Jump to content


Устата: Преслава е най успешният попфолк изпълнител


Препоръчани коментари

photo_verybig_47896.jpg

 

Устата, който в края на 2015-а подписа договор с "Пайнер", споделя как се е променила кариерата му за този период като рап момче във фолк гилдията.

 

"Ако говорим за рапа, това е т.нар. чалга в нови дрехи. Не знам какво влагат повечето хора в определението чалга, но за мен това е нещо, което не е стойностно. Да няма хубава музика, текст. Както попфолк парче, така и рапът може да бъде чалга. В момента новите хип-хоп парчета са абсолютна чалга. Например Гери-Никол, Криско… Хип-хоп са Бате Сашо, Акекс – доказани изпълнители. Песента „Дали това любов е‘‘ на Криско е всъщност „Издислав‘‘ (смее се). Това е игра на думи. Шегувам се. Ритъмът на песента си е чист кючек. Вълната от преди години на хип-хопа отминава. Това се дължи на факта, че хитовете в момента са само на Криско. Той има добро присъствие и е любимец на медиите. Когато една песен се пуска през много малко време, е ясно, че ще се набие в главата на зрителя. За съжаление много от другите хип-хоп изпълнители остават в сянка и това доказва, че вълната на жанра е минала. Когато няма конкуренция и има вид монопол, всичко отива на кино. Във фолка се задържат толкова време, защото има много изпълнители и много хитове" - обяснява той пред "Шоу".

 

На въпрос дали парите са го накарали да подпише с най-голямата музикална компания у нас, Устата е категоричен: "Не. Аз никога не съм имал договор с някого, бил съм независим. Когато започнаха да се разместват пластовете в музикално отношения, спряха да ме въртят по музикалните канали Фен ТВ тръгват толкова надолу, че не знам как съществуват. Единствената музикална телевизия, по която ме въртяха, е "Планета", и то когато правех дуети с техни изпълнители. Там имах и много приятели. Реших да проведа разговор, който аз поисках като алтернатива. Беше мое решение и не съжалявам".

 

Признава, че има неща в попфолка, които не харесва и посочва като най-голям минус разединението на изпълнителите.

 

"Най-голямата грешка е, че изпълнителите не са сплотени, има много сериозни лагери. Поп и хип-хоп музиката проби, защото бяха много сплотени, за разлика от сега, когато и те се разединяват. Единият мрази другия. Във фолка не ми харесва омразата, защото от нея няма никакъв смисъл. Основната идея е да имаш работа - ако я имаш, какво ти пука за другия. Не виждам логика в омразата им" - казва той.

 

Във времето, когато работеше със Софи Маринова, песните им бяха мегахитове и феновете отдавна се питат дали двамата ще имат отново дуетни песни.

 

"Много интересно беше началото ни. Нейният продуцент - тогава Крум Крумов, направи така нещата, че да се получат. Нито аз исках, нито тя. Беше като майтап. Аз написах „Бурята в сърцето ми‘‘ и оттам нататък всичко е история. Тандемът беше много успешен и за съжаление вече е приключил. Вероятността да направим нещо ново е много малка. В различни музикални компании сме, тя има други приоритети – някакво ново гадже има, с което си правят парчета. Не вярвам да се повтори работата ни заедно. Нещата, които направихме, ще останат като класика и това ми доставя удоволствие" - разказва рапърът.

 

Във връзка със слуховете, че Деси Слава не искала да прави песни с Устата, той коментира: "Много харесвам Деси Слава като изпълнител. Винаги съм казвал: Софи Маринова е най-добрата певица в България, когато Деси Слава е в чужбина. Не знам дали схвана майтапа (смее се). Тя е много свеж човек. Имам много забавни случки с нея. Например закъсня 6 часа за последния ни клип, но това е Деси Слава. Не, глупости, само 3 часа беше... На живо има много корави лафове. Това е много важно - да правиш шоу с публиката. Това определя успеха ти. Ти песните си слушал, друго е когато го има и шоуто".

 

На въпрос кой е най-големият шоумен в попфолк музиката, отговаря така: "Мога да ти кажа за шоугърл Галена. Прави уникално шоу. Кали също знае как да запали публиката. Да не забравя Преслава, тя е много силна. Тя може да напълни сцената сама, не й трябват танцьори. Това е, когато един изпълнител има енергия и излъчване".

 

По повод на коментарите на някои, че е дошъл краят на ерата на Преслава, Устата казва: "Сериозно?! Ето това е нещо много интересно. Тя е присъствала 12-13 години във всяка класация. Държи лидерски позиции. Ако помислиш реално, няма изпълнител в България, който да се е задържал на върха толкова много време. Нито Азис, нито Ивана, нито Глория. Може би хората смятат, че образът й е преекспониран. Не смятам, че ще има някакъв крах нито тази година, нито следващите. Според мен Преслава е най успешният попфолк изпълнител".

 

http://signal.bg/view_article.php?article_id=47896

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз бих искал да попитам, защо заглавието не е формулирано така: "Софи Маринова е най-добрата певица в България, когато Деси Слава е в чужбина."?

:whistling:

Защото "Устата: Преслава е най успешният попфолк изпълнител" ще събуди много повече страсти във всички фенове на Преслава, Галена, Анелия, Емилия и т.н. Дори и на Деса.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Няма никакъв интерес към тази "новина", а и вчера беше коментирана в 'Скандалите'.

 

Дайте от всяко интервю, в което се казва добра дума за Преслава да правим теми :mf_surrender:

 

Ключ

Link to comment
Сподели в други сайтове

Няма никакъв интерес към тази "новина", а и вчера беше коментирана в 'Скандалите'.

 

Дайте от всяко интервю, в което се казва добра дума за Преслава да правим теми :mf_surrender:

 

Ключ

Не затваряй темите на други модератори. Щом съм я пуснал, значи съм преценил че интервюто е добро и заслужава да бъде обсъдено подобаващо. Надявам се някой да го постне в пълен вариант.

Link to comment
Сподели в други сайтове

За всяка добра дума за наркоманката ли ще пускаме теми вече? Тоя е накадърен, неуспешен и безинтересен,ама тръгнал да обсъжда и критикува най-успешните в момента...

Затварям темата! Тези 5 изречения и в скандалите може да се обсъждат!

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...