Jump to content

Препоръчани коментари

Стораро, Бамзе, Джошкун и други са си мангали.

Турци са Есил Дюран, Силвия Кацарова, Орхан Мурад, Йълдъз Ибрахимова, Ажда и Мустафа Чаушеви...

Сторарови не са ли помаци (побългарени турци или потурчени българи)? Същото не важи ли за Силвия Кацарова?

Не знаех, че Орхан Мурад е турчин, мислиш го също за цинго. А Йълдъз в момента си живеяе в Турция и мисля, че преподава дори, ако не се лъжа...

Не знам кой турчин, кой мангал, кой помак, но Есил ми е някъде супер високо като поведение и творчество, то си е до личност де, но винаги се е дистанцирала от джипси оргиите на колегите си, макар че със съмишленици вършее черноморските курорти, хаха.

Сторарови не са ли помаци (побългарени турци или потурчени българи)? Същото не важи ли за Силвия Кацарова?

Страшно невежество.

Помаците са българи-мюсюлмани. Не са турци или потурчени. Живеят в Родопите и на някои места в Западна Стара планина.

Какви помаци в Шумен? Или Добрич (Кацарова)? :mf_surrender:

А Орхан Мурад по каква причина го мислиш за циганин? Нито прилича на такъв, нито говори като циганин. На всичкото отгоре е от Кърджали.

Аз имам един леко страничен, етнически по характер въпрос.

Тони Стораро и Фики цигани или турци са? Защото нещо ми мирише на гнило при тях. Гледайки бала и къната вечер на Фики са заобиколени само от роми - начело с изсмуканата Бони, която се е докарала на същинска вещица.

Нещо не движат с Есил Дюран, която си е баш туркиня. Друг е въпросът тя каква класа и стил има. Нещо ми е като сама диамант сред купчина фалшиви перли.

Цигански турци или турски цигани, не знам кое от двете. Но са измет, то им личи че са циганори.

За аполоновият жрец - Фики Стораро - или хубаво или нищо. Фики и Тони са турци, циганка е Ломската парантия.

За турски цигани не сте ли чували?

Софиянци за нищо не са чували. Убеждавам се с всеки изминал ден. Нямат представа от нищо. Живеят си в своята столична люлинско-обелянска утопия.

За аполоновият жрец - Фики Стораро - или хубаво или нищо. Фики и Тони са турци, циганка е Ломската парантия.

Това , което видях беше най-гнусното и мазно нещо - годежа..

По-голяма мангасарщина няма как да има ..

Цигански ли чувам на тоз годеж? Ами Фикрет лъсна най-накрая като чист циганин, никакъв турчин не е.

Сръбската прима Драгана Миркович, която повече от 30 години е на върха на музикалната сцена, идва в Банско, за да зарадва с песните си своите многобройни фенове.

Петъчната вечер е отредена за нейно величество гръцката музика. Един от най-популярните млади гръцки изпълнители – Стан, прави своя ексклузивен дебют на българска сцена. Освен своите горещи изпълнения, Стан е подготвил изненада за всички присъстващи – дуетно изпълнение със завърналата се с гръм и трясък от майчинство Галена. Една от най-стилните български поп-фолк певици е четвъртата звезда на „Банско Балкан Фест” 2017. Тя ще разгорещи атмосферата със своите изпълнения, сред които и очертаващия се като хит на лято 2017 - „#TheBo$$”.

И 10 пластични операции също.

Направи си и ти бе, всеки има свободата да си прави каквото иска.

напълно излишен коментар, очевидно е, че няма разлика от тогава и днес (освен в годините и кг).

Но няма проблем, карайте си с клишетата

Направи си и ти бе, всеки има свободата да си прави каквото иска.

Не страдам от дисморфофобия.

напълно излишен коментар, очевидно е, че няма разлика от тогава и днес (освен в годините и кг).

Безпокоя се за зрението ти. Веднага си направи преглед!

Очевидно Галена има огромна разлика от преди 10 години и сега, но одобрявам!!! Преди приличаше на продавачка от Илиянци, а сега - на продавачка в Италиански бутик!

Очевидно Галена има огромна разлика от преди 10 години и сега, но одобрявам!!! Преди приличаше на продавачка от Илиянци, а сега - на продавачка в Италиански бутик!

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

И от ваната. :dontknow:

Искаме списание "Нов Фолк" отново :D

Защо говориш в множествено число?

Ломска е повече българка от тия, дето се срамят цигани да се нарекат.

За турски цигани не сте ли чували?

Сторарови не говорят добър турски дори.

Как може да поставящ спинозната мангасура пред Фики?!

Как може да поставящ спинозната мангасура пред Фики?!

Не я поставям пред никого, само отбелязвам фактите.

Теди Александрова е българска циганка, а Фикрет Сторароглу - турчеещ се такъв.

На мен ми се струва, че и Фики, и Тони не им идва добре турския, запъват се. Те не че на български им върви гладко мисълта, ама все пак ...

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...