Jump to content


Online: Джулиано - Que Bella


BobiTo

Препоръчани коментари

:helpsmilie: Ужасия ,ужасия .... че и крадено,скоро ще го свалят.

Горкият Оцко,така го изтискаха,че няма оправяне вече,вече е на ниво зироу

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не е крадено, "Едерлези" е народна песен, ромска. В/у нея няма права. Може да направи вокали от която си песен иска, ако е народна - тези от "Кукла" на Емилия са от китайска народна песен. Народните песни са стари песни, в/у права няма, тъй като няма точно уставен правоносител.

 

Песента е готина, приятна е, само не разбирам защо той обяснява, че не иска да го сравняват с Фики, а прави баш кавър на "Бум"? И при това песента излиза ден след "Пате" на Фики, която също е от Оцко. Нещо не ми се връзва да се случайност.

Или той, или Оцко, но един от двамата се опитва да направи от Джулиано новия Фики, което няма да стане.

 

Момчето има глас, нека прави по-различни от песните на Фики, ама баш подир Фики ходи. "Слушай малката" с Лорена беше чист отговор на Фики и Галена (забравих как се казваше, дето пее "малката командва GPS-а...").

 

Клипа е семпъл, но показва хубави места.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Гадно копие на "Бум"? Как няма да го сравняват с Фики след това.... Пее по негов начин, прави като неговите песни, движения..... абсолютно лошо копие на Фики! Ама лошо! Песента е ясно, че няма да има и на 1% от успеха на "Бум", която си беше хит. А да не говорим, че има нещо подобно и като клип. Не разбирам защо Оцко се е съгласил да направи претоплена манджа и то очевадно да е 1:1 с песента точно на Фикрет. В случая той ли има вина или този го е молил за подобна песен, че да му е чак такъв фен...... направо вманиачен. Не знам точно в този случай кой е по-нагъл от двамата, но грешката определено е двойна!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Оцко най-вероятно пере нечии пари през компанията си. Просто не виждам възможност да продължава да налива време, усилия и средства, без да налива слушаема все пак музика.

 

 

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Оцко най-вероятно пере нечии пари през компанията си. Просто не виждам възможност да продължава да налива време, усилия и средства, без да налива слушаема все пак музика.

 

 

И все пак не разбирам какво се случи с тоя човек. Правеше адските хитове години наред и открай време е забил със страшни бози. Дори да не е нужно да си дава зор, защо поне не поддържа име. Поне слушаеми неща да пуска?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...