Jump to content

Препоръчани коментари

Ужас! Обяснение?

Прекалено бълване

И не се показва отстрани (но пък 5678 имаше повече за 24ч)

• Отговори 63
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

"20 лева" имаше повече гледания. Вижте липсва пошлотия в текста и малко гледания.

На мен ми харесва. Гледам, че и на други дърти критици им допада. Не знам защо не чукна поне 200 ка...

То и Като теб не вървеше кой знае как като лайкове и гледания, ма я пръскаха диджеите...

Емануела наистина заслужава пхвала, че прави различни неща от вълната, но пак комерсиални и слушаеми. И парчетата и винаги са били различни едно от друго. Не я харесвам като цялостен продукт , но държи едно прилично ниво с повечето си проекти. Нивото рязко пада с 20 лева и последната каква беше с другата кранта

Песента ми харесва много, една от най-добрите на Емануела откакто е в Пайнер. За жалост няма как да похваля клипа, а не е като Емануела да няма възможностите да прави високобюджетна продукция.

Смачка :Vishenka_05: Текст, музика, топ! Видеото е някво странно, много голотия, много секс :zatvorena:

Много семпло и за съжаление не ме изкефи. Не го виждам като хит.

Много яка музика и текст, харесва ми. Но трябва да забави темпото определено.

Емануела започва да омързва на хората. Нека спре малко. Хубава песен но слабо върви засега.
Емануела започва да омързва на хората. Нека спре малко. Хубава песен но слабо върви засега.

Не е заради омръзването, заради проблема с клипа в Ютуб е...

Не е заради омръзването, заради проблема с клипа в Ютуб е...

:mf_surrender:

На мен тази песен ми омръзна...

Вече рядко я слушам

Песента ми харесва много, една от най-добрите на Емануела откакто е в Пайнер. За жалост няма как да похваля клипа, а не е като Емануела да няма възможностите да прави високобюджетна продукция.

Що, ти личен отчетник ли си й, счетоводител или, че си наясно с финансовия й баланс?

До колкото знам Емица в момента е сама... И именно заради това бълва продукция, за да навакса с участия и доходи. Все пак и тя има деца за гледане.

Иначе мен песента ме кефи, падам си по такива провлачени песни, мазнички. Така, аваш, аваш. Инак е страшен миндил и в клипа кърти откъм визия. Разчупена е видиореализацията на песента, там Богородици, вириги, манафи, а-у...

Като цяло Емануела залага на различни текстове, за което еваларката.

• 2 weeks later...

Доста приятна песен, напомня ми на по-старите песни, допада ми много. Може да не стане някакъв супер хит, но е различна за нея, но си носи и комерсиалното, много добре е поднесена.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...