Jump to content

Препоръчани коментари

На мен не ми харесва- прекалено е банално и изтъркано, но не мога да не отбележа, че все пак има някакъв шанс за хитче сред малцинствата.

Иначе не знам каква мотивация трябва да имаш, за да драпаш близо 10 години и да нямаш нито една дори средно известна песен.

Много неуспешно се опитва да имитира Галин щом видя, че при него върви и стратегията му е добра. Не на всеки обаче се получава. Тя музиката и песента даже не е толкова лоша, но просто нещата не му се получават.

Браво бе, Денисе!

Тва момче му е време да си почне участията. Митко да му обърне малко внимание.

На някои хора не им отива да се правят на такива, каквито не са.

Язък за хубавата музика!

Много ми харесва, подобно на първите проекти на Денис! Отиват му по-мазничките купонджийски песни. И тази е вдигаща. Забележка: не се чува добре гласът му, нещо не са направили както трябва. :D

На някои хора не им отива да се правят на такива, каквито не са.

Язък за хубавата музика!

Ще се обиграе и той, другите да не са се родили обиграни случайно. Изкара якото парче, браво!

Ще се обиграе и той, другите да не са се родили обиграни случайно. Изкара якото парче, браво!

И кога ще се обиграе?! Като направи 20 години на сцената, може би? Той е като Татяна - десет години напъни за "дебют на годината, след това десет години драпане за "прогрес на годината", за да може след това да вземат я "дискотечен хит", я "хит на Фолкамаратон", награда от сигнал, бор-чвор, ролпласт, бачо киро и най-накрая да получат бис в полупразна зала.

Бахти гнусаря, този почна да ми лази по нервите, пълна помия

Аз не мисля, че е необигран. Още в първия си клип се държеше освободено, после малко позагуби себе си, имитирайки актуални течения, но сега се връща към корените си. :D

И кога ще се обиграе?! Като направи 20 години на сцената, може би? Той е като Татяна - десет години напъни за "дебют на годината, след това десет години драпане за "прогрес на годината", за да може след това да вземат я "дискотечен хит", я "хит на Фолкамаратон", награда от сигнал, бор-чвор, ролпласт, бачо киро и най-накрая да получат бис в полупразна зала.

Много оригинално! Ясно, щом наградите за теб са някакъв критерий :mf_surrender: Лично за мен с всеки следващ проект се представя по-добре, има градация.

Много оригинално! Ясно, щом наградите за теб са някакъв критерий :mf_surrender: Лично за мен с всеки следващ проект се представя по-добре, има градация.

Бейби, наградите за мен не са изобщо никакъв критерий ;)

Като цяло постът ми беше твърде саркастичен, но кой ти вниква в същността на написаното, важно е да се лае.

Денис е като Татяна - с всеки следващ проект става все по-смешен и нелеп ;)

Единствената му хубава песен е тази с Цвети от Експлоуз и туй то ;)

Бейби, наградите за мен не са изобщо никакъв критерий ;)

Като цяло постът ми беше твърде саркастичен, но кой ти вниква в същността на написаното, важно е да се лае.

Денис е като Татяна - с всеки следващ проект става все по-смешен и нелеп ;)

Единствената му хубава песен е тази с Цвети от Експлоуз и туй то ;)

Да, общо взето във форумът обичате да дрънкате глупости и после да се перчите колко сте умни и как едва ли някой въобще схваща тънките намеци в изказванията ви, успокой се. И стига ми намига, ечемик ще ми излезе :3fdb8960598fa63e: Признай си, че парчето е добро :feminist_en:

Да, общо взето във форумът обичате да дрънкате глупости и после да се перчите колко сте умни и как едва ли някой въобще схваща тънките намеци в изказванията ви, успокой се. И стига ми намига, ечемик ще ми излезе :3fdb8960598fa63e: Признай си, че парчето е добро :feminist_en:

Ами върни се пак на поста ми и го препрочети ;)

Във форума обичате да обобщавате и генерализирате, а че аз съм много умен и готин - това е всеизвестен факт :P

Ако ти излезе ечемик, ела да ти го препикая и ще ти мине ;)

Казах коя песен на Денис ми харесва - и туй то! :P

В интерес на истината момчето прави хубави песни, но просто е толкова нехаризматичеен и беЗдарен,че няма как да станат нещата.

Галин като ви е толкова харизматичен пък що го забелязахте след "Момче без сърце", пък преди това 2 години се мъчеше то с кючек, то с оная гавра със зелен клип (някакви растения, не се сещам) и песен, дето не може и да я изпее.

Денис направи хубави песни, като почнеш от двете му Оцкови, предната му беше по негова музика и аранжимент на Драганински, тази ако не се лъжа е на Биолчев (чувам отсвири от "Панамера").

Песничката е купонджийска и приятна.

Много неуспешно се опитва да имитира Галин щом видя, че при него върви и стратегията му е добра. Не на всеки обаче се получава. Тя музиката и песента даже не е толкова лоша, но просто нещата не му се получават.

В началото е като онва "Вътре, вътре, вътре, вътре - сух, сух, сух, сух" :roll1:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...