Danger. Публикувано Май 3 Author Report Share Публикувано Май 3 Ужас! Обяснение? Прекалено бълване И не се показва отстрани (но пък 5678 имаше повече за 24ч) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 "20 лева" имаше повече гледания. Вижте липсва пошлотия в текста и малко гледания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 На мен ми харесва. Гледам, че и на други дърти критици им допада. Не знам защо не чукна поне 200 ка... То и Като теб не вървеше кой знае как като лайкове и гледания, ма я пръскаха диджеите... Емануела наистина заслужава пхвала, че прави различни неща от вълната, но пак комерсиални и слушаеми. И парчетата и винаги са били различни едно от друго. Не я харесвам като цялостен продукт , но държи едно прилично ниво с повечето си проекти. Нивото рязко пада с 20 лева и последната каква беше с другата кранта Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Песента ми харесва много, една от най-добрите на Емануела откакто е в Пайнер. За жалост няма как да похваля клипа, а не е като Емануела да няма възможностите да прави високобюджетна продукция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Смачка Текст, музика, топ! Видеото е някво странно, много голотия, много секс Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Така го разплачи, по вода да му вървииии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Много семпло и за съжаление не ме изкефи. Не го виждам като хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Много яка музика и текст, харесва ми. Но трябва да забави темпото определено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Много приятна песен, но пак не излиза в youtube. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Емануела започва да омързва на хората. Нека спре малко. Хубава песен но слабо върви засега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Емануела започва да омързва на хората. Нека спре малко. Хубава песен но слабо върви засега. Не е заради омръзването, заради проблема с клипа в Ютуб е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Не е заради омръзването, заради проблема с клипа в Ютуб е... На мен тази песен ми омръзна... Вече рядко я слушам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Песента ми харесва много, една от най-добрите на Емануела откакто е в Пайнер. За жалост няма как да похваля клипа, а не е като Емануела да няма възможностите да прави високобюджетна продукция. Що, ти личен отчетник ли си й, счетоводител или, че си наясно с финансовия й баланс? До колкото знам Емица в момента е сама... И именно заради това бълва продукция, за да навакса с участия и доходи. Все пак и тя има деца за гледане. Иначе мен песента ме кефи, падам си по такива провлачени песни, мазнички. Така, аваш, аваш. Инак е страшен миндил и в клипа кърти откъм визия. Разчупена е видиореализацията на песента, там Богородици, вириги, манафи, а-у... Като цяло Емануела залага на различни текстове, за което еваларката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Доста приятна песен, напомня ми на по-старите песни, допада ми много. Може да не стане някакъв супер хит, но е различна за нея, но си носи и комерсиалното, много добре е поднесена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.