгледа" хитовете. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 От 9.07.2025 г. от 20:35, asylum каза: Такива пишехме в лексиконите в четвърти клас. Ми, не баш. Не че съм писал стихове в лексикон, май знаех само "Ти си роза, ти си крем..." Текстът на "Не заслужаваш" си е съвсем приличен и нахакан за лежерна фолк песничка. Подредила е добре думите, има рима, и звучи супер в песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 11 Report Сподели Публикувано Юли 11 Ми Гюр вкрайна сметка не е ходил в Горно Оряховица да пее, а да разнася суджука преди нощната смяна на околовръстното, явно някоя певица се е отказала в последния момент та са го пуснали на сцената с тоя вибратор в, слава богу!, ръка. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 16 Report Сподели Публикувано Юли 16 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 16 Report Сподели Публикувано Юли 16 преди 22 минути, pacho каза: и аз много я слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 16 Report Сподели Публикувано Юли 16 От 11.07.2025 г. от 17:00, pacho каза: Доста си е развалила пеенето, почнала е леко да влачи, вкарва излишна орнаментика и фалцети. Излезе с плейбек, в последните 30 мин. от участието също е на 70% плейбек. Да не говорим, че доста си почива на куплетите, а по време на музиката пее аАаааааа, ооООООоооо, ЕЕееееее...... кому е нужно, импровизиране? На моменти не успява да си овладее гласа. Пак добре, че пее "Златна клетка". Миксовете й обаче не са много изпипани. Пееш денс парче като "Жените са цветя" и то е миксирано в края с турбо фолкаджийската "Златна клетка"... А след приятелката слагаш "Не заслужаваш"... никаква линия или концепция. Топ хитовете ти по-накрая, "Не заслужаваш" и "Сбогом, Адиос / Златна клетка" трябва да са най-накрая при "Ледена кралица" и "Не сме безгрешни". А не да се редуват слаба със силна песен. Тя за това не можа да си "отгледа" хитовете. Кой я е излъгал, че вторият дует със 100раро е хит? Наистина много кофти подредба на песните. А Гюр в коктейлна рокля пред надпис "суджук" си е мийм материал отвсякъде: 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 16 Report Сподели Публикувано Юли 16 От 9.07.2025 г. от 23:22, WindWalkerMonk каза: Никога не е била топ откъм текстове. Бяха ОК в най - добрия случай, но винаги е имало тромава нотка в тях, тя затова й няма много фрази емблеми и песни които лесно всеки да запее. топ лирикс, клип, песен, визия, гюбек. Да к урвее повече, отива ѝ. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 4 Report Сподели Публикувано Септември 4 Върнали са видеото, ама защо ли го бяха скрили? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 4 Report Сподели Публикувано Септември 4 преди 1 час, pacho каза: Върнали са видеото, ама защо ли го бяха скрили? Вероятно някоя потна сръбкиня е предявявала за авторство 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 4 Report Сподели Публикувано Септември 4 Няма нищо общо с на Драгана, само леко кантото, но не може да се докаже кражба. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 4 Report Сподели Публикувано Септември 4 преди 4 минути, pacho каза: Няма нищо общо с на Драгана, само леко кантото, но не може да се докаже кражба. Вярно е , че на времето говориха за някаква песен на Драгана? Бяха намекнали за копиране/плагиатство. Обаче не се сещам за песента? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 5 Report Сподели Публикувано Септември 5 преди 9 часа , DevilWish каза: Вярно е , че на времето говориха за някаква песен на Драгана? Бяха намекнали за копиране/плагиатство. Обаче не се сещам за песента? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 5 Report Сподели Публикувано Септември 5 преди 11 часа , pacho каза: Няма нищо общо с на Драгана, само леко кантото, но не може да се докаже кражба. Затова е върнат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 5 Report Сподели Публикувано Септември 5 преди 13 часа , pacho каза: Няма нищо общо с на Драгана, само леко кантото, но не може да се докаже кражба. Колкото "Крепост" няма общо със "Забранени град", "Лятна авантюра" с "Драгане мой", "Лабиринт" с "39,2", "Дар от Бога" с "Питаю ме..." и т.н. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 7 Report Сподели Публикувано Септември 7 От 4.09.2025 г. от 21:28, pacho каза: Върнали са видеото, ама защо ли го бяха скрили? Топ видео и топ песен! Само сюжетните кадри са абсурдни! Но пък ме кефи с каква обида затръшва вратата и си слага слънчевите очила. Песента има доста гледания като за нейна песен отпреди 100 години, явно се е запазила с времето. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 7 Report Сподели Публикувано Септември 7 От 5.09.2025 г. от 12:33, DenFevgo каза: Колкото "Крепост" няма общо със "Забранени град", "Лятна авантюра" с "Драгане мой", "Лабиринт" с "39,2", "Дар от Бога" с "Питаю ме..." и т.н. Лабиринт е доста близка с 39.2, даже я семплира. Нека не се изхвърляме прекалено. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 7 Report Сподели Публикувано Септември 7 преди 35 минути, Andrew Cunanan. каза: Топ видео и топ песен! Само сюжетните кадри са абсурдни! Но пък ме кефи с каква обида затръшва вратата и си слага слънчевите очила. Песента има доста гледания като за нейна песен отпреди 100 години, явно се е запазила с времето. Гледанията са от теб 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 7 Report Сподели Публикувано Септември 7 преди 42 минути, Andrew Cunanan. каза: Топ видео и топ песен! Само сюжетните кадри са абсурдни! Но пък ме кефи с каква обида затръшва вратата и си слага слънчевите очила. Песента има доста гледания като за нейна песен отпреди 100 години, явно се е запазила с времето. Много реализъм и възпитание от теб, явно си си пил дневната доза Глоритин. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 7 Report Сподели Публикувано Септември 7 преди 10 минути, pacho каза: Много реализъм и възпитание от теб, явно си си пил дневната доза Глоритин. Просто харесвам лъскави, лачени продукти с визия, концепция, идея и вложено старание про изпълнението им. Все характеристики, твърде отдалечаващи се от текущото творчество на примата. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.