Jump to content

Препоръчани коментари

преди 26 минути, asylum каза:
Като Буря - помня, че не беше дразнеща, но изобщо не помня как звучи  3:21
    Изсвирете Нещо Ударно - прехвалена свирня, не ме кефи 3:25
    Прегърни Ме - не беше тотал щета, ма не бих си я пуснал близките години 4:05
    Двойна Игра - хубава беше, но не помня какво се пееше в нея 3:48
    Обратно Броене - същото като предната, но я слушах малко повече. Не я помня  3:57
    Ако Счупят Всяка Нота - мразя я, помня я 4:30
    Пулс - не я помня ни с добро, ни с лошо  3:55
    Пясъчни Кули - ох, нямам мнение. Не я слушам 3:54
    Безсъние / Insomnia - любима ми беше и дълго я слушах. Не помня много, освен яка инструментална част към края  3:50
    Криле - всички я плюеха, но мен ме кефеше доста. Е, не мога да си я запея, но навярно бих се сетил, ако си я пусна някога 2:57
    Убиваш На Място - пръдня на място. Не я помня, но помня, че си съсипа концертно представяне с тая боза 3:42

Утре Ще Е По-Добре - позитивно послание, малко напънато беше, но добър опит като за Гуга

Имах спомен за слаб албум, но в сравнение с последния, от който нищо не се забеляза, си е направо цвете.

От тоя албум тази е най-яка, ама да й беше праснала някакъв як клип, вместо да снима 20 бози за по 20 стинки:

"Утре ще е по-добре" има готино послание, но пак текстът е пълен с клишета, включително и в заглавието..

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, asylum каза:
Като Буря - помня, че не беше дразнеща, но изобщо не помня как звучи  3:21
    Изсвирете Нещо Ударно - прехвалена свирня, не ме кефи 3:25
    Прегърни Ме - не беше тотал щета, ма не бих си я пуснал близките години 4:05
    Двойна Игра - хубава беше, но не помня какво се пееше в нея 3:48
    Обратно Броене - същото като предната, но я слушах малко повече. Не я помня  3:57
    Ако Счупят Всяка Нота - мразя я, помня я 4:30
    Пулс - не я помня ни с добро, ни с лошо  3:55
    Пясъчни Кули - ох, нямам мнение. Не я слушам 3:54
    Безсъние / Insomnia - любима ми беше и дълго я слушах. Не помня много, освен яка инструментална част към края  3:50
    Криле - всички я плюеха, но мен ме кефеше доста. Е, не мога да си я запея, но навярно бих се сетил, ако си я пусна някога 2:57
    Убиваш На Място - пръдня на място. Не я помня, но помня, че си съсипа концертно представяне с тая боза 3:42

Утре Ще Е По-Добре - позитивно послание, малко напънато беше, но добър опит като за Гуга

Имах спомен за слаб албум, но в сравнение с последния, от който нищо не се забеляза, си е направо цвете.

Тая ми е 1:1 с "Обратно броене" - същия клип, визия, песен, текст, мелодия. + Пак възпява кубчето лед. Ебаси, айсберг да беше вече щеше да се е стопило.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

От тоя албум тази е най-яка, ама да й беше праснала някакъв як клип, вместо да снима 20 бози за по 20 стинки:

"Утре ще е по-добре" има готино послание, но пак текстът е пълен с клишета.

Да разгледаме и последния печален албум:

Любима - не я помня, но май ставаше за пълнеж
Music By, Arranged By  Калин Димитров
3:36
2   Гост Не Си - само помня, че беше ужасна 
Lyrics By, Music By  Глория
Music By, Arranged By  Светослав Лобошки
3:39
3   Очите Не Лъжат - май имаше як аранжимент
4:28
4   Скъпи, Купи Ми Нещо - хит, но не съм му фен
Arranged By  Калин Димитров
Featuring  Устата
3:00
5   Добре Дошла, Скитнице - бях я открил след време, приятна беше  
Music By, Arranged By  Димитър Петров
3:38
6   Не Те Давам - не я помня
4:11
7   Докосването Има Памет - нямам идея какво е това
3:09
8   Любовта Настоява - скука
3:49
9   Полудяваш По Мен - не я помня, значи е безлична
3:21
10   Нюанси Сиво - открих а година по-късно и ме кефеше
3:59
11   Обичай Ме Такава - не я помня. Гюр е царица на бълването на забравими песни
3:33
12   Не Лъжи На Колене - не помня
3:28
13   Няма Кой Да Ме Спре - не ме кефеше, но май им беше най-читавият дует 4:02
14   На По-Добрите Стрелци - тая ми беше личен хит, въпреки тъпия текст. Як кючек
15   Любовта Не Е Играчка - хит
Arranged By  Димитър Петров
Lyrics By  Катя Кирянова
Music By  Глория
4:31
16   Лудо Младо - банална песен по принцип, но хубаво я пее 4:36
17   Ангеле Дяволе - супер е. Хубаво се ориентира към фолклора. Тия песни най-добре й се получават през последните години
Music By  Глория
Music By, Arranged By  Димитър Петров

Заключение: забравим албум. Следващият ще бъде по-добър само заради хита с Кеба в него. 
Сподели в други сайтове

1  

Любима

Различна тематика от предходните ѝ, този път не пее за мъжът, който не я оценил, но като цяло е супер посредствена и безлична.

2   Гост Не Си
Има свежа нотка, напомня за нейни предходни и като цяло е слушаема и не ми е неприятна, на места текстът леко куца и припевът е слабичък и кофти написан.
3   Очите Не Лъжат
Напомня "Град на греха" като звук, има лека меланхолия и с по-добър текст щеше да избие рибата. Кефи ме и до днес я слушам.
4   Скъпи, Купи Ми Нещо
Готин аранжимент, но включването на Устата ме натоварва. Версията с Фильо си е най.
5   Добре Дошла, Скитнице
Типична Глориева песен, тематиката е пята до болка, НО - кефи ме, не намирам слабости и до днес я слушам с удоволствие.
6   Не Те Давам
Супер безлична, сигурно и 3 пъти не съм я слушал, откакто е излязла.
7   Докосването Има Памет
Обожавам! В много труден за мен момент я слушах почти постоянно.
8   Любовта Настоява
Абсолютно прехвалена и за мен са необясними припаднията във форума по тази стерилна боза с косми.
9   Полудяваш По Мен
Тъпотия до шия, твърде несполучлив опит за нещо свежо и младежко. Можеше да ни я спести.
10   Нюанси Сиво
Години наред не я траех, но ми гроуна последните 1-2. Як аранжимент и хубава музика с тъп текст аgain. Като ме тресне трифазния я слушам на риплей.
11   Обичай Ме Такава
Кефеше ме като излезе, последните няколко години не съм се сещал за съществуването ѝ.
12   Не Лъжи На Колене
Брутализъм. Можеше да е хит, ако я беше релизирала като хората. Напомня по тематика и преебан потенциал на "На мъжете, които не..."
13   Няма Кой Да Ме Спре
Аман от Сима Заглорска. Иначе ме кефеше навремето, ся се сещам единствено за 3-метровия крак на Глора в клипа.
4:02
14   На По-Добрите Стрелци
Опит за Изсвирете нещо ударно 2.0, но флоп, на който се кефех 2017-та като цяло. Сега съм друг човек. Безлично и скучно.

Като цяло се кефя на Скитницита, Гост не си, Докосването има памет и Не лъжи на колене. Останалите могат да горят.

Сподели в други сайтове

тая е по-яка от 90% от бързите ѝ в последните години. За разлика от тях тя има як припев, и изумително тъпи куплети. Изобщо думите не са напаснати мелодично и куплетите звучат като на кръпки.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:
1  

Любима

Различна тематика от предходните ѝ, този път не пее за мъжът, който не я оценил, но като цяло е супер посредствена и безлична.

2   Гост Не Си
Има свежа нотка, напомня за нейни предходни и като цяло е слушаема и не ми е неприятна, на места текстът леко куца и припевът е слабичък и кофти написан.
3   Очите Не Лъжат
Напомня "Град на греха" като звук, има лека меланхолия и с по-добър текст щеше да избие рибата. Кефи ме и до днес я слушам.
4   Скъпи, Купи Ми Нещо
Готин аранжимент, но включването на Устата ме натоварва. Версията с Фильо си е най.
5   Добре Дошла, Скитнице
Типична Глориева песен, тематиката е пята до болка, НО - кефи ме, не намирам слабости и до днес я слушам с удоволствие.
6   Не Те Давам
7   Докосването Има Памет
8   Любовта Настоява
Абсолютно прехвалена и за мен са необясними припаднията във форума по тази стерилна боза с косми.
9   Полудяваш По Мен
Тъпотия до шия, твърде несполучлив опит за нещо свежо и младежко. Можеше да ни я спести.
10   Нюанси Сиво
Години наред не я траех, но ми гроуна последните 1-2. Як аранжимент и хубава музика с тъп текст аgain. Като ме тресне трифазния я слушам на риплей.
11   Обичай Ме Такава
Кефеше ме като излезе, последните няколко години не съм се сещал за съществуването ѝ.
12   Не Лъжи На Колене
Брутализъм. Можеше да е хит, ако я беше релизирала като хората. Напомня по тематика и преебан потенциал на "На мъжете, които не..."
13   Няма Кой Да Ме Спре
Аман от Сима Заглорска. Иначе ме кефеше навремето, ся се сещам единствено за 3-метровия крак на Глора в клипа.
14   На По-Добрите Стрелци
Опит за Изсвирете нещо ударно 2.0, но флоп, на който се кефех 2017-та като цяло. Сега съм друг човек. Безлично и скучно.

Като цяло се кефя на Скитницита, Гост не си, Докосването има памет и Не лъжи на колене. Останалите могат да горят.

Умишлено ли пропусна фолклорните песни, за да я изкараш нехитова!? А, а??

Току що, Andrew Cunanan. каза:

тая е по-яка от 90% от бързите ѝ в последните години. За разлика от тях тя има як припев, и изумително тъпи куплети.

Кавър. А се гордееше с авторска музика. Може да й е светнало, че й пробутват безплодни мелодии.

Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Умишлено ли пропусна фолклорните песни, за да я изкараш нехитова!? А, а??

Как да оценя нещо, което не съм слушал и веднъж?! Аман от манията ѝ да се прави на народна магарица!

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Как да оценя нещо, което не съм слушал и веднъж?! Аман от манията ѝ да се прави на народна магарица!

Не може да пее народно по принцип, но й се получават тия песнички, някои стават и хитове. По-добре ги пее от ЕклеРени, примерно, макар да ги изпълнява като естрада. И звучи позитивно и лъчезарно. Може би защото текстовете не са на обичайната й банална тематика.

Сподели в други сайтове

Нека използваме хубавите и хитови албуми като контрапункт на последните 3-4 траш тави:

Златна Клетка - мегахит, носи настроение 3:13
    Червена Светлина - най-добрата й латино песен 3:43
    Отвори Се Земьо - не я помня 3:59
    Исусе - не я знам 4:33
    Сълза Предателка - не я знам 4:23
    Ах, Къде Е Мойто Либе - по принцип не обичам таз народна песньовка, ма на Гюриния глас й тича 3:51
    Вино За Утеха - суперска е 4:08
    Кукла На Конци - тотален настървен хит! 3:34
    Радост-Тревога - хубава е, но никога повече не бих я пуснал 5:17
    Българка - не помня, но май беше хубава 3:50
    Сбогом, Адиос - банална ми е, но хит 3:25
    Дива Нощ - една от най-любимите ми Гюреви арии. Разбивал съм се на нея
Сподели в други сайтове

преди 19 часа , Andrew Cunanan. каза:
1  

Любима - Става!

2   Гост Не Си - Ужасна е във ВСЯКО отношение. 
3   Очите Не Лъжат - яка музика, як Ванко. Дотам.
4   Скъпи, Купи Ми Нещо - Единствения хит в албума, макар и с готина по късно.
5   Добре Дошла, Скитнице - П Р Ъ Д Н Я
6   Не Те Давам - П Р Ъ Д Н Я
7   Докосването Има Памет - П Р Ъ Д Н Я
8   Любовта Настоява - Младостта настоява, става всъщност. 
9   Полудяваш По Мен - Яка е 
10   Нюанси Сиво - П Р Ъ Д Н Я
11   Обичай Ме Такава - П Р Ъ Д Н Я
12   Не Лъжи На Колене - Готина е
13   Няма Кой Да Ме Спре -  П Р Ъ Д Н Я
14   На По-Добрите Стрелци - П Р Ъ Д Н Я

Сподели в други сайтове

Некст:

Жените Са Цветя (ремикс) - става 4:14
    Илюзия - хитов хит 3:42
    Ако Бях Се Родила Река - оцет 3:58
    Спомен Като Талисман - не я знам 3:20
    Не Остарявай Мамо - бъркам коя песен за майката й беше по-хубавата 5:47
    Ледена Кралица - хитец 3:45
    Пуста Хубост - нз 4:04
    Добре Дошъл - нз 4:05
    Балканска Душо - голяма е балканка, у всеки албум има нещо такова. Не се сещам коя баш е таз  3:37
    Как Бързо Времето Лети - нз 5:12
    Като Куче И Котка - нз  3:12
    Завист - нз 4:39
    Любовен Дъжд - мразя тоя инфантилизъм
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, asylum каза:

4:04
    Добре Дошъл - нз 4:05

Но Мина Костич я знае:

Сръбската версия има по-як аранжимент. Гюра това трябваше да налага вместо Реката и дъжда.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Но Мина Костич я знае:

Сръбската версия има по-як аранжимент. Гюра това трябваше да налага вместо Реката и дъжда.

Да, това са й двете най-ужасни песни, които винаги пее. Дъжда явно за да се разпее, другата уж най-големият й хит, а всъщност най-вкиснал оцет. По-добре винаги да пее Феникс, Ледена кралица, Не сме безгрешни и Белите манастири.

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза:
За следващия албум може да изреже пълнежите и да включи само:
+ Яче, яче и Вълк.

Мен ме изкефи Пусни това парче или както там се казваше, със Стругаро. Ячето й е най-хубавата песен от 20 години насам. На фона на последните боза Най-добрите е топ!

Сподели в други сайтове

Продължаваме

Заблуда - недостижима летва за нея 22 години по-късно. Велик аранжимент 4:24
    Очакване - хит 3:56
    Феникс - хит, но предпочитам ремикса 4:16
    Крепост - досадна, ма хит 4:50
    Не Заслужаваш - хит, по-добре нея да пее, вместо Реката и Дъжда 3:27
    В Нова Дреха - хитов хит 2:59
    Белите Манастири - мегахит и визитката на Гюр 4:41
    Лятна Авантюра - не я знам 4:06
    Врано Конче - не я помня, ма май беше як парцал 3:24
    Надпревара - мегахит 3:40
    На Неверен Да съм Вярна - става, леко заспала, но сред по-добрите й балади 3:29
    Приятелко Ти Моя Най-Добра (ремикс) - як ремикс 4:12
    Лабиринт - краден хит 3:49
    Мома Вода Налива - кат Кончето
Сподели в други сайтове

Добре дошъл е една от най добрите й песни. Ако беше Преслава това щеше да е второто й дяволско желание. Нищо чудно, че Мина направи бати мегахита

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, WindWalkerMonk каза:

Добре дошъл е една от най добрите й песни. Ако беше Преслава това щеше да е второто й дяволско желание. Нищо чудно, че Мина направи бати мегахита

Самата Гюр не вярва в нея, след като преди нея от съответния албум реализира "Жените са цветя", "Илюзия", "Ако бях се родила коза", "Златен дъжд"... Даже май на никой от самостоятелните си концерти не я пяла. :( 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Самата Гюр не вярва в нея, след като преди нея от съответния албум реализира "Жените са цветя", "Илюзия", "Ако бях се родила коза", "Златен дъжд"... Даже май на никой от самостоятелните си концерти не я пяла. :( 

Аз ако бях на нейно място щях да си чопна аранжимента на Сърбите и да си я релийзна като нова версия. 

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , WindWalkerMonk каза:

Аз ако бях на нейно място щях да си чопна аранжимента на Сърбите и да си я релийзна като нова версия. 

Яко сечено щеше да им направиш 🤣

Сподели в други сайтове

От 5.07.2025 г. от 22:32, Andrew Cunanan. каза:

Тая ми е 1:1 с "Обратно броене" - същия клип, визия, песен, текст, мелодия. + Пак възпява кубчето лед. Ебаси, айсберг да беше вече щеше да се е стопило.

Tук обаче е Виктор ❤️ А и мелодията е по готинка. 

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, WindWalkerMonk каза:

Tук обаче е Виктор ❤️ А и мелодията е по готинка. 

А Глория изглежда брутално и в тяло, и в лице без грозните напомпани джуки. Сигурно това е видеото, в което е изглеждала най-добре и най-секси.

Сподели в други сайтове

Настана време и за най-силния албум в дискографията на Гюр:

Влюбена В Живота - като излезе ме кефеше, но не съм си я пускал от 20 години 4:04
    Мръсни Танци - мръсен топ 4:21
    Обич Моя - боза, но по-добра от сегашните й пикни 4:05
    Пияна Вишна - вишнов хит 3:37
    50 / 50 - страхотен парцал, да му направи клип днес 3:53
    Любов С Изтекъл Срок - една от най-хубавите песни в кариерата й, плаче за клип 3:47
    Свобода - като изключим изпърдяната английска част, щеше да е супер 4:22
    Намери Си Майстора - хитът в албума, хит вчера, днес и утре! 4:31
    Спасение - хубава 4:10
    Изповед - много ми е любима. От всичките най-много съм я слушал 4:06

Happy End - и тази много обичам, Мадонска ми е 

като цяло, много модерен звук. Повечето и сега звучат актуално 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...