Denis Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Мегахит. Яни е брутална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не ме грабна. Не мисля,че ще надмине успеха на "Няма да ме купиш" Пашев,наистина взе да копира Оцко. След 2:35 мин.слушаме музиката на "Да ти се доказвам" 1:1 ! Браво,як клип. Секси Яница,Галина е невероятно сексии! Не ми допадна,чакам следващата ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Яница отдавна категорично е синоним на качество, силни песни и високо ниво клипове, с които малко певици могат да се мерят. Песента е като предните от Пашев и мисля, че е време да смени композитора, но въпреки това е хитова. Клипът без изненада е изпипан и идеен, идва ми като по-гранд продължение на "Грешната". Браво на Яница за постоянността, за 3 години постигна наистина много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 6 часа - 70К, как ти стои? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 От Върнах ти го с нищо не може да ме впечатли. Дори не заслужава да я коментирам. Скучна, блудкава и неразличима. Как може да се прехвасате по боклуци Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 От Върнах ти го с нищо не може да ме впечатли. Дори не заслужава да я коментирам. Скучна, блудкава и неразличима. Как може да се прехвасате по боклуци Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Като се сетя какви песни плюете, а по какви се прехласвате... Не знам какво да си мисля вече. Поредната песен, която ще мине и замине. Дано Яница направи свястна песен, каквито ги правеше едно време, когато ви беше на ниво Биляна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Къде го видяхте това избухване? Както си почна песента, така и свърши. Як текст, хубав клип, но на музиката нещо и липсва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 От Върнах ти го с нищо не може да ме впечатли. Дори не заслужава да я коментирам. Скучна, блудкава и неразличима. Как може да се прехвасате по боклуци Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Тука верно има нотки на "Да ти се доказвам"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Брутални визии, дори Галена минава вече по идейност спрямо тях. Видеото добре. Самата песен ми идва по-слаба от "Няма да ме купиш", която й е големия хит. Тази е в стила на "Хубаво го запомни" и няма такова избухване на припева, а за сметка на това е с повече текст. Лафчетата пак са един път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Не е зле Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 От Върнах ти го с нищо не може да ме впечатли. +1 На първо слушане - НЕ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 ПРОЕКТ НА СВЕТОВНО НИВО! Разби ги Яница за пореден път. Това ще е един от най-големите хитове на годината а клипа без съмнениe е най-добрия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 И алелуя, че поне този път няма цигански вокали поне в нормалните отсвири и идват чак към края и то за малко. +1 "Цялата аптека си поръчай отсега - аз тепърва бебчо вечно ще боля!" Премаза за пореден път! Много зарибява, видеото също е на ниво. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 ПРОЕКТ НА СВЕТОВНО НИВО! Разби ги Яница за пореден път. Това ще е един от най-големите хитове на годината а клипа без съмнениe е най-добрия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Песента е доста зле, в текста на доста места се губи римата, особено фразата "болката, че с мене скъса само ме нахъса, от върха те свалям с кеф и без да бързам" е неритмична и незапеваема. Само отсвира с цигулката става от цялата какафония.. само дето е краден от Оцко. Тия Пашеви песни са толкова еднакви и бозави... най-много да те зариби за 1 ден и после дори да не се сещаш, че е излизала такава песен. Клипът много ми хареса, кадрите с Галя са супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Текстът е оригинален, но е незапеваем, трети ден слушам песента и само 2-3 фрази запомних. Музиката е аман от Цигулки и Пашев. Клипът е на ниво видео тупалка на Яни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Яко флопна тази песен. Дори и в трендинг я няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Яко флопна тази песен. Дори и в трендинг я няма. Няма как да влезе в Трендинг, при все, че Джена е там още, защото в Трендинг се появява най-гледаната песен от даден канал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Няма как да влезе в Трендинг, при все, че Джена е там още, защото в Трендинг се появява най-гледаната песен от даден канал. Е, да де .. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Уникална е песента,още от 1-вото слушане ме грабна и Яница е уникална Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Кралица. Единствената песен, която надувам като пусна Планета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Еднообразие до болка. И като видя, че някои величаете подобни изтъркани музикални подобия.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Това същество е по вредно за жанра и от Теди Александрова. Отбягвам да я хейтя, защото такива като нея не се забелязват и нема да разбера, че са пуснали нов проект, ако тука 4-5 човека не откачате по новие и проекти сякаш са с Кейти Пери. Къде ги видяхте тези хубави клипове на Яница с този инвалид Георги Марков. Нито тя изглежда красива и секси, нито филтрите са на топ клип, нито музиката нещо специално или интересно, а Янето дърво отсекъде. Тя едва се мърда. Дай и да седне на пода като циганче и гледам пак се е върнала към лампите в този клип. Това ли изгради за 15 години като нейна запазена марка... Много е смешно жена на нейните години да се държи така. Не е секси и еротично, а много евтино, пошло и предизвикващо първични импулси. За 3 години нищо освен клубни тупалки с нахакани курвенски текстове, което е под всяква критика за всеки изпълнител... Много я прехвалвате. Предния път Галин я изкара от калта, ама този път калта я зове. Ще се слуша месец като новата на Преслава. Това са песни направени без желание и предлаганото ниво не отговаря на търсеното. Някои чалгарчета я видели като по креативна от Галена... С тези евтини парцалки дето носи Янето по клиповете си {предимно от сексшопове и дрехи втора употреба}, Галена не би си избърсала и дупарата след ходене по голема нужда.... Какво говорите... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.