Jump to content

Препоръчани коментари

O, да, всички знаем какво е "Coming Soon" при Андреа. Има-няма 2-3 месеца, ако е нещо по-международно - може и половин година. Пък може и нищо да няма - имаше нов дует с Cvija и MC Yankoo - "Mania" , но пропадна. Така и не разбрах какво стана, песента е била записана, но до клип не се стигна.

Очакваме ли новия мега хит на Кристиана и Ангел?

Само като прочета "Ангел" ми става ясно за какъв хит иде реч.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Ще видим..

Не съм ангел си беше голям хит.

А, въй-не! :sick: Тоя не спря да бълва, а резултат - нулев. Госпожицата също е мега противна.

Анелия :

- Четох някъде, че след бейби бум вълната в поп фолка са се увеличили и хонорарите на топизпълнителките. Твоят непроменен ли е?

- Аз предлагам две оферти на пазара и не ги крия, защото всеки, който се обади във фирма „Пайнер”, може да ги разбере. Едната е с бенд и е 10 500 лв., а другата – като самостоятелен изпълнител – 6000 лв. Съзнателно съм избрала да давам две опции, за да съм в полза на собствениците на заведения, защото виждам какво е положението в страната, как се развива бизнесът. Наясно съм, че не всеки може да си позволи да извади голяма сума пари за една вечер. А аз съм на такъв етап в кариерата си, в който искам да съм при публиката. Не съм изморена и изтощена, работи ми се. Не смятам да вдигам хонорара си, защото ако е прекалено висок, ще ме отдалечи от хората, а аз искам да бъда при тях. :D

Анелия има ли поне едно участие с бенда?

Как може да си позволява да коментира по такъв начин тези неща .. Коя известна личност излиза и директно си казва цената .. Панаир тотален ! :Vishenka_05:

Анелия :

- Четох някъде, че след бейби бум вълната в поп фолка са се увеличили и хонорарите на топизпълнителките. Твоят непроменен ли е?

- Аз предлагам две оферти на пазара и не ги крия, защото всеки, който се обади във фирма „Пайнер”, може да ги разбере. Едната е с бенд и е 10 500 лв., а другата – като самостоятелен изпълнител – 6000 лв. Съзнателно съм избрала да давам две опции, за да съм в полза на собствениците на заведения, защото виждам какво е положението в страната, как се развива бизнесът. Наясно съм, че не всеки може да си позволи да извади голяма сума пари за една вечер. А аз съм на такъв етап в кариерата си, в който искам да съм при публиката. Не съм изморена и изтощена, работи ми се. Не смятам да вдигам хонорара си, защото ако е прекалено висок, ще ме отдалечи от хората, а аз искам да бъда при тях. :D

Милата, колко е великодушна и на каква ниска сума се е пуснала - първа по хонорар с бенда и втора без. :mf_surrender: Както винаги изобщо не се чува какви ги дрънка.

Милата, колко е великодушна и на какъв ниска сума се е пуснала - първа по хонорар с бенда и втора без. :mf_surrender: Както винаги изобщо не се чува какви ги дрънка.

Проява на селски манталитет отново :mf_surrender:

Проява на селски манталитет отново :mf_surrender:

Вероятно при определянето на хонорара взима предвид и шоуто с храчките и салфетките, което единствена предлага. :D

Вероятно при определянето на хонорара взима предвид и шоуто с храчките и салфетките, което единствена предлага. :D

40 минутния и плейбек и виенето и пияна

Анелия е същинска аристократка.

O, да, всички знаем какво е "Coming Soon" при Андреа. Има-няма 2-3 месеца, ако е нещо по-международно - може и половин година. Пък може и нищо да няма - имаше нов дует с Cvija и MC Yankoo - "Mania" , но пропадна. Така и не разбрах какво стана, песента е била записана, но до клип не се стигна.

Mania беше трио с Галена, даже единия беше пуснал клипче в инстаграм. Но на Галена нещо не й хареса финалния вариант и за това са я предложили на Андреа. Но Андри не може да я направи като Галена и се отказаха

Тая торта е брутална :dizzy:

Определено.

Чудя се с каква сила ще почне да я реже. :1000 (29):

FB_IMG_1485000828789.jpg

Галена е вече 13-годишна религия! :Vishenka_05:

Галена скандализира,по добре щеше да е ако тези отдолу бяха колежките й.

Галена скандализира,по добре щеше да е ако тези отдолу бяха колежките й.

Най-долу трябваше да има едно розово-жълто човече с лепенки на гърдите, а до него тапициран скелет, прилепен към тухлена стена :3fdb8960598fa63e:

От днес за тебе името ми е "НЕЗАБРАВИМА"

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...