OstapBender Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Една от най-слабите му песни, не знам с какъв акъл даже я е клипирал. Много какафония, много наблъскан текст в припева, не е приятна за ухото никак. Клипа също не ми харесва ... просто спада от "С друг ме бъркаш" е смазващ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Много гадна песен. Нищо не запомних от нея, а я слушах 3-4 пъти. Фики наистина се опитва да бъде Галин, ама няма да стане. Толкова бързо залезе, че не знам как ще го преживее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не ми харесва нито текста, нито толкова много обработения му глас. Принципно тръгва надолу, ако се счита да е бил отгоре с една, две хитови песни. Истерията от предимно външния вид е доста преходна и е факт, че Фики не буди особено голям интерес с името си към днешна дата! / Лично мнение! / Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Много добре, че се обърнал към Насо за музиката, защото е БРУТАЛНА. Единствената ми забележка към песента е, че има прекалено много голяма обработка на гласа. Всичко друго е топ! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 11 Author Report Share Публикувано Април 11 Много добре, че се обърнал към Насо за музиката, защото е БРУТАЛНА. Единствената ми забележка към песента е, че има прекалено много голяма обработка на гласа. Всичко друго е топ! +1 Брутална песен. Дано да стане голям хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Бе тъпа е, какъв хит :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 На първо слушане не ми харесваше, сега започна да ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Не ме впечатли. Чакам парчето с Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Много му е обработен гласа, чак не мога да го разпозная. Не е лоша песента иначе, може след повече слушания да ме грабне повече. Леко е по-слабо като за Фики, но най-вероятно пак ще бъде хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Тотален хит и ново звучене за Фики. Супер е Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Боза от всякъде!Нито песен като песен,нито клип като клип!Песента е смеска между Галин,Фики и Криско и се е получило това изплюто нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 На малкия пръст на Галин не може да стъпи, стои смешно. Да тръгне обратно към песните като "Кой", "Беше обич", "Железен" и т.н. Въпреки че в момента просто трябва да си даде почивка, защото направи твърде много изцепки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 На мен пък за първи път горе-долу ми допада песен на Фики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Оле тая песен я мернах, а никога не съм я изслушвал цялата...Много странно защо не ми е излизала в Ютуб на предложение... Сега ще я коментирам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Аууу кефи ме, може би единствената негова песен която ме кефи толкова... Гласчето е мега обработено, но цялата идея и концепция ме кефи. Няма много орнаментика, но все пак има мазен отсвир. Тесктчето е яко и лесно. Видеото е на световно ниво. Особено има две мацки, които придават много готин световен привкус - на ченобелия фон и момичето на колата. Ясно е,че Фики се предаде и е ясно кой е по-добрият и силният - ГАЛИН! Знаех си, още от самото начало на тази надпревара,че продуктите на Галин ще надвият защото носеха нов заряд, нови ритми, ново пеене. Естествено Фики още води по брой на висококачествени видеопродукции. Официално Ако искаш ми е любимата му песен! И пак много странно,че от 11 април досега не ми е изкочила в Ютуб... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.