Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Сподели Публикувано Юли 5 преди 26 минути, asylum каза: Като Буря - помня, че не беше дразнеща, но изобщо не помня как звучи 3:21 Изсвирете Нещо Ударно - прехвалена свирня, не ме кефи 3:25 Прегърни Ме - не беше тотал щета, ма не бих си я пуснал близките години 4:05 Двойна Игра - хубава беше, но не помня какво се пееше в нея 3:48 Обратно Броене - същото като предната, но я слушах малко повече. Не я помня 3:57 Ако Счупят Всяка Нота - мразя я, помня я 4:30 Пулс - не я помня ни с добро, ни с лошо 3:55 Пясъчни Кули - ох, нямам мнение. Не я слушам 3:54 Безсъние / Insomnia - любима ми беше и дълго я слушах. Не помня много, освен яка инструментална част към края 3:50 Криле - всички я плюеха, но мен ме кефеше доста. Е, не мога да си я запея, но навярно бих се сетил, ако си я пусна някога 2:57 Убиваш На Място - пръдня на място. Не я помня, но помня, че си съсипа концертно представяне с тая боза 3:42 Утре Ще Е По-Добре - позитивно послание, малко напънато беше, но добър опит като за Гуга Имах спомен за слаб албум, но в сравнение с последния, от който нищо не се забеляза, си е направо цвете. От тоя албум тази е най-яка, ама да й беше праснала някакъв як клип, вместо да снима 20 бози за по 20 стинки: "Утре ще е по-добре" има готино послание, но пак текстът е пълен с клишета, включително и в заглавието.. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Сподели Публикувано Юли 5 преди 28 минути, asylum каза: Като Буря - помня, че не беше дразнеща, но изобщо не помня как звучи 3:21 Изсвирете Нещо Ударно - прехвалена свирня, не ме кефи 3:25 Прегърни Ме - не беше тотал щета, ма не бих си я пуснал близките години 4:05 Двойна Игра - хубава беше, но не помня какво се пееше в нея 3:48 Обратно Броене - същото като предната, но я слушах малко повече. Не я помня 3:57 Ако Счупят Всяка Нота - мразя я, помня я 4:30 Пулс - не я помня ни с добро, ни с лошо 3:55 Пясъчни Кули - ох, нямам мнение. Не я слушам 3:54 Безсъние / Insomnia - любима ми беше и дълго я слушах. Не помня много, освен яка инструментална част към края 3:50 Криле - всички я плюеха, но мен ме кефеше доста. Е, не мога да си я запея, но навярно бих се сетил, ако си я пусна някога 2:57 Убиваш На Място - пръдня на място. Не я помня, но помня, че си съсипа концертно представяне с тая боза 3:42 Утре Ще Е По-Добре - позитивно послание, малко напънато беше, но добър опит като за Гуга Имах спомен за слаб албум, но в сравнение с последния, от който нищо не се забеляза, си е направо цвете. Тая ми е 1:1 с "Обратно броене" - същия клип, визия, песен, текст, мелодия. + Пак възпява кубчето лед. Ебаси, айсберг да беше вече щеше да се е стопило. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Report Сподели Публикувано Юли 5 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: От тоя албум тази е най-яка, ама да й беше праснала някакъв як клип, вместо да снима 20 бози за по 20 стинки: "Утре ще е по-добре" има готино послание, но пак текстът е пълен с клишета. Да разгледаме и последния печален албум: Любима - не я помня, но май ставаше за пълнеж Lyrics By – Глория, Мариета Ангелова Music By, Arranged By – Калин Димитров 3:36 2 Гост Не Си - само помня, че беше ужасна Lyrics By – Мариета Ангелова Lyrics By, Music By – Глория Music By, Arranged By – Светослав Лобошки 3:39 3 Очите Не Лъжат - май имаше як аранжимент Lyrics By – Глория, Мариета Ангелова Music By, Arranged By – Калин Димитров 4:28 4 Скъпи, Купи Ми Нещо - хит, но не съм му фен Arranged By – Калин Димитров Featuring – Устата Lyrics By, Music By – Глория 3:00 5 Добре Дошла, Скитнице - бях я открил след време, приятна беше Lyrics By – Глория, Мариета Ангелова Music By, Arranged By – Димитър Петров 3:38 6 Не Те Давам - не я помня Lyrics By – Глория, Мариета Ангелова Music By, Arranged By – Калин Димитров 4:11 7 Докосването Има Памет - нямам идея какво е това Lyrics By – Глория, Мариета Ангелова Music By, Arranged By – Калин Димитров 3:09 8 Любовта Настоява - скука Arranged By – Калин Димитров Lyrics By – Мариета Ангелова Lyrics By, Music By – Глория 3:49 9 Полудяваш По Мен - не я помня, значи е безлична Lyrics By – Глория, Мариета Ангелова Music By, Arranged By – Калин Димитров 3:21 10 Нюанси Сиво - открих а година по-късно и ме кефеше Lyrics By – Глория, Мариета Ангелова Music By, Arranged By – Калин Димитров 3:59 11 Обичай Ме Такава - не я помня. Гюр е царица на бълването на забравими песни Arranged By – Калин Димитров Lyrics By – Мариета Ангелова Lyrics By, Music By – Глория 3:33 12 Не Лъжи На Колене - не помня Lyrics By – Глория, Мариета Ангелова Music By, Arranged By – Калин Димитров 3:28 13 Няма Кой Да Ме Спре - не ме кефеше, но май им беше най-читавият дует Arranged By – Калин Димитров Lyrics By – Глория, Мариета Ангелова Music By – Димитър Петров Vocals [Duet] – Симона Загорова 4:02 14 На По-Добрите Стрелци - тая ми беше личен хит, въпреки тъпия текст. Як кючек Lyrics By – Глория, Мариета Ангелова Music By, Arranged By – Калин Димитров 3:59 15 Любовта Не Е Играчка - хит Arranged By – Димитър Петров Lyrics By – Катя Кирянова Music By – Глория 4:31 16 Лудо Младо - банална песен по принцип, но хубаво я пее Arranged By – Светослав Лобошки Lyrics By – Богомил Гудев Music By – Атанас Бояджиев 4:36 17 Ангеле Дяволе - супер е. Хубаво се ориентира към фолклора. Тия песни най-добре й се получават през последните години Lyrics By – Мариета Ангелова Music By – Глория Music By, Arranged By – Димитър Петров Заключение: забравим албум. Следващият ще бъде по-добър само заради хита с Кеба в него. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Сподели Публикувано Юли 5 1 Любима Различна тематика от предходните ѝ, този път не пее за мъжът, който не я оценил, но като цяло е супер посредствена и безлична. 3:36 2 Гост Не Си Има свежа нотка, напомня за нейни предходни и като цяло е слушаема и не ми е неприятна, на места текстът леко куца и припевът е слабичък и кофти написан. 3:39 3 Очите Не Лъжат Напомня "Град на греха" като звук, има лека меланхолия и с по-добър текст щеше да избие рибата. Кефи ме и до днес я слушам. 4:28 4 Скъпи, Купи Ми Нещо Готин аранжимент, но включването на Устата ме натоварва. Версията с Фильо си е най. 3:00 5 Добре Дошла, Скитнице Типична Глориева песен, тематиката е пята до болка, НО - кефи ме, не намирам слабости и до днес я слушам с удоволствие. 3:38 6 Не Те Давам Супер безлична, сигурно и 3 пъти не съм я слушал, откакто е излязла. 4:11 7 Докосването Има Памет Обожавам! В много труден за мен момент я слушах почти постоянно. 3:09 8 Любовта Настоява Абсолютно прехвалена и за мен са необясними припаднията във форума по тази стерилна боза с косми. 3:49 9 Полудяваш По Мен Тъпотия до шия, твърде несполучлив опит за нещо свежо и младежко. Можеше да ни я спести. 3:21 10 Нюанси Сиво Години наред не я траех, но ми гроуна последните 1-2. Як аранжимент и хубава музика с тъп текст аgain. Като ме тресне трифазния я слушам на риплей. 3:59 11 Обичай Ме Такава Кефеше ме като излезе, последните няколко години не съм се сещал за съществуването ѝ. 3:33 12 Не Лъжи На Колене Брутализъм. Можеше да е хит, ако я беше релизирала като хората. Напомня по тематика и преебан потенциал на "На мъжете, които не..." 3:28 13 Няма Кой Да Ме Спре Аман от Сима Заглорска. Иначе ме кефеше навремето, ся се сещам единствено за 3-метровия крак на Глора в клипа. 4:02 14 На По-Добрите Стрелци Опит за Изсвирете нещо ударно 2.0, но флоп, на който се кефех 2017-та като цяло. Сега съм друг човек. Безлично и скучно. 3:59 Като цяло се кефя на Скитницита, Гост не си, Докосването има памет и Не лъжи на колене. Останалите могат да горят. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Сподели Публикувано Юли 5 тая е по-яка от 90% от бързите ѝ в последните години. За разлика от тях тя има як припев, и изумително тъпи куплети. Изобщо думите не са напаснати мелодично и куплетите звучат като на кръпки. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Report Сподели Публикувано Юли 5 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: 1 Любима Различна тематика от предходните ѝ, този път не пее за мъжът, който не я оценил, но като цяло е супер посредствена и безлична. 3:36 2 Гост Не Си Има свежа нотка, напомня за нейни предходни и като цяло е слушаема и не ми е неприятна, на места текстът леко куца и припевът е слабичък и кофти написан. 3:39 3 Очите Не Лъжат Напомня "Град на греха" като звук, има лека меланхолия и с по-добър текст щеше да избие рибата. Кефи ме и до днес я слушам. 4:28 4 Скъпи, Купи Ми Нещо Готин аранжимент, но включването на Устата ме натоварва. Версията с Фильо си е най. 3:00 5 Добре Дошла, Скитнице Типична Глориева песен, тематиката е пята до болка, НО - кефи ме, не намирам слабости и до днес я слушам с удоволствие. 3:38 6 Не Те Давам Супер безлична, сигурно и 3 пъти не съм я слушал, откакто е излязла. 4:11 7 Докосването Има Памет Обожавам! В много труден за мен момент я слушах почти постоянно. 3:09 8 Любовта Настоява Абсолютно прехвалена и за мен са необясними припаднията във форума по тази стерилна боза с косми. 3:49 9 Полудяваш По Мен Тъпотия до шия, твърде несполучлив опит за нещо свежо и младежко. Можеше да ни я спести. 3:21 10 Нюанси Сиво Години наред не я траех, но ми гроуна последните 1-2. Як аранжимент и хубава музика с тъп текст аgain. Като ме тресне трифазния я слушам на риплей. 3:59 11 Обичай Ме Такава Кефеше ме като излезе, последните няколко години не съм се сещал за съществуването ѝ. 3:33 12 Не Лъжи На Колене Брутализъм. Можеше да е хит, ако я беше релизирала като хората. Напомня по тематика и преебан потенциал на "На мъжете, които не..." 3:28 13 Няма Кой Да Ме Спре Аман от Сима Заглорска. Иначе ме кефеше навремето, ся се сещам единствено за 3-метровия крак на Глора в клипа. 4:02 14 На По-Добрите Стрелци Опит за Изсвирете нещо ударно 2.0, но флоп, на който се кефех 2017-та като цяло. Сега съм друг човек. Безлично и скучно. 3:59 Като цяло се кефя на Скитницита, Гост не си, Докосването има памет и Не лъжи на колене. Останалите могат да горят. Умишлено ли пропусна фолклорните песни, за да я изкараш нехитова!? А, а?? Току що, Andrew Cunanan. каза: тая е по-яка от 90% от бързите ѝ в последните години. За разлика от тях тя има як припев, и изумително тъпи куплети. Кавър. А се гордееше с авторска музика. Може да й е светнало, че й пробутват безплодни мелодии. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Сподели Публикувано Юли 5 Току що, asylum каза: Умишлено ли пропусна фолклорните песни, за да я изкараш нехитова!? А, а?? Как да оценя нещо, което не съм слушал и веднъж?! Аман от манията ѝ да се прави на народна магарица! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 5 Report Сподели Публикувано Юли 5 Току що, Andrew Cunanan. каза: Как да оценя нещо, което не съм слушал и веднъж?! Аман от манията ѝ да се прави на народна магарица! Не може да пее народно по принцип, но й се получават тия песнички, някои стават и хитове. По-добре ги пее от ЕклеРени, примерно, макар да ги изпълнява като естрада. И звучи позитивно и лъчезарно. Може би защото текстовете не са на обичайната й банална тематика. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 Нека използваме хубавите и хитови албуми като контрапункт на последните 3-4 траш тави: Златна Клетка - мегахит, носи настроение 3:13 Червена Светлина - най-добрата й латино песен 3:43 Отвори Се Земьо - не я помня 3:59 Исусе - не я знам 4:33 Сълза Предателка - не я знам 4:23 Ах, Къде Е Мойто Либе - по принцип не обичам таз народна песньовка, ма на Гюриния глас й тича 3:51 Вино За Утеха - суперска е 4:08 Кукла На Конци - тотален настървен хит! 3:34 Радост-Тревога - хубава е, но никога повече не бих я пуснал 5:17 Българка - не помня, но май беше хубава 3:50 Сбогом, Адиос - банална ми е, но хит 3:25 Дива Нощ - една от най-любимите ми Гюреви арии. Разбивал съм се на нея 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 19 часа , Andrew Cunanan. каза: 1 Любима - Става! Различна тематика от предходните ѝ, този път не пее за мъжът, който не я оценил, но като цяло е супер посредствена и безлична. 3:36 2 Гост Не Си - Ужасна е във ВСЯКО отношение. Има свежа нотка, напомня за нейни предходни и като цяло е слушаема и не ми е неприятна, на места текстът леко куца и припевът е слабичък и кофти написан. 3:39 3 Очите Не Лъжат - яка музика, як Ванко. Дотам. Напомня "Град на греха" като звук, има лека меланхолия и с по-добър текст щеше да избие рибата. Кефи ме и до днес я слушам. 4:28 4 Скъпи, Купи Ми Нещо - Единствения хит в албума, макар и с готина по късно. Готин аранжимент, но включването на Устата ме натоварва. Версията с Фильо си е най. 3:00 5 Добре Дошла, Скитнице - П Р Ъ Д Н Я Типична Глориева песен, тематиката е пята до болка, НО - кефи ме, не намирам слабости и до днес я слушам с удоволствие. 3:38 6 Не Те Давам - П Р Ъ Д Н Я Супер безлична, сигурно и 3 пъти не съм я слушал, откакто е излязла. 4:11 7 Докосването Има Памет - П Р Ъ Д Н Я Обожавам! В много труден за мен момент я слушах почти постоянно. 3:09 8 Любовта Настоява - Младостта настоява, става всъщност. Абсолютно прехвалена и за мен са необясними припаднията във форума по тази стерилна боза с косми. 3:49 9 Полудяваш По Мен - Яка е Тъпотия до шия, твърде несполучлив опит за нещо свежо и младежко. Можеше да ни я спести. 3:21 10 Нюанси Сиво - П Р Ъ Д Н Я Години наред не я траех, но ми гроуна последните 1-2. Як аранжимент и хубава музика с тъп текст аgain. Като ме тресне трифазния я слушам на риплей. 3:59 11 Обичай Ме Такава - П Р Ъ Д Н Я Кефеше ме като излезе, последните няколко години не съм се сещал за съществуването ѝ. 3:33 12 Не Лъжи На Колене - Готина е Брутализъм. Можеше да е хит, ако я беше релизирала като хората. Напомня по тематика и преебан потенциал на "На мъжете, които не..." 3:28 13 Няма Кой Да Ме Спре - П Р Ъ Д Н Я Аман от Сима Заглорска. Иначе ме кефеше навремето, ся се сещам единствено за 3-метровия крак на Глора в клипа. 4:02 14 На По-Добрите Стрелци - П Р Ъ Д Н Я Опит за Изсвирете нещо ударно 2.0, но флоп, на който се кефех 2017-та като цяло. Сега съм друг човек. Безлично и скучно. 3:59 Като цяло се кефя на Скитницита, Гост не си, Докосването има памет и Не лъжи на колене. Останалите могат да горят. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 Некст: Жените Са Цветя (ремикс) - става 4:14 Илюзия - хитов хит 3:42 Ако Бях Се Родила Река - оцет 3:58 Спомен Като Талисман - не я знам 3:20 Не Остарявай Мамо - бъркам коя песен за майката й беше по-хубавата 5:47 Ледена Кралица - хитец 3:45 Пуста Хубост - нз 4:04 Добре Дошъл - нз 4:05 Балканска Душо - голяма е балканка, у всеки албум има нещо такова. Не се сещам коя баш е таз 3:37 Как Бързо Времето Лети - нз 5:12 Като Куче И Котка - нз 3:12 Завист - нз 4:39 Любовен Дъжд - мразя тоя инфантилизъм Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 За следващия албум може да изреже пълнежите и да включи само: + Яче, яче и Вълк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 8 минути, asylum каза: 4:04 Добре Дошъл - нз 4:05 Но Мина Костич я знае: Сръбската версия има по-як аранжимент. Гюра това трябваше да налага вместо Реката и дъжда. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Но Мина Костич я знае: Сръбската версия има по-як аранжимент. Гюра това трябваше да налага вместо Реката и дъжда. Да, това са й двете най-ужасни песни, които винаги пее. Дъжда явно за да се разпее, другата уж най-големият й хит, а всъщност най-вкиснал оцет. По-добре винаги да пее Феникс, Ледена кралица, Не сме безгрешни и Белите манастири. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: За следващия албум може да изреже пълнежите и да включи само: + Яче, яче и Вълк. Мен ме изкефи Пусни това парче или както там се казваше, със Стругаро. Ячето й е най-хубавата песен от 20 години насам. На фона на последните боза Най-добрите е топ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 Продължаваме Заблуда - недостижима летва за нея 22 години по-късно. Велик аранжимент 4:24 Очакване - хит 3:56 Феникс - хит, но предпочитам ремикса 4:16 Крепост - досадна, ма хит 4:50 Не Заслужаваш - хит, по-добре нея да пее, вместо Реката и Дъжда 3:27 В Нова Дреха - хитов хит 2:59 Белите Манастири - мегахит и визитката на Гюр 4:41 Лятна Авантюра - не я знам 4:06 Врано Конче - не я помня, ма май беше як парцал 3:24 Надпревара - мегахит 3:40 На Неверен Да съм Вярна - става, леко заспала, но сред по-добрите й балади 3:29 Приятелко Ти Моя Най-Добра (ремикс) - як ремикс 4:12 Лабиринт - краден хит 3:49 Мома Вода Налива - кат Кончето 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 Добре дошъл е една от най добрите й песни. Ако беше Преслава това щеше да е второто й дяволско желание. Нищо чудно, че Мина направи бати мегахита 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 6 минути, WindWalkerMonk каза: Добре дошъл е една от най добрите й песни. Ако беше Преслава това щеше да е второто й дяволско желание. Нищо чудно, че Мина направи бати мегахита Самата Гюр не вярва в нея, след като преди нея от съответния албум реализира "Жените са цветя", "Илюзия", "Ако бях се родила коза", "Златен дъжд"... Даже май на никой от самостоятелните си концерти не я пяла. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Самата Гюр не вярва в нея, след като преди нея от съответния албум реализира "Жените са цветя", "Илюзия", "Ако бях се родила коза", "Златен дъжд"... Даже май на никой от самостоятелните си концерти не я пяла. Аз ако бях на нейно място щях да си чопна аранжимента на Сърбите и да си я релийзна като нова версия. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Сподели Публикувано Юли 7 преди 5 часа , WindWalkerMonk каза: Аз ако бях на нейно място щях да си чопна аранжимента на Сърбите и да си я релийзна като нова версия. Яко сечено щеше да им направиш 🤣 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 7 Report Сподели Публикувано Юли 7 От 5.07.2025 г. от 22:32, Andrew Cunanan. каза: Тая ми е 1:1 с "Обратно броене" - същия клип, визия, песен, текст, мелодия. + Пак възпява кубчето лед. Ебаси, айсберг да беше вече щеше да се е стопило. Tук обаче е Виктор ❤️ А и мелодията е по готинка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 7 Report Сподели Публикувано Юли 7 преди 19 минути, WindWalkerMonk каза: Tук обаче е Виктор ❤️ А и мелодията е по готинка. А Глория изглежда брутално и в тяло, и в лице без грозните напомпани джуки. Сигурно това е видеото, в което е изглеждала най-добре и най-секси. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Сподели Публикувано Юли 7 Настана време и за най-силния албум в дискографията на Гюр: Влюбена В Живота - като излезе ме кефеше, но не съм си я пускал от 20 години 4:04 Мръсни Танци - мръсен топ 4:21 Обич Моя - боза, но по-добра от сегашните й пикни 4:05 Пияна Вишна - вишнов хит 3:37 50 / 50 - страхотен парцал, да му направи клип днес 3:53 Любов С Изтекъл Срок - една от най-хубавите песни в кариерата й, плаче за клип 3:47 Свобода - като изключим изпърдяната английска част, щеше да е супер 4:22 Намери Си Майстора - хитът в албума, хит вчера, днес и утре! 4:31 Спасение - хубава 4:10 Изповед - много ми е любима. От всичките най-много съм я слушал 4:06 Happy End - и тази много обичам, Мадонска ми е като цяло, много модерен звук. Повечето и сега звучат актуално 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Сподели Публикувано Юли 7 <3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 7 Report Сподели Публикувано Юли 7 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: ❤️ Ай уонт онли фрийдам! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.