Andrew Cunanan. Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 14 часа , DenFevgo каза: Че коя друга заслужава повече да е певица на 1998-2007 и коя друга песен е по-добра от "Ако те няма" за 2007? Всички награди на Глория са били абсолютно заслужени. Даже не е взимала всичко, което й се е полагало. Десислава, Ивана? Абсолютно всяка една издадена песен през 2007-ма е по-добра от отвратителната, тягостна и неслушаема "Ако те няма". След 2004-та Глория не заслужава и 1 награда. Освен за най-скучна, злобна и пропаднала певица! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: Десислава, Ивана? Абсолютно всяка една издадена песен през 2007-ма е по-добра от отвратителната, тягостна и неслушаема "Ако те няма". След 2004-та Глория не заслужава и 1 награда. Освен за най-скучна, злобна и пропаднала певица! Последната й хубава песен беше Изповед, но не се наложи, уви. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 1.20 Това някой да го направи на гиф 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 Целият албум "Благодаря" е брутално добър. За съжаление с брутално кофти реализация. Но това не прави песните по-лоши. Просто трябваше да издаде него след "Крепост", а не "Влюбена в живота". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 3 часа , DenFevgo каза: Целият албум "Благодаря" е брутално добър. За съжаление с брутално кофти реализация. Но това не прави песните по-лоши. Просто трябваше да издаде него след "Крепост", а не "Влюбена в живота". Да, наистина беше доста добър, много добра музика. Но тогава се търсеха по-младите изпълнители и остана малко назад... Имаше и много слаби видеа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 4 часа , DenFevgo каза: Целият албум "Благодаря" е брутално добър. За съжаление с брутално кофти реализация. Но това не прави песните по-лоши. Просто трябваше да издаде него след "Крепост", а не "Влюбена в живота". Влюбена в живота е най-хубавият й албум, драги! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 23 минути, asylum каза: Влюбена в живота е най-хубавият й албум, драги! "Влюбена в живота" е провал, но не толкова заради песните вътре, а по много други причини. Мисля, че донякъде изпревари и времето си. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 30 минути, DenFevgo каза: "Влюбена в живота" е провал, но не толкова заради песните вътре, а по много други причини. Мисля, че донякъде изпревари и времето си. Песните бяха супер интересни и модерни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qvor Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 От 20.02.2018 г. от 21:51, adorable каза: Малцина знаят, че Глория има дует с Илия Ангелов от 1997. Най-малко в този форум очаквам да го познават, обаче той е големият вокал на великите "Диана Експрес". Ако някой разбере дали е издадена някога тази песен в компилация или албум на Илия, нека да сподели - а също и инфо за авторите, защото няма никъде. Издадена е във втория албум на Илия – "Не плачи за мен, Българийо" – м. и ар. Илия Ангелов, т. Живка Кюлджиева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 преди 17 часа , asylum каза: Последната й хубава песен беше Изповед, но не се наложи, уви. УжасТна песен. Клип за 2 стотинки. Тогава вече лъсна липсата на финанси. 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 преди 21 часа , asylum каза: Последната й хубава песен беше Изповед, но не се наложи, уви. ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 От 2.07.2025 г. от 11:29, DenFevgo каза: Целият албум "Благодаря" е брутално добър. За съжаление с брутално кофти реализация. Но това не прави песните по-лоши. Просто трябваше да издаде него след "Крепост", а не "Влюбена в живота". Aбе чак пък целия, има добри песни, но да речем самата Благодаря е абсолютен траш. Чакай да погледна кво друго имаше там: Опиат - става - - - Сто карата любов - става, Глория я съсипа - - - На мъжете, които обичах - беше хит с огромен потенциал, но Глория я провали - - - За първи път - същото, беше голям хит, можеше да е мегахит, но Гуга го насра - - - На чисто - средна работа - - - Ако те няма - мегахита й, но с по - малък потенциал от горните два хита, просто я реализира като хората - - - Моята първа награда - ми социална песновка - - - Сезони - хубава популярна песен - - - Приличам ли на вятъра - ТРАШ и това е клипирано, а не двата потенциални мегахита горе - - - Кръговрат feat. Luna - беше й голям хит, но не с толкова потенциал както за първи път и мъжете, просто я реализира добре - - - Не ме моли - Пълнеж - - - Дар от бога - undergroung version - Пълнеж - - - Град на греха - Интересен експеримент - - - Благодаря - ПРЪДНЯ - - - Кателино моме - дует с Николай Славеев - НАЙ - ГОЛЕМИЯ ХИТ В АЛБУМА КЪМ ДНЕШНА ДАТА 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Aбе чак пък целия, има добри песни, но да речем самата Благодаря е абсолютен траш. Чакай да погледна кво друго имаше там: Опиат - става - - - Сто карата любов - става, Глория я съсипа - - - На мъжете, които обичах - беше хит с огромен потенциал, но Глория я провали - - - За първи път - същото, беше голям хит, можеше да е мегахит, но Гуга го насра - - - На чисто - средна работа - - - Ако те няма - мегахита й, но с по - малък потенциал от горните два хита, просто я реализира като хората - - - Моята първа награда - ми социална песновка - - - Сезони - хубава популярна песен - - - Приличам ли на вятъра - ТРАШ и това е клипирано, а не двата потенциални мегахита горе - - - Кръговрат feat. Luna - беше й голям хит, но не с толкова потенциал както за първи път и мъжете, просто я реализира добре - - - Не ме моли - Пълнеж - - - Дар от бога - undergroung version - Пълнеж - - - Град на греха - Интересен експеримент - - - Благодаря - ПРЪДНЯ - - - Кателино моме - дует с Николай Славеев - НАЙ - ГОЛЕМИЯ ХИТ В АЛБУМА КЪМ ДНЕШНА ДАТА Опиат - тотален траш и оцет! Петно в дотогавашната й кариера и недостижим връх за днешната! Lyrics By – Мариета Ангелова Music By, Arranged By – Димитър Петров 4:322Сто Карата Любов - умерен хит! Lyrics By – Мариета Ангелова Music By, Arranged By – Димитър Петров 4:013На Мъжете Които Не Обичах - боза Lyrics By – Мариета Ангелова Music By, Arranged By – Даниел Ганев 3:444За Първи Път - изпуснат хит Arranged By – Борис Павлов Lyrics By – Мариета Ангелова Music By – Крис Кей* 4:365На Чисто - хубава, към днешна дата наивна песен Arranged By – Борис Павлов Lyrics By – Стефка Ангелова Music By – Иван Филипов 3:596Ако Те Няма - китайско мъчение Lyrics By – Глория, Катя Викьова Music By – Дани Манолова Music By, Arranged By – Светослав Лобошки 4:437Моята Първа Награда - уродщина Arranged By – Борис Павлов Lyrics By – Мариета Ангелова Music By – Крис Кей* Vocals [Duet] – Симона Загорова 5:288Сезони - чат-пат става Arranged By – Светослав Лобошки Lyrics By – Радостина Стратиева Music By – Дани Манолова 4:259Приличам Ли На Вятъра - срам и позор Lyrics By – Стефка Ангелова Music By, Arranged By – Димитър Петров 4:1110Кръговрат / Ne Ostavljaj Me - ок за приспивна песньовка Arranged By – Dream Team (5) Lyrics By – Стефка Ангелова Music By – Чеда Чворак* Vocals [Duet] – Luna (17) 4:5011Не Не Моли - бива Arranged By – Ленко Драганов Lyrics By – Свобода Даскалова Music By – Дани Манолова 4:1712Дар От Бога (Underground Version) - хитов хит Arranged By – Димитър Петров Lyrics By, Music By – Глория 4:2513Град На Греха - пръдня, която мразех, но сега ме кефи Arranged By – Борис Павлов Lyrics By – Глория, Стефка Ангелова Music By – Ангелос Сараглоу* 4:5014Благодаря - помия Lyrics By – Мариета Ангелова Music By, Arranged By – Димитър Петров 4:5815Катерино Моме - хит Arranged By – Димитър Петров Lyrics By, Music By – Народни* Vocals [Duet] – Николай Славеев 4:12 Олеее, ся видех, че и ти си определила песен като пръдня. Падам! 🤣🤣 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 Направо пръснахте с анализи и критично поднесена оценка.... Ако съм на вас ще си изтрия постовете, елементарни са. "На мъжете, които не обичах" е страхотна песен, с изпипан текст, с як инструментал. Да я определиш като "боза" си е срамно! 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 преди 27 минути, pacho каза: Направо пръснахте с анализи и критично поднесена оценка.... Ако съм на вас ще си изтрия постовете, елементарни са. "На мъжете, които не обичах" е страхотна песен, с изпипан текст, с як инструментал. Да я определиш като "боза" си е срамно! “Елементарници!” - Лейди Мария. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 преди 3 часа , pacho каза: Направо пръснахте с анализи и критично поднесена оценка.... Ако съм на вас ще си изтрия постовете, елементарни са. "На мъжете, които не обичах" е страхотна песен, с изпипан текст, с як инструментал. Да я определиш като "боза" си е срамно! Аз какъвто и алкохол да пия си го разреждам със боза. Екстра е! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 преди 8 минути, WindWalkerMonk каза: Аз какъвто и алкохол да пия си го разреждам със боза. Екстра е! В Пачова чест да оценим следващия албум по ред на номера му: Кралиц а - пикня 3:14 Ненаситна - повърня, но беше хит 3:32 Смела - не я помня 3:16 Имам Нужда От Теб - ужас 3:46 Без Думи - ми, без думи… 4:39 Давай За Да Получаваш - не я знам 4:04 Обсебена От Теб - не беше лоша, слушах а, но не бих си я пуснал пак 3:26 Остани Тази Нощ (Remix) - супер яката! 5:35 Вярвам В Любовта - слабо 3:36 Почти Непознати - бива си я, беше почти хит 4:02 Аз Не Плача - става 3:34 Целувай Още - добра е 3:53 Женското Сърце - и тая е ок 3:44 До Последната Сълза - сюргюн 3:53 Каде И Да Одиш - добър 4 4:40 Я Кажи Ми Облаче Ле Бяло - хитът фалбума ко излиза? Тоз албум по-добър от Благодаря-то! Невероятно, но факт - мокро коте бръкна в контакт. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 Какво мислите за тази песен? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 преди 7 минути, Karma93 каза: Какво мислите за тази песен? Не я знаем. Някой ден ще я чуем, сега не мога. 🙏🏼 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 тов@ е брут@лн@ пеcен! з@що ли н@и-любими c@ ми пеcните и, в Които "з@главието" не присъства като дума в целия текст - "Присъда", "Изповед", "Женско сърце", "Н@мери си майстора"... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 8 часа , Karma93 каза: Какво мислите за тази песен? Нямам трактор или катафлака под ръка за да я чуя в предвидената среда. Иначе бива, сигурен съм е гърмяла от всички изгорели радиоточки в страната през 1977. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 По-полека с хейта рано сутрин, да не се задавите. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: тов@ е брут@лн@ пеcен! з@що ли н@и-любими c@ ми пеcните и, в Които "з@главието" не присъства като дума в целия текст - "Присъда", "Изповед", "Женско сърце", "Н@мери си майстора"... “Майстора ще си намериш” точно в тоЗ живот! преди 1 час, pacho каза: По-полека с хейта рано сутрин, да не се задавите. Какъв е този спам, засрами се и коментирай творчеството Гюрево! Не че е за коментиране, де. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 3 часа , pacho каза: По-полека с хейта рано сутрин, да не се задавите. Живота пак ще бъде в цветове и с даване или не. Въпросът е с какво може да се задавят? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 12 часа , Karma93 каза: Какво мислите за тази песен? Брутално добро парче. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.